Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canim hic uzme kendini evet hiz en az 30 olmali ama yukseldiyse insallah devam edee yukselmeye takip edin bizde proced kullaniyoruz 1 ay sonra test vercez eger yukselmezse o zaman belki asilama dusunulebilir kac ay kullandiniz canim takviyeyi ?
4 ay olacak kullanıyor

Tüp bebek denediniz mi canim?su an keciboynuzu kurunu yapiyorum vitamin de kullaniyo esim insallah artarkaan hocaya giderken baya umutlanmistim tedavide sonra hamile olanlari gorunce ama degerler normale dönmeden bitirdi tedaviyi hasari onemsiyo hoca ama ileri hiz sayi morfoloji hepsi onemli sonucta Allah yardimcimiz olsun

15 kaldimi canim o yuzden mi umutsuzsun sen ?
En son verdigimiz teste 1 ay once yani %15 olmustu sevinmistim baya artiyo diye tedavi bitince kaldik oylece insallah dahada artar bilemiyorum sizin nasil degerleriniz?esim tup bebege baslamak istiyo ben biraz bekleyelim diyorum ama bende cok yoruldum sonumuz ne olcak hayirlisi Allahtan

Biz de deneyelim aşılamayı dedik onda da olacak diye bir şey yok çünkü artık kısmet
yani canim maddi acidan uygunsaniz iyi bir doktor imkaniniz varsa deneyin tabim bende acikcasi 2 en fazla 3 ay musade ettim esime sonra kesinlikle asilama denicez. birazda arttigini gorunce neyse dedik belki artar simdi yeniden umutlanmaya basladim diger aylar umudum yoktu beklemiyodum simdi yine o bekleyise girdim. herseyi iyi arasyir canim mikrocip sansi artiriyormus mesela bazen biz dikkat etmezsek doktorlar atliyor

keske benim esimde istese benim ki hayirlisi vakti var diyor sadece canim doktorla tedavi asamasinda ne yapiyordunuz ki sonucta takviyelere devam ediyordunuz yine devam edin hastanede de test verin 1 ayda 2 ayda yukseliyormu diye kontrol edin. tup bebekten once asilama daha mantikli bence ama size kalmis tabi.

Sizinki artmış canım baya inş kalırsın doğal yolla

Asilama da sans daha dusuk oldugu icin istemiyo canim bu degerlerle bize asilama olur mu onuda bilmiyorum acikcasi hocanin tavsiyelerine hala devam ediyorum keske bu ay bir mucize olsun istiyorum Rabbimdenonerebilcegin biseyler var mi canim sizin degelerinizde artmis keciboynuzu disinda birde canim mlde sayiniz kac sizin bizim toplamda yine iyi de mlde dusuk mldeki sayi daha onemliymis sanirim

Aşılama da spermler yıkandığı için hız artıyormuş .burda okumuştum ileri hız yüzde 5 kem 80 olmuş mesela .ama yine de kesin bir şey yok nasip her şey

canim benim yasadigim sehirde oyle ayrintli bi test yapmiyorlar malesef. toplam sayimizi biliyorum sadece ben 44ten 56ya yukseldi oda ama kalici olur mu bilmiyorum hemen 1 ay sonra tekrarladik cunmu testi biz ve daha 2 kere test yaptik toplamda. kur kullanmiyorum canim ben ceviz findik bal karisimi var esim onu yiyordu ama sevdigi icin ozellikle yaptigimiz sey her aksam bitter cikolata yemeye dikkat ediyor nar genelde bi kac gunde bi yiyor sigarayi azaltti malesef birakamadi. esim fazla sicaksuyla dus alirdi simdi nerdeyse soguya yakin aliyor malum kis geldi hep iclik falan giyerdi is yerine giderken simdi kalin giyinmiyor sicak spermi olduruyormus cunku biz boyle kucuk kucuk onlemler aldik onun disinda ilk ay sperra kullandik onun baya etkili oldugubu dusunuyoru proxed bitince tekrar ondan alicaz aklima bunlar geldi canim simdilik.

hakan ozkul diye bir doktor varmis instagramini kontrol ettim hamile haberleri falan var hareketliligi baya duzelmis kisiler var ama insan guvenemiyor yinede

Anladim canim sagol bende sperrayi dusunuyorum baya faydasini goren olmus ama sayida mi hizda etkili bilemiyorum

Anladim canim sagol bende sperrayi dusunuyorum baya faydasini goren olmus ama sayida mi hizda etkili bilemiyorum
bence bizde hizi etkiledi keciboynuzu zaten sayiyi etkiliyor. eczaci bize icinde l kartin var onemli olan bu sizin icin demisti.

Esimin 3 ay onceki sonucu sperm konsantrasyonu 28 milyon/ml idi. Bu ay yine ornek verdi ve 16 milyon/ml. Toplam sayi da 140 milyondan 48 milyona dusmus. 3 ayda bu kadar fark olur mu? Acaba testlerden biri yanlis mi?

Esimin 3 ay onceki sonucu sperm konsantrasyonu 28 milyon/ml idi. Bu ay yine ornek verdi ve 16 milyon/ml. Toplam sayi da 140 milyondan 48 milyona dusmus. 3 ayda bu kadar fark olur mu? Acaba testlerden biri yanlis mi?
doktorlar sayinin degisken olacagini soyluyor. belki o yuzdendir onemli olan bu sayida hizin ne kadar oldugu yada morfoloji sorunu varsa o. 150 milyonda atiyorum 60 milyon hareket lazimda 50 milyondada 30 milyon hareket ayni seye denk gelir sayilari attim ama oran olarak ayni olduktan sonra bence onemli degil bu.

İkisinde de hareketli sperm oranı ve ileri hareketli sperm oranı küsüratına kadar aynı. Öyle olunca da ileri hareketli sperm sayısı çok çok düşmüş oluyor. Değişkenlik olur ama bu kadarı da çok fazla değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…