sperm testi yorumlama destek ricası

sorun erkekte olsa bile tüp bebeğe başlarken anne tüm iğneleri ilaçları olmak zorunda mı? yoksa sadece yumurtya canlı sperm mi gönderilcek bilginiz var mı o ilaç sürecinden korkuyorum vücuda bir sürü hormon veriliyor 😔
Bütün ilaçları siz kullanıyorsunuz, yumurta toplama gününde erkek sadece sperm veriyor. Sonuşta bebeği kadına yerleştiriyorlar haliyle ilaç kısmı da sizde oluyor. Sorunun kimde olduğunun ne önemi var ki? Hazır değilseniz acele etmeyin.

evet doktor varikosel var dedi penis eğriliğide var yanlış sünnet sebebiyle.. doktorumuz da ayın 12 sinde mutlaka görüşelim bidahaki ay tedaviye başlayalım dedi ama cok korkuyorum.. rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Varikosel var ise mutlaka ameliyat olsun ameliyattan 1 yıl sonra değerler düzeliyor benim eşimde oldu ameliyat morfoloji 1 den 5 e çıktı sperm sayısı ileri hareketi hepsi üç kat arttı

Varikosel var ise mutlaka ameliyat olsun ameliyattan 1 yıl sonra değerler düzeliyor benim eşimde oldu ameliyat morfoloji 1 den 5 e çıktı sperm sayısı ileri hareketi hepsi üç kat arttı
Merhaba esiniz nerede ameliyat oldu biz devlette eğitim araştırmada olacağızda tedirginim açıkçası

arkadaşlar 7 aydır gebe kalamıyorum eşimi zar zor ikna edip sperm testine gönderdim sonuçları anlayamadık doktorumuzda müsait değil bir bakıp Allah rızası için anlayan yardımcı olabilir mi? yaş 33 eşim ve benim
Bence kesinlikle tek bi yerde test vermeyin. Özellikle özel hastanelerde çünkü sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor. Spermogram testinin en doğru sonucunu tüp bebek merkezleri ya da devletteki hastanelerden alırsınız

Bence kesinlikle tek bi yerde test vermeyin. Özellikle özel hastanelerde çünkü sonuçlar her zaman doğru çıkmıyor. Spermogram testinin en doğru sonucunu tüp bebek merkezleri ya da devletteki hastanelerden alırsınız
merhabalar, testi memorial tüp bebek merkezi ataşehirde yaptırdık doktor eşime 2 tane takviye verdi beslenme şeklini değiştir 1 ay sonra tekrarlayalım testi ona göre bi yol çizelim dedi. Bakalım ilk aşılama tutmazsa tüp bebek yolu görünüyor bize rabbim hepimize yardım etsin

merhabalar, testi memorial tüp bebek merkezi ataşehirde yaptırdık doktor eşime 2 tane takviye verdi beslenme şeklini değiştir 1 ay sonra tekrarlayalım testi ona göre bi yol çizelim dedi. Bakalım ilk aşılama tutmazsa tüp bebek yolu görünüyor bize rabbim hepimize yardım etsin
Takviyelerin adı ne benim eşimde takviye kullanıyor 6 aydır
Bence bitkisel kürlerede bi bakım keçiboynuzu vs
Eşinizde sperm ne kadar Şuan

Takviyelerin adı ne benim eşimde takviye kullanıyor 6 aydır
Bence bitkisel kürlerede bi bakım keçiboynuzu vs
Eşinizde sperm ne kadar Şuan
normalde 9 milyon yıkama sonrası ise 2 milyon spermi var yüzde 5 ileri hareketlilik maalesef az dedi doktorumuz.. Solgarın L arginin ve omepaQ10 balık yağı kullanıyor her akşam tok karnına bir tane

normalde 9 milyon yıkama sonrası ise 2 milyon spermi var yüzde 5 ileri hareketlilik maalesef az dedi doktorumuz.. Solgarın L arginin ve omepaQ10 balık yağı kullanıyor her akşam tok karnına bir tane
Tüp bebek için mi az dedi bu sayıya ? Biz bu sayıları görsek havaya uçarız 🙂

ah yok normal yolla gebelik çok düşük ihtimal dedi .. 3/4 sene zamanınızı alır belki daha fazla bilemeyiz dedi bayramdan sonra artık bakıcaz
Yani bence sperm çıkışı olduktan sonra gerisi kolay eşinizin bence durumu çok kötü değil benim bir arkadaşımın eşinin 9 milyon spermi çıktı normal yolla hamile kaldı yani sayı çok kötü değil aslında tüp bebek için özellikle doktorunda vardır tabi bir bildiği

Anlayan varsa bakabilir mi doktora gosteremedik ama

Eklentiler

• IMG-20240606-WA0003.jpg
    IMG-20240606-WA0003.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20240606-WA0002.jpg
    IMG-20240606-WA0002.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 67
Hayir olmadı gebelik
Yani şöyle söyliyeyim biz yaklaşık 1 yıldır tedavideyiz ve eşim sayısız sperm testi verdi az çok değerlerin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi sahibiyim. Bu sonuca göre benim anladım kadarıyla eşinizde bir problem yok siz de pkos amh düşüklüğü çilolata kist vs var mı peki

Anlayan varsa bakabilir mi doktora gosteremedik ama
Ha tabi şuda önemli testi nerede verdiğinizde önemli bazı özel hastanelerde makine sayıyor ama devlet ve tüp bebek merkezlerinde farklı sayılıyor diye duydum daha doğru sonuç veriyor devlet ve tüp bebek merkezlerinde verilen sperm testleri daha doğru sonuç veriyor

Yani şöyle söyliyeyim biz yaklaşık 1 yıldır tedavideyiz ve eşim sayısız sperm testi verdi az çok değerlerin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi sahibiyim. Bu sonuca göre benim anladım kadarıyla eşinizde bir problem yok siz de pkos amh düşüklüğü çilolata kist vs var mı peki
Ben daha önce tüplerimi.baglatim açtırdım oyuzden

Ha tabi şuda önemli testi nerede verdiğinizde önemli bazı özel hastanelerde makine sayıyor ama devlet ve tüp bebek merkezlerinde farklı sayılıyor diye duydum daha doğru sonuç veriyor devlet ve tüp bebek merkezlerinde verilen sperm testleri daha doğru sonuç veriyor
Tüp bebek merkezinde yaptrdik

arkadaşlar 7 aydır gebe kalamıyorum eşimi zar zor ikna edip sperm testine gönderdim sonuçları anlayamadık doktorumuzda müsait değil bir bakıp Allah rızası için anlayan yardımcı olabilir mi? yaş 33 eşim ve benim

İleri hızlı hareketli yazan yer var ya orası önemli malesef 0 çıkmış

Morfoloji de 4 ve üzeri çıkması gerekirken 0 çıkmis

Doktor bı yorumlasin bakalim

X