Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bana sorduysan en son sayi 9yuzbin hareket ve morfoloji 0.Sizde sayı nekdrdi simdi nekdr hareketlilik nasıl
Evt canım sana sormustum peki bidaha test nezmn vercksinzCanim bana sorduysan en son sayi 9yuzbin hareket ve morfoloji 0.
bugün çok fenayım arkadaşım. durup durup ağlıyorum. sabır istiyorum allahtan dayanma gücü,ferahlık... ama içimde bi mutsuzluk var yenemedım bi türlü... çok yalnızım diye ağladım bugun hep. offfff ne çok imtihanım var çookkavatar33 canım. Sabır ve tevekkül. Ben inanıyorum ki eşin sımsıkı sarılacak. Sadece biraz zaman. Daha ameliyat olalı ne oldu ki. Biliyorum bize kalsa yemeği içmeyi kesip sadece kür ve takviye ile Beslenmesini isterdik
Allah Kerim herkesde böyle iniş çıkış oluyor. Bak biz.tam bir senedir takviye kullandıkkaç kere eşim çıkıştı 'yemem artık' diye..
Sabır canim![]()
canım eşim ameliyat yeni oldu. dr 3 aydan önce test yaptırmayın dedi. kaan hocadan randevu aldım. bayramdan sonra gidicez büyük ihtimallee o zaman dna hasarıyla birlikte yaptırır sanırım. siz ne zaman yaptıracaksınız.Evt canım sana sormustum peki bidaha test nezmn vercksinz
Anladım canım inşallah ameliyatın faydası olur bidahaki testte iyi sonuçlar alırsnz bizimde 3 ay sonra bidaha verck test ama bnm doktorun çok kotu değil bizi. Tedavimizi etkilemez çok dedi bakalım ne olacakcanım eşim ameliyat yeni oldu. dr 3 aydan önce test yaptırmayın dedi. kaan hocadan randevu aldım. bayramdan sonra gidicez büyük ihtimallee o zaman dna hasarıyla birlikte yaptırır sanırım. siz ne zaman yaptıracaksınız.
Amin canım inşallah hayırlısı olur BN inciri zeytinyağına koydum aksam sbh yedi ama pek sevmedi eşim bikere yedi henüzHayirli aksamlar hanmlar. Esimle yeni eve girdik hemen yaziyorum size. Proxeed plu s ve evicap 400 . Çiğ cerez. Iğde. Keciboynuzu. Incir kürü yayapacagiz..ssiz incir kurunu nasil yapiyosnz ve ne aralikla kullaniyosnz . Biz bugun takvime isaretimizi attik bismillah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Yürüdügumuz bu yolda hakkimzda hayirlisini versin
Cnm ben yarin sabah mi baslicam bugün aldim ve nasil yapiyorz tarof edermisn. Nette hep farkli yazmislar. Ne kadar zeytinyagina koyuyorsun ve ne kadar beklemeli vs vsAmin canım inşallah hayırlısı olur BN inciri zeytinyağına koydum aksam sbh yedi ama pek sevmedi eşim bikere yedi henüz
Canm BN aksamdn bikase koydme biraz arasını actim üzerine zeytinyağ sbha kdr durdu sbhda yedi eşimCnm ben yarin sabah mi baslicam bugün aldim ve nasil yapiyorz tarof edermisn. Nette hep farkli yazmislar. Ne kadar zeytinyagina koyuyorsun ve ne kadar beklemeli vs vs
s.a hanımlar hayırlı cumalar
yeni evime yerleştim bilee
huzur içindeyim artık..doğum gunumde yaklaştı 7 mayıs.. suan en cok istediğim doğum gunumde bebişimin benimle olması
ins hepimiz en kısa zamanda guzel haberler alırız
Hayirli aksamlar hanmlar. Esimle yeni eve girdik hemen yaziyorum size. Proxeed plu s ve evicap 400 . Çiğ cerez. Iğde. Keciboynuzu. Incir kürü yayapacagiz..ssiz incir kurunu nasil yapiyosnz ve ne aralikla kullaniyosnz . Biz bugun takvime isaretimizi attik bismillah. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun. Yürüdügumuz bu yolda hakkimzda hayirlisini versin
bugün çok fenayım arkadaşım. durup durup ağlıyorum. sabır istiyorum allahtan dayanma gücü,ferahlık... ama içimde bi mutsuzluk var yenemedım bi türlü... çok yalnızım diye ağladım bugun hep. offfff ne çok imtihanım var çookk
herkese merhaba im görüşmeyeli takviyeler alınmış içirilmiş bana misafir geldi sonra ben gittim derken hem takviyeler hemde diyetim sekteye uğradı yarından itibaren ikisinede başlıyorum inşallah.