Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar birşey sorcam fikir verin lütfen
biz dr tavsiyesiyle eurho vital macavit diye bi bitkisel destek ürünü kullanıyoruz
içinde 60 tane var 70 tl fiyatı.
bu gnc nin arginmax ürününü çok methediyolar onunda 100 tl 90 tablet olanı.
ikisi arasında kararsız kaldım hangisini alsam?eşi arginmax kullanan varmı aranızda?
bende şimdi arastırdım maca kökü epey faydalıymıs
bi sitede soyle yazıyor
"Peru'da bir atasözü vardır "60 yaşına kadar olan çocuk senindir, 60 yaşından sonra olan çocuk ise MACA'nındır"
Maca bitkisinin doğal afrodizyak özelliği olduğunu belirten İsviçreli Dr. Georges-Antoine de Boccard; “Maca bitkisi erkeklerdeki sperm kalitesini, cinsel performansı artırmak üzere kullanılıyor. Son yıllardaki araştırmalarda erkeklerin üretkenliklerinin düşüşe geçtiği, çiftlerin yüzde 50’sinin kısırlık sorununun erkeklerden kaynaklandığı görülüyor. Cayetano Heredia Üniversitesi’nde (Lima) Dr. G. Gonzales’in yapmış olduğu bir çalışma ile maca bitkisinin, hem seminal sıvının hacmini, hem de spermatozoitlerin sayısını ve hareketliliklerini 2 katına çıkarttığı gözlemlendi. 2001 yılında 4 ay boyunca düzenli bir şekilde maca verilen bir grup erkeğin bu süre sonunda, hiçbir hormonsal değişikliğe uğramadan, spermatozoitlerinin 140 milyondan 259 milyona çıktığı, hareketli spermatozoitlerinin ise 87 milyondan 183 milyona yükseldiği ortaya kondu.”

benimde kafama yattı acaba aktarda bulabilir miyiz? yada bu ilacı gunde kac kere içiriyorsun ac mı tok mu yazabilirsen sevinirim

Geçmiş olsun canım. Aman dikkate kendine. kelebek19 kelebek19 kaç zaman esin kullanacak bu programı??

Hayırlı uğurlu olsun yeni evin. Inşallah yakında bebek odası bakarsınız..

Nasıl gidiyor sizde gelisme var mı Devam deme kürlere??
Amin kelebekim sagolasın
bu tasınma hengamesinde proxeed haric diğerlerini aksattık
ama kaldıgımız yerden devam artık inş

bende şimdi arastırdım maca kökü epey faydalıymıs
bi sitede soyle yazıyor
"Peru'da bir atasözü vardır "60 yaşına kadar olan çocuk senindir, 60 yaşından sonra olan çocuk ise MACA'nındır"
Maca bitkisinin doğal afrodizyak özelliği olduğunu belirten İsviçreli Dr. Georges-Antoine de Boccard; “Maca bitkisi erkeklerdeki sperm kalitesini, cinsel performansı artırmak üzere kullanılıyor. Son yıllardaki araştırmalarda erkeklerin üretkenliklerinin düşüşe geçtiği, çiftlerin yüzde 50’sinin kısırlık sorununun erkeklerden kaynaklandığı görülüyor. Cayetano Heredia Üniversitesi’nde (Lima) Dr. G. Gonzales’in yapmış olduğu bir çalışma ile maca bitkisinin, hem seminal sıvının hacmini, hem de spermatozoitlerin sayısını ve hareketliliklerini 2 katına çıkarttığı gözlemlendi. 2001 yılında 4 ay boyunca düzenli bir şekilde maca verilen bir grup erkeğin bu süre sonunda, hiçbir hormonsal değişikliğe uğramadan, spermatozoitlerinin 140 milyondan 259 milyona çıktığı, hareketli spermatozoitlerinin ise 87 milyondan 183 milyona yükseldiği ortaya kondu.”

benimde kafama yattı acaba aktarda bulabilir miyiz? yada bu ilacı gunde kac kere içiriyorsun ac mı tok mu yazabilirsen sevinirim
eczanelerde satılıyo canım dr tavsiyesiyle kullanıyoruz sabah akşam 1 adet tok karnıona içiyor

benim liste kabarık kullanmadığım bişey kalmadı hangisi etkiledide arttı sayı bilmiyorumki:KK70:

Vay be ozaman seninki ve benimki 100 yaşına kadar yaşar gider..benim ki de 1 senedir hastalandı:nazar: okadar car çöp bir işe yarıyor da dur bakalım:KK48:
Şimdiki kullandığın takviyeler neler ?

Canım evde degili m nobetteyim şuan dbh eve gidince yaparım inşallah . kelebeğin eşim görevden daha yeni geldi ilacı almadı henüz.hic.bsye badlamadik.diyebilirim bi bal yiyor okdr inşallah yarin bsyler alicaz ilacifa bugün bulabilirse bugün alicaz

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Canım evde degili m nobetteyim şuan dbh eve gidince yaparım inşallah . kelebeğin eşim görevden daha yeni geldi ilacı almadı henüz.hic.bsye badlamadik.diyebilirim bi bal yiyor okdr inşallah yarin bsyler alicaz ilacifa bugün bulabilirse bugün alicaz

Bi başladiniz mi günler şu gibi geçer.. Keçi boynuzu kürü yapmayı düşünmüyormusun??

Vay be ozaman seninki ve benimki 100 yaşına kadar yaşar gider..benim ki de 1 senedir hastalandı:nazar: okadar car çöp bir işe yarıyor da dur bakalım:KK48:
KElebek tatlim ya car çöp deme gözünü seveyim. Hepsinden bi meded bekliyoruz. çöpten meded umulur mu? :KK50::KK15::KK68:

Inşallah:KK68:
Nezaman test yapmayı kararlaştırdıniz
hiç bilmiyorum.eşim çok yogun calısıyor.bu zamana kadar hep birşeyler cıktı bir turlu yaptıramadık su testi gitti.proxeed 5.kutudayız yeni basladı o bitsin bari kısmetse o zaman yaptırmak istiyorum.

kzılar taktım ben bu maca bitkisine:)
http://www.hthayat.com/saglik/haber/1020809-kisirlik-icin-mucizevi-bitki-macanin-faydalari
gnc nin var içeriği cok guzel sizde bir arastırın derim.

Çok şey dusunuyorumda canım isten bi araya gelemiyoruz ki esinle ;) pekmezi i almayı düşünüyorum inşallah kısmet olursa yarin nobetten cikayim bi alışverişe gitcez sence başka neler alayın öz llikle hareketi neler etkiler

Ne kadarr yol katettiniz canim ben sizin degerleri bilmiyorum yada unuttum. Neler kullanıyor dunuz.
arkadaşlar bakınız sayfa 47 ayrıntılı anlatım:KK66:
kelebek onlar yaşıcakta biz erken gitçez bu gidişle stresten:KK57:

Çok şey dusunuyorumda canım isten bi araya gelemiyoruz ki esinle :KK66: pekmezi i almayı düşünüyorum inşallah kısmet olursa yarin nobetten cikayim bi alışverişe gitcez sence başka neler alayın öz llikle hareketi neler etkiler

Havuç mutlaka al. suyunu sıkmasan da öyle günde bir ikitane soy yedir. Keçiboynuzu kür olarak daha faydaliymiş. Ama uygunu neyse senin için onu yap. Çilek de çok iyi hareket icin. Ben birkac tane bölüp üzerine bal gezdiriyorum.
Isırgan otu al ,bir çay kaşığı kaynamiş bir su bardağına bırak 5dk demlensin. Limon veya şeker katabilir eşin. Ibrahim Saraç oğlu çok övdü!!!!

arkadaşlar bakınız sayfa 47 ayrıntılı anlatım:KK66:
kelebek onlar yaşıcakta biz erken gitçez bu gidişle stresten:KK57:

:KK53:bi yandan bizdemi faydalansak o_Oherife ayak uydurmak lazım:-)

KElebek tatlim ya car çöp deme gözünü seveyim. Hepsinden bi meded bekliyoruz. çöpten meded umulur mu? :KK50::KK15::KK68:

Canim ya ben okadar çok karıştırıp yedirdim ki eşime:KK70: car çöp dediğimi duysa kızar valla:KK67: bidaha demem inşallah.

hiç bilmiyorum.eşim çok yogun calısıyor.bu zamana kadar hep birşeyler cıktı bir turlu yaptıramadık su testi gitti.proxeed 5.kutudayız yeni basladı o bitsin bari kısmetse o zaman yaptırmak istiyorum.

Maşallah :nazar: inşallah güzel sonuçlar alırsınız:KK68: artık buralardasin deme?o_O

Tamam canım uygulayacağını inşallah keçi. Boynuzu kuru nasıl oluyor kendinizi yapiyosnz

Tamam canım uygulayacağını inşallah keçi. Boynuzu kuru nasıl oluyor kendinizi yapiyosnz
ilk bir hafta için sabah akşam içilecek canım. hazırlanışı şöyle 2 bardak suyu kaynat su kaynayınca içine 4 5 taNE k. boynuzunu iyice kır içine at. tencerenın ağzı kapalı şekilde 3 4 dk kaynat. ocağın altını kapat 20 dk demlensin sonra suyun içindeki k. boynuzlarını çıkar. kür bu. bir haftadan sonra sadece akşamları yatarken yapacaksın.

ilk bir hafta için sabah akşam içilecek canım. hazırlanışı şöyle 2 bardak suyu kaynat su kaynayınca içine 4 5 taNE k. boynuzunu iyice kır içine at. tencerenın ağzı kapalı şekilde 3 4 dk kaynat. ocağın altını kapat 20 dk demlensin sonra suyun içindeki k. boynuzlarını çıkar. kür bu. bir haftadan sonra sadece akşamları yatarken yapacaksın.
Tamam yapayım insallah canim

Back
X