- 13 Ağustos 2018
- 165
- 90
-
- Konu Sahibi vebenbirkarinca
Bizimde ileri hareket %5 ti ameliyat durumu olmadı ikinci ayın sonunda hamile kaldım ama tabiki değişir kişiden kişiye canımKızlar eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu, o ay yaptığımız testte sperm sayısında problem yok sadece ileri hareket %5 ti, varikosel ameliyatından sonra bu ileri aktif spermler 1 ayda Düzelirmi?
Yanlış olmasın ama benim anladığım sperm sayısı ve ileri hareketli miktarı gayet güzel. Ama şekil bozukluğu varArkadaşlar eşimin sperm sonucu anlayan varmı lütfen cvp verin doktor yokmuş Pazartesiye kadar lütfen bilen yorum yapabilirmi
O nasıl oluyor duzeltirmi acaba çocukta sıkıntımız yaratirYanlış olmasın ama benim anladığım sperm sayısı ve ileri hareketli miktarı gayet güzel. Ama şekil bozukluğu var
Morfoloji sorunu deniyor. Takviye ilaçlarla düzeliyor sanırımO nasıl oluyor duzeltirmi acaba çocukta sıkıntımız yaratir
Arkadaşım rabbim şifa versin burda bir arkadaş vardı aynı morfoloji sorunu vardı ilaçlarla düzelttiler gebe kaldı bulursam oraya sizi etiketliycem sıkmayın canınızı hallolmucak bir duruö değilArkadaşlar eşimin sperm sonucu anlayan varmı lütfen cvp verin doktor yokmuş Pazartesiye kadar lütfen bilen yorum yapabilirmi
Canım sağlıkla kucağına al inş bebeğini ileri hareketlililik kaçtı peki öğrenebilir miyimKızlar eşimde lökosit ve ileri hız problemi vardı konuyu açtığımda ikinci testi yaptıramadık daha tedavide iki ay dolucak bi kaç gün sonra ama yeni öğrendim hamileyimm çok yeni :)) yaptıklarımızı yazıcam ileri hareket için belki işine yarayan olur;
İlk ay doktorun verdiği combi fertil adlı ilacı kullandık.
O bittikten sonra kullanımı rahat olduğu için proxeed plusa geçtik 15 günlük bi kutu kullandık ki hamile olduğumu öğrendim ki o ilaca başlamadan hamile kalmışım zaten.
Bunun yanında bi aydır ikimizde günde birer tane solgarın E vitamini ve magnezyum+kalsiyum+çinko tabletlerini kullandık.
Eşime bi hafta boyunca sabah akşam sonrasında da sadece geceleri keçiboynuzu kaynatıp içirdim.
Sabah akşam soğuk sıkım keçiboynuzu özü yedirdim.
Son bi aydır her gece zeytinyağında bi gün beklemiş dörde bölünmüş incir yedirdim.
Umarım sizlerede şifa olur
Bizimde ileri hareket %7 ama bir eczacı yüzde35 aşağısı hamile kalamaz dedi siz nasıl kaldınız ne kullandınız acabaBizimde ileri hareket %5 ti ameliyat durumu olmadı ikinci ayın sonunda hamile kaldım ama tabiki değişir kişiden kişiye canım
Bunu çok duydum ama bizim doktorumuz %5 olmasına rağmen sıkıntı değil düzelebilir bir şey dedi ki öyle de oldu 2. Ayda hamile olduğumu öğrendik ve testi tekrarlamaya gerek bile kalmadı bin şükür. Bi kaç takviye seçeneği sunmuştu eşim combi fertili almış onu kullandık. Lökosit vardı biz de bir de onun için bi ilaç kullandık bir ay. Keçiboynuzu kürünü uyguladım kaynattım hergün içirdim canım. Ayrıyeyten keçiboynuzu pekmezini yedirdim. Mümkün olduğunca ceviz fındık yedirmeye çalıştım. Ve en son 20 gün kadar ikimizde e vitamini kapsülü kullanmıştık.Bizimde ileri hareket %7 ama bir eczacı yüzde35 aşağısı hamile kalamaz dedi siz nasıl kaldınız ne kullandınız acaba
Canım çooook teşekkür ederim umut oldun şuan bana dediklerini deneyeceğim keçi boynuzu kürünü eşin nasıl kullandı acaba gündebir kez mi aç tok ? Bana acaYip bir umut verdin şuan Allah razı olsunBunu çok duydum ama bizim doktorumuz %5 olmasına rağmen sıkıntı değil düzelebilir bir şey dedi ki öyle de oldu 2. Ayda hamile olduğumu öğrendik ve testi tekrarlamaya gerek bile kalmadı bin şükür. Bi kaç takviye seçeneği sunmuştu eşim combi fertili almış onu kullandık. Lökosit vardı biz de bir de onun için bi ilaç kullandık bir ay. Keçiboynuzu kürünü uyguladım kaynattım hergün içirdim canım. Ayrıyeyten keçiboynuzu pekmezini yedirdim. Mümkün olduğunca ceviz fındık yedirmeye çalıştım. Ve en son 20 gün kadar ikimizde e vitamini kapsülü kullanmıştık.
Eşimin sonucunu ilk gördüğümde çok üzülmüştüm. Umutsuz şeyleri okuyup moralimi çok bozmuştum ama tedaviyle ve takviyelerle çok şükür kısa sürede mutlu haberi aldık. Umutsuzluğa kapılma sakın. Kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah
Amin inşallah Allah bebeğini sana bağışlasın uzun ömür versin darısı da bana ve tüm isteyenlere inşallahBunu çok duydum ama bizim doktorumuz %5 olmasına rağmen sıkıntı değil düzelebilir bir şey dedi ki öyle de oldu 2. Ayda hamile olduğumu öğrendik ve testi tekrarlamaya gerek bile kalmadı bin şükür. Bi kaç takviye seçeneği sunmuştu eşim combi fertili almış onu kullandık. Lökosit vardı biz de bir de onun için bi ilaç kullandık bir ay. Keçiboynuzu kürünü uyguladım kaynattım hergün içirdim canım. Ayrıyeyten keçiboynuzu pekmezini yedirdim. Mümkün olduğunca ceviz fındık yedirmeye çalıştım. Ve en son 20 gün kadar ikimizde e vitamini kapsülü kullanmıştık.
Eşimin sonucunu ilk gördüğümde çok üzülmüştüm. Umutsuz şeyleri okuyup moralimi çok bozmuştum ama tedaviyle ve takviyelerle çok şükür kısa sürede mutlu haberi aldık. Umutsuzluğa kapılma sakın. Kısa zamanda hayırlısıyla nasip olur inşallah
Canım 2,5 bardak suyu kaynatıcaksın kaynadıktan sonra içine 5 6 tane keçiboynuzunu parçalıcaksın üç dakika daha kaynatıp altını kapatıcaksın demlenicek. Soğuduktan sonra 1 hafta boyunca bi bardağını sabah aç karnına diğer bardağı da gece yatağa girmeden içicek. 1 hafta dolduktan sonra da 3 ay boyunca ölçüyü yarıya düşürerek yapıcaksın sadece geceleri yatmadan 1 bardak içicek. Şifa olur inşallahCanım çooook teşekkür ederim umut oldun şuan bana dediklerini deneyeceğim keçi boynuzu kürünü eşin nasıl kullandı acaba gündebir kez mi aç tok ? Bana acaYip bir umut verdin şuan Allah razı olsun
Canım çok çok teşekkür ederim hemen mutfağa atıyorum kendimi kaynatim Hayırlı geceler inşallah hamile kalırım da yazarım ben de bir günCanım 2,5 bardak suyu kaynatıcaksın kaynadıktan sonra içine 5 6 tane keçiboynuzunu parçalıcaksın üç dakika daha kaynatıp altını kapatıcaksın demlenicek. Soğuduktan sonra 1 hafta boyunca bi bardağını sabah aç karnına diğer bardağı da gece yatağa girmeden içicek. 1 hafta dolduktan sonra da 3 ay boyunca ölçüyü yarıya düşürerek yapıcaksın sadece geceleri yatmadan 1 bardak içicek. Şifa olur inşallah
Merhabalar combyi günde kactane kullandınızBunu çok duydum ama bizim doktorumuz %5 olmasına rağmen sıkıntı değil düzelebilir bir şey dedi ki öyle de oldu 2. Ayda hamile olduğumu öğrendik ve testi tekrarlamaya gerek bile kalmadı bin şükür. Bi kaç takviye seçeneği sunmuştu eşim combi fertili almış onu kullandık. Lökosit vardı biz de bir de onun için bi ilaç kullandık bir ay. Keçiboynuzu kürünü uyguladım kaynattım hergün içirdim canım. Ayrıyeyten keçiboynuzu pekmezini yedirdim. Mümkün olduğunca ceviz fındık yedirmeye çalıştım. Ve en son 20 gün kadar ikimizde e vitamini kapsülü kullanmıştık.
Cevabınız için çook teşekkür ederim insan ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ama inşallah bizimde sizin gibi olur en kısa sürede Rabbim nasip eder inşallah yorumunuz umut verdi sağolunBunu çok duydum ama bizim doktorumuz %5 olmasına rağmen sıkıntı değil düzelebilir bir şey dedi ki öyle de oldu 2. Ayda hamile olduğumu öğrendik ve testi tekrarlamaya gerek bile kalmadı bin şükür. Bi kaç takviye seçeneği sunmuştu eşim combi fertili almış onu kullandık. Lökosit vardı biz de bir de onun için bi ilaç kullandık bir ay. Keçiboynuzu kürünü uyguladım kaynattım hergün içirdim canım. Ayrıyeyten keçiboynuzu pekmezini yedirdim. Mümkün olduğunca ceviz fındık yedirmeye çalıştım. Ve en son 20 gün kadar ikimizde e vitamini kapsülü kullanmıştık.