sevgili nikahşekeri özel mesaj yollayamadım sana hakkım olmadığı için.. bu ibs ye zaten belli başlı 3-4 tane ilaç var ama burdanda yazamıyorum.. dr kontrolünde aldığım bi ilaç sonuçta.. sana al kullan diye tavsiye etmem doğru olmicak biliyosun.. sadece mebeverin desem anlayabilirsin belki.. içerdiği madde bu yani.. mebeverin..
teşekkür ederim canım geçmiş olsun
arkadaşlar hepinize özel mesajda attım...ama bazılarının özel mesajı kapalı.. burdanda yazmak istedim....spastik kolon evliliğe engelmidir? spastik kolonlu birinin evlenmemesi ruh sağlığı için dahamı iyi olur.evlilik etkiliyor mu?bununla ilgili konu açtım...yorumlarınızı bekliyorum.hepinize geçmiş olsun...
bana tam teşhis konmadı.
kabızlık gaz şişkinlik...
başka şikayetim yok
ama stresli olduğum zaman artış oluyo bundan eminim..kabızlıkta azaldı..ama gazdan kurtulamıyorum...ayaklarımı sıcak tutun ca daha az oluyor..dr sadece emin olmak için istedi..
40 yaş eğer kötü bir durum varsa geç oluyor.erken teşhis çok önemli...
arkadaşlar hepinize özel mesajda attım...ama bazılarının özel mesajı kapalı.. burdanda yazmak istedim....spastik kolon evliliğe engelmidir? spastik kolonlu birinin evlenmemesi ruh sağlığı için dahamı iyi olur.evlilik etkiliyor mu?bununla ilgili konu açtım...yorumlarınızı bekliyorum.hepinize geçmiş olsun...
canım bende 5 yıldır böyleyım simdi 25 yasındayım evlılıge engel bence ne yapacagımı bılmıyorum süreklı huzursuzum ve toplum için oturmuyorum sireklı gaz cıkarıyorum anüsten özelden bana msn adresi gönder ordan knousalım kib bb
ya kızlar neden evliliğe engel olsun.. gidin bi psikiyatriste hafif bir antidepresan versin. ben 7 ay ilaç kullandım şimdi bıraktım .Allaha şükür hiçbir sorunum yok aylardır..
Merhaba yagmurluk,özel mesajdan ulaşamadım,çünkü yeniyim.50 mesaj yazmam gerekiyormuş ki mesajlaşabileyim''.Bireysel farkındalık üzerine''isimli bir sayfada zeytin çekirdeği mucizesi sayfasını oku.İnşallah şifa olur.
Merhaba yagmurluk,özel mesajdan ulaşamadım,çünkü yeniyim.50 mesaj yazmam gerekiyormuş ki mesajlaşabileyim''.Bireysel farkındalık üzerine''isimli bir sayfada zeytin çekirdeği mucizesi sayfasını oku.İnşallah şifa olur.
Arkadaşlar bu hastalığın çözümü diyet ve yogadır.Diyet için bir blog buldum,özelden ulaşırsanız veririm.Biraz istediklerimizi yemekten mahrum kalacağız ama gururumuzu kurtarmış olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?