Erkek İnfertilitesi Sperm Hareket Sorunu ve LÖKOSİT

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar rica etsem bunuda yorumlarmısınız...

Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri hareketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9… Bu değerlere bakarak çocul sahibi olma imkanı nedir acaba?
2011 de sol varikosek oldu eşim.. Şimdide sağda 2 3 reflüvar diyorlar yorumlarınızı beklyrm

moralini bozmak istemek ama sıkıntili marfoloji 5 hareketlilik harekesizlikten az yerinde hareklilik az ne biliym insllah yanlış biliyorum dur tahminimce öyle baya araştırmıştır çünkü kendi sonucumunda kendim doğruladı çok şükür Rabbim şifa versin

Düşük zaten de... 15 gündür promen k almaya başldık.. Sabah akiam keçiboynuzu kürü içiyoruz.. Çakşır suyu içiyoruz.. Pekmez tüketiyoruz.. Bol e vitamini kivi ceviz fındık fıstık yiyoruz.. Baklm promenn k bitsin birdaha test vericdm

İnsllah hayırlı sonuc alırsın havuç suyu yada havuç yesin akşamları birer bardak türk kahvesi ver bide keçi boynuzunu aktaran al yesin insllah rabbim şifa verir

Kızlar eşimde lökosit ve ileri hız problemi vardı konuyu açtığımda ikinci testi yaptıramadık daha tedavide iki ay dolucak bi kaç gün sonra ama yeni öğrendim hamileyimm çok yeni :)) yaptıklarımızı yazıcam ileri hareket için belki işine yarayan olur;
İlk ay doktorun verdiği combi fertil adlı ilacı kullandık.
O bittikten sonra kullanımı rahat olduğu için proxeed plusa geçtik 15 günlük bi kutu kullandık ki hamile olduğumu öğrendim ki o ilaca başlamadan hamile kalmışım zaten.
Bunun yanında bi aydır ikimizde günde birer tane solgarın E vitamini ve magnezyum+kalsiyum+çinko tabletlerini kullandık.
Eşime bi hafta boyunca sabah akşam sonrasında da sadece geceleri keçiboynuzu kaynatıp içirdim.
Sabah akşam soğuk sıkım keçiboynuzu özü yedirdim.
Son bi aydır her gece zeytinyağında bi gün beklemiş dörde bölünmüş incir yedirdim.
Umarım sizlerede şifa olur

Yaaa inanmıyorum maşallah çok sevindimmm yaa Rabbim.eline almayi nasip etsin insllah

Bizdeki sorun bende çıktı yani pkos yinede şükür ediyorum eşimin spermi iyi çıktı sorun yok. Bende kafadan attım gebeliği 1 aydan fazla oldu bile bende ara kanama geçirdim ve hamile değilim tabi sonrasinda bat günüm geldide geçti bile 12.ci günüm 99 derece hamile degilm biliyorum ama belkiii allah büyük olurmu olur adet söktürücü felan almiycam bekliyrm işte ne zaman gelirse ikisinde ragziyim herşey allahtan hayırlı Ramazanlar

Pkos da ara kanamalar sık olabilen bişeymiş sanırım canım. Aspir yağı ve sirke içiyolar hiç duydun mu pkostan kurtulup hamile kalanlar varmış böyle

Değerleriniz nasıldı ondan önce..

Hmm anladım . Bizimde ileri 23 hareketsiz 67. Yerinde hrk 10.. Bakalım 2 adet promen k kaldı bitsin gitcez teste.. Darısı başımıza.
İnşallah sizde teste bile gerek kalmadan hayırlı haberi alırsınız. Kesinlikle incir yedirmeyi ve keçiboynuzu kürünğ ihmal etmeyin

Merhaba eşimin sperm tahlilinde yüksek oranda lökosit çıktı ayrıca sperm sayısı da düşük ilk tahlilde 800000 sperm 20 milyon lökositti sonra cibro verdi doktor biz bunun yanında saraçoğlundan öğrndğmz kürü de uyguladk limon melisa ve karabaş otunu ayrıca da keçiboynuzu pekmezi kullandk 1 ay sonra tahlillerde 2 milyona çıktı sperm ama lökositte 44 milyona çıktı.anlam veremiyrz bu lökositi pekmez mi yükseltti acaba bilginiz var mı? Dün de bir test verdik hiçbirşey uygulamadk bu ay da sperm 5 milyona çıktı ama lökosit devam edyr.Bu değerlerde eşimin ağrı,sızısı da yok

Merhaba , öncelikle geçmiş olsun. Eşinizdeki lökosit sayısı hayli fazla bu spermin hareket ve düzgün olmasını vb. Herşeyi etkiliyor, öncelikle eşiniz bir doktora görünmeli ve antibiyotik kullanmalı ilk olarak lökosit düşürülmeli ve kürler daha sonradan uygulanmalı, bu tavsiyemi dikkate alır iseniz sevinirim, çünkü bizde bundan muzdarip idik

Teşekkür ederim ilginiz için doktora gittik cibro antibiyotiğini verdi eşim kullandı ama düşmesi gerekirken aksine 2 katına çıktı şuan antibiyotiği kullanmyrz doktor ramazandan sonra başlayın dedi.Siz hallettnz mi ne kadardı ve ne kullandnz?

Keçiboynuzu kürü,pekmezi vs tatlı şeylerin lökositi arttırdığını duymuştum ve saraoğluna mail atmıştım ordan da aynı cevap gelmişti. Önce lökosit sorunu halledilmeli sonra diğer kürler yapılmalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…