-
- Konu Sahibi vebenbirkarinca
Düşürüyor canım göğüslerini yıkamak için bile ovma uçlarını uyarıcak bişey yapmayın. Dostinex halsizlik baş dönmesi falan yapabiliyo hazırlıklı olGeçen hafta prolaktin 51.14 bugün 51.4 dostinex kullancam bakalım düşcekmi
Bizim lökosit çok yüksek değildiyanında ileri hareket ve sayı arttırıcı kürlere ve ilaca devam ettik sorun olmadı sanırım. Ama saraçoğluna mail attığımda bu kürlerin lökositi arttırdığını önce lökosit sorununun halledilmesi gerektiğini söylemişlerdiKızlar önceden de yazmştm eşimde lökosit problemi var diye ramazan bitti ve biz tedaviye ancak yeni başlycz,cibro antibiyotiğini kullacz yanında ekstra bişy yapmaya çekiniyrm lökositi artırır diye ama bizim sperm sayımızda düşük bunun nedeni lökosit mi bilmyrz tabi,çok kararsızım sperm artırmak için de bişy uygulamalı myz diye :/
Canım eşinin sorunlarını hangi yolu izleyerek çözdün? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, allahım banada nasip etsin inşallah. Cevaplarsan çok sevinirim.Hanımlar eşimde ileri hareket sorunu ( %5) ve lökosit çıktı 1.6. Doktor takviye gıda lökosit için bi ilaç vermiş. Bol bol bal pekmez keçiboynuzu fındık fıstık demiş. İki haftadır uyguluyorum. Ancak bi kaç yerde gördüm lökosit sorunu olanlar keçiboynuzu ve tatlı şeyler uygulamasın lökositi arttırır diye. İki sorunu aynı anda yaşayan var mı bizim gibi nasıl bi yol izlediniz ?
Teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah şifasını versin.Canım eşinin sorunlarını hangi yolu izleyerek çözdün? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, allahım banada nasip etsin inşallah. Cevaplarsan çok sevinirim.
Cevapladığın için teşekkürler,Benim eşim fındık ceviz çekirdek bunlara alerjisi var yiyemiyor, bunun için e vitamini mi kullanıyor acaba. Neyse hap içecek artık yapacak bişey yok.Teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah şifasını versin.
Eşim doktor tavsiyesiyse takviye gıda olarak combi fertil kullandı. Lökosit içinde trental vermişti onu kullandı 1 ay. Bunların yanında keçi boynuzu kürü uyguladık kaynatıp suyunu içti. Sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi. Çoğu sabah bal da yedirdim bir kaşık. Son dönemdr arkadaşların tavsiyesiyse akşam yemekten sonra zeytinyağında bir gün beklettiğim bölünmüş kuru incir yedirdim. Bir de ne kadar işe yaradı bilmiyorum en son doktor tavsiyesi almadan okuduğum bir kaç yazıdan sonra solgarın e vitamini kapsülünü ve magnezyum çinko kalsiyum tabletini almıştım. Günde birer tane onları kullanmıştık canım. Görüyosun bir sürü şey yiyip içme hali.. Eşim şikayet ediyodh haliyle. O yüzden doktorun tavsiye ettiği fındık badem cevizi yedirmek çok zor oluyodu. Bende onların rondodan geçirip yiyeceği balın içine karıştırmıştım. Bir kaşık bal yiyince onlardan da yemiş oluyodu macun gibi :) İnşallah işine yarar hepsini yazdım
E vitamini hücre yenilenmesini destekliyomu canım kendimde kaliteli yumurta oluşumu içinkullanmıştımCevapladığın için teşekkürler,Benim eşim fındık ceviz çekirdek bunlara alerjisi var yiyemiyor, bunun için e vitamini mi kullanıyor acaba. Neyse hap içecek artık yapacak bişey yok.
Bende kullanayım ozanan zararı olmaz günde 1 defa alsam dimiE vitamini hücre yenilenmesini destekliyomu canım kendimde kaliteli yumurta oluşumu içinkullanmıştım
Merhaba ,ben hep buralarda takipteyim :)merhaba kimseler varmı
Merhaba ,ben hep buralarda takipteyim :)[/QUOTEforumda gezinirken sizlerin iletileirnizide okudum sanırım aynı dertlerden muzdaribi