Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana da hayırlı cumalaraynen canım geçmiş olsun bu arada hayırlı cumalar.
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar. Tum gece dogru düzgün uyuyamadim. Boyun fitigim koluma vuruyor. Sancısı uyutmadi.. nereye koysam kolumu rahat edemedim. Bu mübarek cuma gününde bana da dua edermisiniZ.
Cumaniz mübarek dualariniz kabul olsun. Sevgilerimle...
Geçmiş olsunsana da hayırlı cumalar
kızlar birşey sorcam fikir verin lütfen
biz dr tavsiyesiyle eurho vital macavit diye bi bitkisel destek ürünü kullanıyoruz
içinde 60 tane var 70 tl fiyatı.
bu gnc nin arginmax ürününü çok methediyolar onunda 100 tl 90 tablet olanı.
ikisi arasında kararsız kaldım hangisini alsam?eşi arginmax kullanan varmı aranızda?
sizin tahlil ne zaman?Eşim arginmax kullandı canım. Ama malesef sonuç nasıl bilmiyoruz daha. Bide arginmax günde 2 veya iç kere toplamda 6 tane yemesi gerekiyor ve 90lik kutu bir ay bile gitmiyor fiyati da 100tl civarı bunu da göz önünde bulundur. Obur ilacı duymadım ve nekadar alınıyor bilmiyorum.
ayy çok doğru söyledin ağzına sağlık canım. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.aynen bir tarafımız öyle diyo ama bi tarafta yapmadığımız bişey kalmasın belki çare buluruz modunda.
ne haberler okuyoruz yok d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı yok 65 yaşında hamile kaldı ...
daha yüzlerce haber. olacakla öleceğin önüne geçilmiyo ama yıllar sonu eğer elimiz boş kalırsa (allah korusun) en azından herşeyi denedik demek için bile olsa sürekli araştırıyoruz işte.
Nane-Limon: 1 su bardağı suyun içine 1 kahve kaşığı nane ve 1 adet limon kabukları ile beraber eklenir ve 5 dakika kadar kaynatılır. Gün içinde 3-4 defa içilir ise mide üşütmesi hafifleyebilirmiş geçmiş olsunKızlar mifemi usutmusum sanırım bsy yiyemiyorum yeyince midem bulanıyor napicam bilmiyorum
Kızlar mifemi usutmusum sanırım bsy yiyemiyorum yeyince midem bulanıyor napicam bilmiyorum
s.a hanımlar hayırlı cumalar
yeni evime yerleştim bilee
huzur içindeyim artık..doğum gunumde yaklaştı 7 mayıs.. suan en cok istediğim doğum gunumde bebişimin benimle olması
ins hepimiz en kısa zamanda guzel haberler alırız
aynen bir tarafımız öyle diyo ama bi tarafta yapmadığımız bişey kalmasın belki çare buluruz modunda.
ne haberler okuyoruz yok d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı yok 65 yaşında hamile kaldı ...
daha yüzlerce haber. olacakla öleceğin önüne geçilmiyo ama yıllar sonu eğer elimiz boş kalırsa (allah korusun) en azından herşeyi denedik demek için bile olsa sürekli araştırıyoruz işte.