kızlar diyetiniz nasıl bir diyet bilgi verebilirmisiniz
bende kabızlığa çareyi.kayısıyla buldum ama gaz hala var.çok yoğun
dr kolonoskopi demişti ama yaptıramam valla.çok zormuş..
ultrasonda gaz çıkıyo.şişkinlik çok oluyo bazen.ama ne yiyince oluyo anlamadım hala.....
sana mesaj attım hayatbeceriksizi.bi bak istersen..bence yaptır.ben gebelik şüpem kalksın yaptırmaya karar verdim.en azından kötü bişi olmadığını bi göreyim..çünkü bu tür hastalıklar uzun vadede kanser yapıyormuş malesefffff
işta o ultrasonda bendede gaz diyo dr.. 4 cm genişliğinde bişey.. okadar müshil verdi lavman yaptım o hala duruyo.. tabi gazsa.. ama ben gaz olduğunu hissediyorum sanki :) ne biliyim ya.. sinirimi bozuyo bu hallerim çok.. kolonoskopide özel hastanelerde çok pahalı.. devlet hastanesindede uyutmadan yapıyolarmış.. ne yapsakki bilmiyorumkismile
kolonoskopiden korkmayın. En iyi teşhis onunla yapılıyo. uyutularak yaptırabilirsiniz. Ben o şekilde yaptırmışım. Hiçbir fiziki bulgu olmayınca doktorum anti- depresan vardi. Şükürler olsun bütün ibs sıkıntılarım geçti..
Ultrasonda gaz çıkıyorsa kolonoskopiye gerek yok bildiğim , kolonoskopide parça alınıyor gaz ile alakasız.Öyle okudum bir sitede.Bende aynı sorunu yaşıyorum kolonoskopi düşündüm kendi kendime hep çekmektense yaptırsam mı diyordum.Nasıl bişey olduğunu okuyunca vazgeçtim zaten.Ama alakası yokmuş gazla.O yüzden rahat olun.Kolonoskopilik değil bizim durum.Herkesin dediği gibi tek sorun STRES
kızlar ben 7 yıldır bu hastalıkla yaşıyorum. korkunç bir şey şimdi yine tuttu 1 haftadır neler çektiğimi ben bilirim. gece olunca kabus başlıyor. 1 haftadır uykusuzum. hiç bir çaresi yok neler denemedimki. stres diyotsunuz inanaın onunlada ilgisi yok. ben sevdiği bir işte çalışan genelde mutlu bir insanım sinirli hiç değilim. ama her ay 1 haftamı bu hastalığa feda etmek zorundayım. endeskopiden korkmayın ya ben 3 defa oldum. bayılttıklarıda oldu bayıltmadıklarıda. öyle acı veren bir şey değil huzursuz edici bir şey. o ağrıyı çekmektense gerçi öğrenince ne oluyorkiii
ilaçla da geçmiyor. ağrım tuttuğu zaman bütün moralim altüst geçen gece o kadar sancım vardıki neredeyse aşağı atmayı bile düşündüm kendimi. her yolu denedim ama çaresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?