Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım yaşın küçükse dene araştır ama zamanın daralıyorsa hemen tedaviye başla erkek infertilitesi insana zaman kaybettiriyor
Yaşım daha 22 zaten 23 olmadan da yapıyorlarmış tedaviyi en erken 23 olması gerekiyormuş doktor öyle dedi

Kızlar biz de bugun verdik testi. Ama hiçbirşey anlamadım gerçekten yorumyalabilen var mıdıro_O

Eklentiler

• sp.webp
    sp.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 121
Geçmiş olsun herkese. Bir de bizim testimize bakar mısınız lütfen
canim mesajlari okumaya firsat bulamiyorum bebekten. okudukca herkese ayni seyi yaziyorum benim esimle ayni durumdasiniz sizde bence durumunuz iyi takviyelerle duzelir onemli olan hareketin artmasi ileri hareket daha cok olmali biz prodex plus kullandik ama sperrayi kullandigim ay degerler yukseldi ve zaten o ay hamile kaldim takviyeler denenebilir tani keciboynuzu vs. ama bence zaman kaybi ve stres direk ilac alip gunde 1 defa icmek onuda ye bunuda ye derdini ortadam kaldiriyor eslerde strest olmuyor bide duzenli iliski harektte etkili. i sallah isinize yarar sizinde abimdede ayni problem vardi onlarda sperra kullandigi ay bebek haberi aldilar 1er ay var yegenimle kizimin arasinda denemek isterseniz arastirin her ilac ayni etkiyi yaratmiyor sperra ozellikle hiz icin oneriliyor uzun yazdim bi daha yazamam diye kusura bakmayim

canim mesajlari okumaya firsat bulamiyorum bebekten. okudukca herkese ayni seyi yaziyorum benim esimle ayni durumdasiniz sizde bence durumunuz iyi takviyelerle duzelir onemli olan hareketin artmasi ileri hareket daha cok olmali biz prodex plus kullandik ama sperrayi kullandigim ay degerler yukseldi ve zaten o ay hamile kaldim takviyeler denenebilir tani keciboynuzu vs. ama bence zaman kaybi ve stres direk ilac alip gunde 1 defa icmek onuda ye bunuda ye derdini ortadam kaldiriyor eslerde strest olmuyor bide duzenli iliski harektte etkili. i sallah isinize yarar sizinde abimdede ayni problem vardi onlarda sperra kullandigi ay bebek haberi aldilar 1er ay var yegenimle kizimin arasinda denemek isterseniz arastirin her ilac ayni etkiyi yaratmiyor sperra ozellikle hiz icin oneriliyor uzun yazdim bi daha yazamam diye kusura bakmayim
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bir araştırayım

119171941_184504973075610_84535922413461046_n.jpg
merhaba bu sonuçları yorumlayabilir misiniz?? çok mu kötü umutsuzluğa kapılmalı mıyım, ne yapmalıyız henüz nişanlıyız.
bu arada hormon değerleri şöyle
Estradiol 19,51 pg/ml
Fsh 5,98 mIU/ml
Lh 7,13 mIU/ml
Prolactin 11,3 mg/L
Testost 3,54 ng/ml

119171941_184504973075610_84535922413461046_n.jpg
merhaba bu sonuçları yorumlayabilir misiniz?? çok mu kötü umutsuzluğa kapılmalı mıyım, ne yapmalıyız henüz nişanlıyız.
bu arada hormon değerleri şöyle
Estradiol 19,51 pg/ml
Fsh 5,98 mIU/ml
Lh 7,13 mIU/ml
Prolactin 11,3 mg/L
Testost 3,54 ng/ml
sizdede problem ileri hareket canim yerinde hareket eden orani yuksek bi kac onceki mesajda yazmistim ayni seyler gecerli sizin icinde

merhaba kızlar . bugun esımın test sonucları cıktı anlarmısınız acaba ? doktora yarın gostercez ama cok streslendım ben. en altta bıde 2-3 lökossıt goruldu dıyor kotu bısemı o. çalısıyorum cok eskı mesajları okuyamadım topıktekı

Eklentiler

• IMG_20210104_135932_2_2.webp
    IMG_20210104_135932_2_2.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20210104_140003_0_2.webp
    IMG_20210104_140003_0_2.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 76
Amin inşallah canım.
Doktor bize 3 ay klomen verdi, ayda sadece 1 kutu kullandık, Promen K, solgar coenzyme, birde aktarda hazırlattığımız keçiboynuzu özü üzüm çekirdeği bal polen karışımı bir macun verdi. Bunları kullandık.Test sonucuna göre olmazsa doktora söyler sperra yı alırız.
Merhaba bebeğinizi sağlıkla alın kucagınıza inşallah🥰🌸 doktor eşinize sanırım klomen vermiş benim eşime de doktor klomen + bi vitamin ilacı daha verdi çok açıklama yapmadı o anda bende soramadım klomen ne işe yarıyor acaba sizin bilginiz var mı acaba

Merhaba bebeğinizi sağlıkla alın kucagınıza inşallah🥰🌸 doktor eşinize sanırım klomen vermiş benim eşime de doktor klomen + bi vitamin ilacı daha verdi çok açıklama yapmadı o anda bende soramadım klomen ne işe yarıyor acaba sizin bilginiz var mı acaba
Merhaba teşekkür ederim 😊
Klomeni genel de sperm sayısı için veriyorlar Bizde de sayıyı yükseltti baya.

kızlar morfoloji 2
ileri hız yok. a+b toplam hız 47
sperm saysı 294 milyn

önerebiliceğinz bişiy var mı ? northvital kullanıyoruz

Hanımlar spermde likefaksiyon süresi 30dkdan az olmalı diye yazıyor. Daha önce dikkat etmemiştim ama bizim 40 ve 60dk olarak çıkmış. Yani geç sıvılaşıyor bu da hareketi azaltıyormuş. Bu durum için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?

Hanımlar spermde likefaksiyon süresi 30dkdan az olmalı diye yazıyor. Daha önce dikkat etmemiştim ama bizim 40 ve 60dk olarak çıkmış. Yani geç sıvılaşıyor bu da hareketi azaltıyormuş. Bu durum için ne yapılabilir bilgisi olan var mı?
nac 600 kullanıyolar canım balgam söktürücü.

Back
X