Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar. Tum gece dogru düzgün uyuyamadim. Boyun fitigim koluma vuruyor. Sancısı uyutmadi.. nereye koysam kolumu rahat edemedim. Bu mübarek cuma gününde bana da dua edermisiniZ.
Cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun. Sevgilerimle...

Gunaydin kizlar mutlu sabahlar. Tum gece dogru düzgün uyuyamadim. Boyun fitigim koluma vuruyor. Sancısı uyutmadi.. nereye koysam kolumu rahat edemedim. Bu mübarek cuma gününde bana da dua edermisiniZ.
Cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun. Sevgilerimle...

Geçmiş olsun.Rabbim şifa Versin..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

kızlar birşey sorcam fikir verin lütfen
biz dr tavsiyesiyle eurho vital macavit diye bi bitkisel destek ürünü kullanıyoruz
içinde 60 tane var 70 tl fiyatı.
bu gnc nin arginmax ürününü çok methediyolar onunda 100 tl 90 tablet olanı.
ikisi arasında kararsız kaldım hangisini alsam?eşi arginmax kullanan varmı aranızda?

kızlar birşey sorcam fikir verin lütfen
biz dr tavsiyesiyle eurho vital macavit diye bi bitkisel destek ürünü kullanıyoruz
içinde 60 tane var 70 tl fiyatı.
bu gnc nin arginmax ürününü çok methediyolar onunda 100 tl 90 tablet olanı.
ikisi arasında kararsız kaldım hangisini alsam?eşi arginmax kullanan varmı aranızda?

Eşim arginmax kullandı canım. Ama malesef sonuç nasıl bilmiyoruz daha. Bide arginmax günde 2 veya iç kere toplamda 6 tane yemesi gerekiyor ve 90lik kutu bir ay bile gitmiyor fiyati da 100tl civarı bunu da göz önünde bulundur. Obur ilacı duymadım ve nekadar alınıyor bilmiyorum.

Eşim arginmax kullandı canım. Ama malesef sonuç nasıl bilmiyoruz daha. Bide arginmax günde 2 veya iç kere toplamda 6 tane yemesi gerekiyor ve 90lik kutu bir ay bile gitmiyor fiyati da 100tl civarı bunu da göz önünde bulundur. Obur ilacı duymadım ve nekadar alınıyor bilmiyorum.
sizin tahlil ne zaman?
forumdada saatlerdir araştırıyorum kimine dr vermiş kimi kafasına göre kullanıp sonuç almış.
drun verdiği kişi sabah 1 akşam 1 yazmış.içeriği çok iyi zincosu selenyumu vitaminleri ginko blobası herbişey var içinde
bizim kullandığımız genelde halsizliğe karşı vitamin tarzı bişey karşılaştırınca diğeri daha iyi geldi zaten 70 tl veriyorm 100 tlye alsam günde2 içse diye düşündüm diğerindednde günde 2 tablet içiyo..
off vallahi darlandım artık sürekli araştırıp düşünmelten kafayı yicez sonunda:confused: çocuk sahibi olalım derken ruh sağlığımızdan olcaz ondan korkuyorum:KK57::KK57:

düşünce,üzüntü, sinir, stres, depresyon bende boyun fıtığı yaptı canım. şimdi iananılmaz ağrılarım olluyo. kafama takmayım olacağı varsa olsun diyorum ama malesef. bu konu aklımdan çıkmıyo.

aynen bir tarafımız öyle diyo ama bi tarafta yapmadığımız bişey kalmasın belki çare buluruz modunda.
ne haberler okuyoruz yok d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı yok 65 yaşında hamile kaldı ...
daha yüzlerce haber. olacakla öleceğin önüne geçilmiyo ama yıllar sonu eğer elimiz boş kalırsa (allah korusun) en azından herşeyi denedik demek için bile olsa sürekli araştırıyoruz işte.

aynen bir tarafımız öyle diyo ama bi tarafta yapmadığımız bişey kalmasın belki çare buluruz modunda.
ne haberler okuyoruz yok d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı yok 65 yaşında hamile kaldı ...
daha yüzlerce haber. olacakla öleceğin önüne geçilmiyo ama yıllar sonu eğer elimiz boş kalırsa (allah korusun) en azından herşeyi denedik demek için bile olsa sürekli araştırıyoruz işte.
ayy çok doğru söyledin ağzına sağlık canım. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Kızlar mifemi usutmusum sanırım bsy yiyemiyorum yeyince midem bulanıyor napicam bilmiyorum

s.a hanımlar hayırlı cumalar
yeni evime yerleştim bilee:KK71:
huzur içindeyim artık..doğum gunumde yaklaştı 7 mayıs.. suan en cok istediğim doğum gunumde bebişimin benimle olması
ins hepimiz en kısa zamanda guzel haberler alırız

Kızlar mifemi usutmusum sanırım bsy yiyemiyorum yeyince midem bulanıyor napicam bilmiyorum
Nane-Limon: 1 su bardağı suyun içine 1 kahve kaşığı nane ve 1 adet limon kabukları ile beraber eklenir ve 5 dakika kadar kaynatılır. Gün içinde 3-4 defa içilir ise mide üşütmesi hafifleyebilirmiş geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Aman dikkate kendine. kelebek19 kelebek19 kaç zaman esin kullanacak bu programı??

s.a hanımlar hayırlı cumalar
yeni evime yerleştim bilee:KK71:
huzur içindeyim artık..doğum gunumde yaklaştı 7 mayıs.. suan en cok istediğim doğum gunumde bebişimin benimle olması
ins hepimiz en kısa zamanda guzel haberler alırız

Hayırlı uğurlu olsun yeni evin. Inşallah yakında bebek odası bakarsınız..

Nasıl gidiyor sizde gelisme var mı Devam deme kürlere??

Listeye eklenmeye ne dersin?? Araştirmacımız olursun

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş.

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Back
X