Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
avatar33 avatar33 canım. Sabır ve tevekkül. Ben inanıyorum ki eşin sımsıkı sarılacak. Sadece biraz zaman. Daha ameliyat olalı ne oldu ki. Biliyorum bize kalsa yemeği içmeyi kesip sadece kür ve takviye ile Beslenmesini isterdik :KK67:

Allah Kerim herkesde böyle iniş çıkış oluyor. Bak biz.tam bir senedir takviye kullandıko_O kaç kere eşim çıkıştı 'yemem artık' diye..

Sabır canim:KK19:

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

avatar33 avatar33 canım. Sabır ve tevekkül. Ben inanıyorum ki eşin sımsıkı sarılacak. Sadece biraz zaman. Daha ameliyat olalı ne oldu ki. Biliyorum bize kalsa yemeği içmeyi kesip sadece kür ve takviye ile Beslenmesini isterdik :KK67:

Allah Kerim herkesde böyle iniş çıkış oluyor. Bak biz.tam bir senedir takviye kullandıko_O kaç kere eşim çıkıştı 'yemem artık' diye..

Sabır canim:KK19:
bugün çok fenayım arkadaşım. durup durup ağlıyorum. sabır istiyorum allahtan dayanma gücü,ferahlık... ama içimde bi mutsuzluk var yenemedım bi türlü... çok yalnızım diye ağladım bugun hep. offfff ne çok imtihanım var çookk

Hayirli aksamlar hanmlar. Esimle yeni eve girdik hemen yaziyorum size. Proxeed plu s ve evicap 400 . Çiğ cerez. Iğde. Keciboynuzu. Incir kürü yayapacagiz..ssiz incir kurunu nasil yapiyosnz ve ne aralikla kullaniyosnz . Biz bugun takvime isaretimizi attik bismillah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Yürüdügumuz bu yolda hakkimzda hayirlisini versin

canım eşim ameliyat yeni oldu. dr 3 aydan önce test yaptırmayın dedi. kaan hocadan randevu aldım. bayramdan sonra gidicez büyük ihtimallee o zaman dna hasarıyla birlikte yaptırır sanırım. siz ne zaman yaptıracaksınız.
Anladım canım inşallah ameliyatın faydası olur bidahaki testte iyi sonuçlar alırsnz bizimde 3 ay sonra bidaha verck test ama bnm doktorun çok kotu değil bizi. Tedavimizi etkilemez çok dedi bakalım ne olacak

Hayirli aksamlar hanmlar. Esimle yeni eve girdik hemen yaziyorum size. Proxeed plu s ve evicap 400 . Çiğ cerez. Iğde. Keciboynuzu. Incir kürü yayapacagiz..ssiz incir kurunu nasil yapiyosnz ve ne aralikla kullaniyosnz . Biz bugun takvime isaretimizi attik bismillah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Yürüdügumuz bu yolda hakkimzda hayirlisini versin
Amin canım inşallah hayırlısı olur BN inciri zeytinyağına koydum aksam sbh yedi ama pek sevmedi eşim bikere yedi henüz

Amin canım inşallah hayırlısı olur BN inciri zeytinyağına koydum aksam sbh yedi ama pek sevmedi eşim bikere yedi henüz
Cnm ben yarin sabah mi baslicam bugün aldim ve nasil yapiyorz tarof edermisn. Nette hep farkli yazmislar. Ne kadar zeytinyagina koyuyorsun ve ne kadar beklemeli vs vs

Cnm ben yarin sabah mi baslicam bugün aldim ve nasil yapiyorz tarof edermisn. Nette hep farkli yazmislar. Ne kadar zeytinyagina koyuyorsun ve ne kadar beklemeli vs vs
Canm BN aksamdn bikase koydme biraz arasını actim üzerine zeytinyağ sbha kdr durdu sbhda yedi eşim

s.a hanımlar hayırlı cumalar
yeni evime yerleştim bilee:KK71:
huzur içindeyim artık..doğum gunumde yaklaştı 7 mayıs.. suan en cok istediğim doğum gunumde bebişimin benimle olması
ins hepimiz en kısa zamanda guzel haberler alırız

güle otur huzurlu sağlklı inşallah ve bebişle tabiki :21:

herkese merhaba im görüşmeyeli takviyeler alınmış içirilmiş bana misafir geldi sonra ben gittim derken hem takviyeler hemde diyetim sekteye uğradı yarından itibaren ikisinede başlıyorum inşallah.

Allah emeklerimizi boşa cikarmasin inşallah canim.. iyi guzel seyler almissin. Iki tane inciri küçük bir kaseye koy uzerini hafif ortecek sekilde zeytin yagi ekle. Eşin birini sabah yesin digerini aksam. Genelde her gun taze hazirliyorlarr.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Inşallah tez zamanda faydasını görürsünüz :KK68:hayırlı olsun

Canım ben direk bir küçük kavanoza 30 40 tane incir koydum üstünü kapatincaya kadar zeytinyağı ekledim..:KK51:

bugün çok fenayım arkadaşım. durup durup ağlıyorum. sabır istiyorum allahtan dayanma gücü,ferahlık... ama içimde bi mutsuzluk var yenemedım bi türlü... çok yalnızım diye ağladım bugun hep. offfff ne çok imtihanım var çookk

Rabbim salih ve sağlıklı evlat nasip etsin. Biz, bizim için hayırlı olanları görmediğimiz için, herşey zor geliiyor.. Halbuki perdenin diğer tarafı bizlere belki evlat yazıldı ama zamanı gelmemiştir..
:KK19:bunu aşacağız Allah Kerim.

herkese merhaba im görüşmeyeli takviyeler alınmış içirilmiş bana misafir geldi sonra ben gittim derken hem takviyeler hemde diyetim sekteye uğradı yarından itibaren ikisinede başlıyorum inşallah.

Her pazartesi bir başlangıçtir:KK56: olsun ya sen iyi kısabiliyorsun.. bense homoni gırtlak:KK53: beceremedim.

Nisan yağmuru ne oldu yapabilen oldu mu??o_O
Bu sabah çay bardağın yarısı bile dolmayacak kadar yağdı ,onu saklarım bidaha yağarsa ona eklerim artık :21:

merhaba kizlar bende esi azospermli biriyim ogreneli yaklasik 3hafta oldu. tabi soktayiz halan 2 test verdik 2side 0 gen testi verdik simdi beklemedeyiz. ben dun nohut kurune baslattim birde polenli bal yediriyorum. ama sunu sorucam kizlar ben birxe esimin tek bobrekli olldugunu ogrendim dogustan acabazarari olur mu baska kurlerde yapsM

günaydın kızlar dün ısırgan yaprağı aldım kurumuş çay için kullnılanı o dimi tohumu değildir inşallah.
bide nasıl demliyoruz adaçayı gibimi (demleme) ıhlamur gibimi (kaynatma) ?

Back
X