Erkek İnfertilitesi Sperm Hareket Sorunu ve LÖKOSİT

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz özetle lökosit problemimizi aşmak üzereyiz inşallah az kaldı,şimdi hız problemimiz var onunla uğraşmaya başlcz,sizde problem nedir
darısı diğer sıkıntıyı aşmaya olsun. bizimde hız problemimiz var maalesef hız için forumda birkaç şey okudum faydalarını görenler olmuş onları yapacağım inş.

kısaca bahsedeyim 36 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 15 ayda tedavi uygulamaksızın oldu, 2,5 yıldır 2. bebiş istiyoruz fakat olmuyor bu hafta eşime test yaptırdık sperm hareket azlığı var morfolojde sıkıntı yok,lökosit yok, dr omepaQ10 diye bir multivitamin takviyesi verdi, onun dışında herhangib irşeye gerek duymadı varkosel 1. aşama varmış fakat bu çocuğa engel değil dedi hergün düzenli yürüyüş önerdi, doğal beslenme ve stresten uzak bir yaşam önerdi.
dün akşam itibariyle eşime keçiboynuzu kürü başladım.

darısı diğer sıkıntıyı aşmaya olsun. bizimde hız problemimiz var maalesef hız için forumda birkaç şey okudum faydalarını görenler olmuş onları yapacağım inş.
Amin inşallah...bende bazı kürleri okudum ama cesaret edemyrm doktor proxeed plus verdi kürlerle birlikte kullanınca lökositi tetikler diye korkuyrm.Bizi lökosit baya uğraştrdğı için gözüm korktu.İleri hızımız şu an 0 sizde durum nedir,neler yapyrsnz

Msjınızı şimdi okudum,inşallah 2.bebişinize kavuşursunuz biz ilkini beklyrz bakalım

benim bu konular hakkında bilgim hiç yoktu fakat forumlarda okuduğum kadarıyla lökositi tatlı besinler tetikliyormuş diye bahsediyorlardı o yüzden temkinli davranmakta fayda var.inş. hiç görmemiş gibi olurusnuz tez zamanda şifa bulurusnuz

Msjınızı şimdi okudum,inşallah 2.bebişinize kavuşursunuz biz ilkini beklyrz bakalım
amin cümlemize inş. ben ilk bebiş için çok emek vermiştim eşime yedirmediğim içirmediği birşey kalmamıştı ozaman test yaptırmamıştırk eşime ama benim tahliller temzi çıkınca eşime yüklenmiştim çok kürler yaptıydım muhtemelen ozamanda harket azlığı vardı ve yaptıklarım fayda etmişti. sil baştan başlıyrum tekrar

Bende tekrar başa sarmaktan korktğm için her konuda çekingen davranyrm sadece doktorun verdği ilaçları kullanmaya karar verdik,forumlarda proxeed in faydalı olup olmadğı konusunda çok yorum var kafam karışyr her seferinde,Rabbim e dualar edyrm tez zamanda bebiş gelsin diye ama hissedyrm az kaldı sanki :)

ah inş. inş. hissediyorsna olacakyır inş. nekadar süredir bekliyorsunuz güzel haberleri

1 yıl olmk üzere 1 yıldr evlyz zaten 27 yaşındym eşim 33 geç kalmk istemyrz daha fazla
zamanlamanız çok güzel, hemen başlamanız çok isabetli emin olun. ama yeni evlisiniz kendinize eziyette etmeyin gerçekten stresli bir süre bazı şeylerin tadınada varın. çocuk için uğraiınca artık birliktelikler görev gibide oluyor. ben evlendikten 5 sene sonra çocuk sahibi oldum ilk 3,5 sene istemedik sonrada zorla oldu. keşke ilk günden isteseymişim diyorum şimdi nasip. o yüzden hemen bebek isteyenelre hayranım ve çok mutlu oluyorum duyunca Allah tez zamanda kucağınızı doldursun

Aminnn...eşim ve ben çocukları çok sevyrz,biz hemen olacak sandık :) oysaki başta benim koccccaaman bir kistim vardı amelytla alınması gereken,derken inat etmştm 5 yıldr varlığını bildğm kisti aldrmadm tam inadım kırıldı karar verdm ameliyata kistim yok herkes şokk eşimle özele gittik o da şaşırdı neyse biz sandk ilk 3 ay kist engel sonra baktk yine bebek yok eşim doktora gidince sorunun böyle başka oldğnu anladk,bebek diye çok kafamıza takmyrz yeniyiz diye sanırım ama içten içten çok istyrz,rabbimin ne zaman nasip edeceğini sabırsızlıkla beklyrz :)

hayat güzel süprizlerle dolu:) adetim gecikti kist tekrarladı diye git bebişle çık inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…