Erkek İnfertilitesi Sperm Hareket Sorunu ve LÖKOSİT

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
S Sifasenden bunu çok görüyorum instagramda aklıma sen geldin canım belki bi faydası olur

Eklentiler

• 3D479D74-5911-451A-8F9D-9074F8F5488E.png
    166,3 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar önceden de yazmştm eşimde lökosit problemi var diye ramazan bitti ve biz tedaviye ancak yeni başlycz,cibro antibiyotiğini kullacz yanında ekstra bişy yapmaya çekiniyrm lökositi artırır diye ama bizim sperm sayımızda düşük bunun nedeni lökosit mi bilmyrz tabi,çok kararsızım sperm artırmak için de bişy uygulamalı myz diye :/

Bizim lökosit çok yüksek değildiyanında ileri hareket ve sayı arttırıcı kürlere ve ilaca devam ettik sorun olmadı sanırım. Ama saraçoğluna mail attığımda bu kürlerin lökositi arttırdığını önce lökosit sorununun halledilmesi gerektiğini söylemişlerdi

Canım eşinin sorunlarını hangi yolu izleyerek çözdün? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, allahım banada nasip etsin inşallah. Cevaplarsan çok sevinirim.

Canım eşinin sorunlarını hangi yolu izleyerek çözdün? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin, allahım banada nasip etsin inşallah. Cevaplarsan çok sevinirim.
Teşekkür ederim canım Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah şifasını versin.

Eşim doktor tavsiyesiyse takviye gıda olarak combi fertil kullandı. Lökosit içinde trental vermişti onu kullandı 1 ay. Bunların yanında keçi boynuzu kürü uyguladık kaynatıp suyunu içti. Sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yedi. Çoğu sabah bal da yedirdim bir kaşık. Son dönemdr arkadaşların tavsiyesiyse akşam yemekten sonra zeytinyağında bir gün beklettiğim bölünmüş kuru incir yedirdim. Bir de ne kadar işe yaradı bilmiyorum en son doktor tavsiyesi almadan okuduğum bir kaç yazıdan sonra solgarın e vitamini kapsülünü ve magnezyum çinko kalsiyum tabletini almıştım. Günde birer tane onları kullanmıştık canım. Görüyosun bir sürü şey yiyip içme hali.. Eşim şikayet ediyodh haliyle. O yüzden doktorun tavsiye ettiği fındık badem cevizi yedirmek çok zor oluyodu. Bende onların rondodan geçirip yiyeceği balın içine karıştırmıştım. Bir kaşık bal yiyince onlardan da yemiş oluyodu macun gibi :) İnşallah işine yarar hepsini yazdım

Cevapladığın için teşekkürler,Benim eşim fındık ceviz çekirdek bunlara alerjisi var yiyemiyor, bunun için e vitamini mi kullanıyor acaba. Neyse hap içecek artık yapacak bişey yok.

Kızlar bahsetmştm belki hatrlrsnz bizim lökosit problemimz vardı ve de 22 milyndn 44 milyona yükselmişti,ramazan vesilesiyle antibiyotiğe ara vermştk geçen hafta özel bir hastaneye gidip muaye oldk ve test verdk,sonucuna çok şaşırdk çünkü lökosit 3 milyona düşmüş sperm sayımz ise 5 milyondan 64 milyona yükselmiş rabbime şükür şu an hala lökositle uğraşyr ayrıca sayımz artmasına rağmen ileri hız 0 a düşmüş ama yine de rabbime çok şükür....şimdi lökosit için son antibiyotiği kullanıp proxeed plus kullancz hayırlısı inşallah

Cevapladığın için teşekkürler,Benim eşim fındık ceviz çekirdek bunlara alerjisi var yiyemiyor, bunun için e vitamini mi kullanıyor acaba. Neyse hap içecek artık yapacak bişey yok.
E vitamini hücre yenilenmesini destekliyomu canım kendimde kaliteli yumurta oluşumu içinkullanmıştım

Vitamin kullanmadan İlk testte ileri hrk 22 çıktı... Daha sonra Promen k keçiboynuzu kürü ceviz fındık VS tükettik. İleri hrk 40 a çıktı... 1 ay hiçbişey kullanmadık ileri hrk 5 hareketsiz 90 çıktı... Vitamin devam etmeli iyiz sizce. . =( morfolojik 6 dan 4 e indi.. Canım çok sıkıldı bende dostinex kullanıyorum tam ilacım bitti eşimin hız düştü acil yardım=(

Resimleri yükledim 1. vitaminsiz test.. 2.si vitamin alarak yaptığımız test

Eklentiler

• IMG_20180716_152630.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 170
Biz özetle lökosit problemimizi aşmak üzereyiz inşallah az kaldı,şimdi hız problemimiz var onunla uğraşmaya başlcz,sizde problem nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…