Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

En iyisi:KK66: Allah Kerim canım..

Yeni Program hayirli olsun. Inşallah bidaha testlerde şaşıracaksiniz :21:
Canım hemşire döndü mu sana ? Bana daha dönmedi. Temmuz haziran için randevu verecem dedi daha beklemedeyim
yok canım dönmedi daha ben de beklemedeyim. ben 20 temmuz olsun diye ısrar ettim biraz bakalım nolcak.

iyi akşamlar arkadaşlar
diyetimin ilk günü herşey harika giderken akşam eşim nefsimi harekete geçirdi küçük bir parça pizza yedim ama ben yinede yarına eksi uyanacağımı düşünüyorum inşallah.

AMİN CANIM HERŞEY BİRŞEYE VESİLE ALLAHTAN DOKTOR HIRPALANMANA GEREK YOK GİT TÜP BEBEK YAPTIR DEDİ YA O İÇİMİ RAHATLATTI.

30 yaşındayım ben de kendi capimda bir şeyler yediriyorum eşime . sigaradan vazgeciremiyorum ama . Yaz tatilini bekliyoz. Tüp deneyecegiz biz de. İnşallah sonuç olumlu olur.

Arkadaşlar hayırlı olsun inşallah niyetleriniz dilerim çifter çifter gelsin bebişleriniz :anneadayı::anneadayı::nazar::nazar:

YENİ SİSTEMDE Mİ ÇEKTİRECEKSİN BEN YENİ SİSTEMDE ÇEKTİRDİM O YÜZDEN HİÇ AĞRI SANCI OLMADI

bende çektirmeyi düşünüyorum canım nerde kaça yaptırdın?

benim ki ile akşam uzun uzun konuştuk .sabahtan bu saate kadır 1 tane sigaranın yarımını içmiş.:KK60: dün akşamda paket bitti akmadım demişti. haydı bismillah :KK47::KK47: iş yoğunluğundan daha tedavi takviyelerine bakamdı cancazım. ben de çalışıyorum yoğunuz çıkamadık yarına kaldı artık.
inşallah sigara tarihe karışmıştır :KK14::KK20:

iyi akşamlar arkadaşlar
diyetimin ilk günü herşey harika giderken akşam eşim nefsimi harekete geçirdi küçük bir parça pizza yedim ama ben yinede yarına eksi uyanacağımı düşünüyorum inşallah.

Ay ben dayanamadım neyapim. Nohutlu pilav yedim avuç kadar bir Parça da tavuko_O
Pijamami giydikten sonra tartinip yazarım yine . Seni de bekliyorum

Napiyosun nasilsin cnm

Hayırlı aksamlar canım:KK68:.

canım yediğin içtiğin yatarken midede oluyor o yüzden gece sakın tartılma sabah tartıl.
benim sabak kilom 57.2 :nazar::nazar: 400 gr. gitti maaşallah :KK76: fakat p.tesine kadar misafirlerim var diyet yapabilirmiyim emin değilim fakat dikkat etmeye çalışacağım. pazartesi sabaha kadar muhtemelen yazamayacağım bilginiz olsun inşallah p.tesi burada 56 lı rakamları yazarım. hepinizi öptüm canlarım.:KK37:

bende çektirmeyi düşünüyorum canım nerde kaça yaptırdın?

inşallah sigara tarihe karışmıştır :KK14::KK20:
inşAllah bi kaç defa böyle denedi yapamadı bırakamamıştı. ben o zamnlar hep tekrar başlarsın, bırakamzsın zor diyordum ve başlıyordu. bu defa hep farklı yaklaşım uyguluyorum, sen bırakırsın kocacığım güveniyorum sana , hırslısın , maşAllah benim aşkıma vs. vs.:KK76: bakalım inşAllah bırakır.

Günaydın kizlar
günaydın hayırlı cumalar hanımlar , dün iş yerinden çıkmaya yakın siteye girdim. ya izmirde metin bey diye birisi varmış ve karışım hazırlıyormuş , bu defa ona sardım . Allahım neyle başlayacağımı bilmiyorum. birde eşim kıyamam ne verirsem yiyip içecek. yeterki yol kat edelim diyor. Allahım yar ve yardımcımız olsun :KK64::KK64:

canım yediğin içtiğin yatarken midede oluyor o yüzden gece sakın tartılma sabah tartıl.
benim sabak kilom 57.2 :nazar::nazar: 400 gr. gitti maaşallah :KK76: fakat p.tesine kadar misafirlerim var diyet yapabilirmiyim emin değilim fakat dikkat etmeye çalışacağım. pazartesi sabaha kadar muhtemelen yazamayacağım bilginiz olsun inşallah p.tesi burada 56 lı rakamları yazarım. hepinizi öptüm canlarım.:KK37:

Tamam canım.. benim ki bu sabah 57.7kg

Günaydın kizlar

Günaydın:KK68:

günaydın hayırlı cumalar hanımlar , dün iş yerinden çıkmaya yakın siteye girdim. ya izmirde metin bey diye birisi varmış ve karışım hazırlıyormuş , bu defa ona sardım . Allahım neyle başlayacağımı bilmiyorum. birde eşim kıyamam ne verirsem yiyip içecek. yeterki yol kat edelim diyor. Allahım yar ve yardımcımız olsun :KK64::KK64:

Hayırlı cumalar cnm. Biz şanslı sayılırız çünkü kocalarimiz ne versek yiyor. Sana tavsiyem çok karıştırma güzel bir program çıkar sana göre en faydali şeyleri sırala:KK66:

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

günaydın kızlar:KK25:
bu ay adetim altı gün geçti çok umutlandım bütün belirtileri yaşadım ama maalesef adet oldum yine :KK51:
her ay umutlanmıycam deyip daha çok umutlanıyorum ilk gün kötüyüm ama sonra hemen toparlanıp hayırlısı diyorum..
daha zamanı gelmemiş demekki..

Hanımlar benim bir kaç kilo fazlam var vermek istiyorum p.tesiden sonra tartılıp inşallah bu ara biraz yoğunum varmı benim gibi kilo vermek isteyen ?
benimde 14 kilo kadarcık fazlam var:KK52:
bir kaç kilo fazlanız mı var pehhhh :KK47: benım 15 20 kilo fazlam var.:KK34::rolleyes::KK62:
al bendednde o kadar avatarcım diğerleri çiroz zaten baksana ellili kilolarda gel biz senle rakip olalım iki tosun :KK19:
74,6 bu sabah itibariyle bende başlıyorum :oops:

günaydın kızlar:KK25:
bu ay adetim altı gün geçti çok umutlandım bütün belirtileri yaşadım ama maalesef adet oldum yine :KK51:
her ay umutlanmıycam deyip daha çok umutlanıyorum ilk gün kötüyüm ama sonra hemen toparlanıp hayırlısı diyorum..
daha zamanı gelmemiş demekki..

benimde 14 kilo kadarcık fazlam var:KK52:

al bendednde o kadar avatarcım diğerleri çiroz zaten baksana ellili kilolarda gel biz senle rakip olalım iki tosun :KK19:
74,6 bu sabah itibariyle bende başlıyorum :oops:
Ooo tamam tatlim gecelim su cirozlari.. bir iki kilo fazlam var diye uzuluyorlar. Benim bir iki kilo fazlam olsa onlari alir koynuma yatarım be yaaa.

Back
X