Sevgili İntikam098, tabiki basaracaksin... Bundan şüphe duyma... İlk onceleri benimde zihnim böyleydi... Ne istiyorsam yemek istiyordu. Normal yemek yemek hayaldi ama birde sürekli yediğim alışkanlıklarım vardı. İlk baslarda blogdaki tavsiyelere uymak çok zor oldu. Damak zevkim sağlıklı olma istegime baskın çıkıyordu. Burada bir detay devreye girdi. Zihin alışkanlıklarına nasıl baskaldirilacak... O zaman blogun sahibi Deruni Hanımın neden yogaya bu kadar deger verdigini anladım. Tek basımıza sunu yedik bunu yemedik diye kendi aliskanliklarimizla debelenmemenin bir yolu imiş yoga, yaptikca anladım. Zihin alışkanlıkları bir krallık gibi hareket ediyor... Zihni asmanın yolu var. Yani diyelim seker yedin... Ben böylesi zamanlarda basıyorum Yoga Academye gidiyorum. Önce yoga seansına katılıyorum, vücudun yediklerini bir kere yakıyorum, bağırsakları hareketlendiriyorum. Sonra zihin alışkanlıklarını asmak için Academiden Nidra cd si aldım, zihnin sablonunu değiştirmek için onunla çalışıyorum. Cd yi yatarak uyguluyorsun. Sonra sifalanma Cd'si var. Onu uyguluyorum, vücudun enerjisini temizliyorum. Yani hem yediklerim hemde dışardan destekle bu ısı hallettim... Yılmadan devam et, zaten hemen geçmesi bir hayal ama zamanla rahatlayacak.....