Erkek İnfertilitesi Sperm Hareket Sorunu ve LÖKOSİT

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pkos da ara kanamalar sık olabilen bişeymiş sanırım canım. Aspir yağı ve sirke içiyolar hiç duydun mu pkostan kurtulup hamile kalanlar varmış böyle
Vallahi pkos olduğumu gecikmelrimle beraber yeni öğrendiğim için yavaş yavaş tanıyorum bu hastalığı hiç duymadım açıkçası bi denemektedir fayda var ara kanamaya da neden bukadar takildim ben pek uzun adet olmadigim icin her ay 5 10 gün geçer olur 5 gün olur az az devam eder biterim geçen ay ara kanama geçirdim pek alışık degilm sasrdim şuan hala ilk defa 17 gün adet olmadım ve umrumda da değil nedense içim rahat oruç tutuyrm ondan mi bilmm ama test bile yapmadım yoktur diye yarin doktoruma gidicem ilk defa sokturucuyle adet olmam için ilaç yazdrmaya ayy ne biliym kafam çok kariisk haftaya oğlum 4 yaşına giriyor keşke 3 yıllık ugrasima deysede doğum gününde kardeşin oluyor diyebilsem herşey allahtan bakalım klomene basliycam insllah adet olursam

Özakman oradaki sorunu doktor ile paylaşıp , yeni başka bir antibiyotik vermesini söyleyin. Eşim 2 kere sperm sonuçlarında lökosit gördü ve ikisinde de 1rer kutu kullandı geçti, daha sonra takviyelere başladık, şükürler olsun ki doğal yoldan 5 aylık ikizlere hamileyim, rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar bi ay önceki testimizde ileri hrk 23 dü. Size daha yeni çıkan testimizi paylaşıyorum lütfen yorumlayın
(keçiboynuzu kürü çakşır suyu ve promen k kullandık)

Eklentiler

• IMG_20180604_121251.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 152
Kızlar merhaba bu konuyu ben açtım ama tekrar başka konu acamiyorum anlatmıştım pkos hastasiyim felan filan neyse çok ciddi durum.değil ama gebelik ve adete engelledi bu ay 20 günüm geçti yani 2.ay olcak gebelik evde yaptığım testle yok klomen için doktora gittim karnından baktı dediki adet söktürücü vercem ama evdeki testlere güvenmiyorum çünkü rahim duvarının baya kalınlaşmış adet olcakmissin gibi ama yok sen kan ver dedi ve ben yok diyorum siz yasadinizmi boyle biisy sonra gebelik çıktı mi ve anlamadığım gittiğim doktirlarbana rahim duvarı baya ince diyolardi ne hikmetse bu sefer bu doktorun da ayni sekil dediği halde 1 ay içinde kalınlaşmış biisy kullanmadan sizce gebelige hazirlikmi dır yoksa adet olacağım için kalınlaşma mıdır

ızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz

ızlar adetimin 3.günü gittin test verdim prolaktin 51.14 çıktı sizce nedir bu. Ne ile düşürebilirim. Birde adetin bitince gel kan ver dedi her seferinde muayene +test ücreti bizi zorluyor nr yapmamı önerirsiniz
Prolaktin süt hormonu olyr,benimde yüksekti ama çok deildi,dostinex adlı bi hormon ilacı kullandm 2 gün aralıklı,tekrar test yaptırmadım ne durumda diye ama bu durumun hamileliğe engel olduğunu belirteyim

Prolaktin süt hormonu olyr,benimde yüksekti ama çok deildi,dostinex adlı bi hormon ilacı kullandm 2 gün aralıklı,tekrar test yaptırmadım ne durumda diye ama bu durumun hamileliğe engel olduğunu belirteyim

Testere dişli aslan pençewi içiyorum pazartesi tekrar test vercem testin sonucuna göre dostinex verecek bakalm düşcek mi

Benimde aynı şekilde 51 di prolaktinim bundan 4 ay önce doktoru ihmal etme iki ilaç var düşürmek için onlardan birini verir. Bi ay içinde fazlasıyla düşmüştü benimki

Rahim duvarı ya adet olacağın için kalınlaşır ya hamile olduğun için. Ama bu kadar zamanda bebek olsaydı testlerde muhtemelen çıkardı canım. Yinede kan testi sonucunu bekle bu işler hiç belli olmaz

Rahim duvarı ya adet olacağın için kalınlaşır ya hamile olduğun için. Ama bu kadar zamanda bebek olsaydı testlerde muhtemelen çıkardı canım. Yinede kan testi sonucunu bekle bu işler hiç belli olmaz
Benim beta HCG hep 0.1 yada 1.20 çıkardı yeni sonuç aldık <5.00 mIU\ml 0-5 çıktı iyice kafama allak bullak ömrümde ilk defa 27 gündür adet olmiyoorum gebelikte yoksa ne yapcam bilmyrm

Benim beta HCG hep 0.1 yada 1.20 çıkardı yeni sonuç aldık <5.00 mIU\ml 0-5 çıktı iyice kafama allak bullak ömrümde ilk defa 27 gündür adet olmiyoorum gebelikte yoksa ne yapcam bilmyrm
Negatif canım. Pko da bu tip adet görememe durumları oluyomuş bildiğim kadarıyla. Doktorun yönlendirir seni adet söktürücü vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…