kızlar hiç korkucak bişey yok düşünün ben vajinusmustum tedavi oldum kurtuldum falan ama ilişkiye girerken arada bir yine kendimi kasıyorum evliliğimin ilk yılları vajinusmustan sonra ilişki yaşamaya başladığımda vajinamda acayip sinir edici kaşıntılar başladı bunu hemen hemen her kadın yaşamıştır doktora gittim ben bana kızmışım gibi bakarlar sandım neyse o muayene koltuğumudur nedir oraya çıktım bi baktım tabanca gibi bişey geliyor doktorum çok iyi birisi kendini rahat bırak dedi dudakları ayırdı içeriye soktu sonra biraz kasıldı vajinam ama 1 dkda bitti gitti.şimdi her muayeneye gittiğimde spekulumu mutlaka sokuyor rahat bırakıyorum kendimi girip çıkıyor.ben bişey sorcam acaba hsg çekilirkende spekulum kullanılıyormu?
[ı]2 yıl boyunca vajinal usg ile spekulum korkumdan dolayı boşuna ertelemişimm.hiçte korkuldugu kadar acı verici bişi deiğillllll.ama acayip bişi yaaa:lepi:[/ı]
2 yıl boyunca vajinal usg ile spekulum korkumdan dolayı boşuna ertelemişimm.Hiçte korkuldugu kadar acı verici bişi deiğillllll.Ama acayip bişi yaaa:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?