Lavamani yaptım ama hemen tuvaletim geldi ve öncesinde lavman geri geldi biraz sonra dışkı geldi ama şuan karnım ağrıyor normal mi bu canımBol su icmen gerekiyor canım 1 şişe içtikten sonra 1 litre falan su iç canım daha rahat çıkarır tuvalete hem daha iyi temizler
Evet canım normal ama su icmen lazım agrin azalırLavamani yaptım ama hemen tuvaletim geldi ve öncesinde lavman geri geldi biraz sonra dışkı geldi ama şuan karnım ağrıyor normal mi bu canım
Merak ediyorum canım musait olduğunda yazLavamani yaptım ama hemen tuvaletim geldi ve öncesinde lavman geri geldi biraz sonra dışkı geldi ama şuan karnım ağrıyor normal mi bu canım
Canım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyorMerak ediyorum canım musait olduğunda yaz
Bu gece gaz olur yarına normale döner canım çok sevindim canım ibs bi sendrom zaten zaman zaman olan tez zamanda stresten kurtulup duzelirsin canım benim korkulacak birşey yokmuş dimiCanım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyor
Hemoroit benim eşimde var acı ve baharatan uzak dur canımCanım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyor
Çok şükür canım çok şükür su streside Allahın izniyle asacağım ama cidden karnımda bi gaz var kiviriyor Allah razı olsun canım desteğin icinBu gece gaz olur yarına normale döner canım çok sevindim canım ibs bi sendrom zaten zaman zaman olan tez zamanda stresten kurtulup duzelirsin canım benim korkulacak birşey yokmuş dimi
Evet ama şuan birşey yapılacak boyutta değil dedi sana tranko buskas verdiler miHemoroit benim eşimde var acı ve baharatan uzak dur canım
Rica ederim canım tuvalete gittiğinde dışkıda kırmızımsı parçalar gorursen endiselenme icine saldiklari ilaç o renk o yüzden panik yapma böyle bi durum olursa bide sıcak bi duş al karnına sıcak su falan tut rahatlatirÇok şükür canım çok şükür su streside Allahın izniyle asacağım ama cidden karnımda bi gaz var kiviriyor Allah razı olsun canım desteğin icin
Evet canım spazm giderici ağrıyı rahatlatiyo ihmal etme bide pozitif dusunEvet ama şuan birşey yapılacak boyutta değil dedi sana tranko buskas verdiler mi
Canım onu soracaktim şimdi karın ağrısıyla tuvalete gittim köyü yeşil sümüksü ishal gibi zaten oldu diskim hemoroid de kanıyor böyle kaka normal mi ictigim ilacın rengi tamRica ederim canım tuvalete gittiğinde dışkıda kırmızımsı parçalar gorursen endiselenme icine saldiklari ilaç o renk o yüzden panik yapma böyle bi durum olursa bide sıcak bi duş al karnına sıcak su falan tut rahatlatir
Tamam canım makatim çok ağrıyor kanadı hemoroid bide dışkının rengi öyle olması normal herhalde ilaç çıkıyor daha sanirimEvet canım spazm giderici ağrıyı rahatlatiyo ihmal etme bide pozitif dusun
İçine ilaç veriyorlar canım o yüzden öyle rengi önemli değil telaş yapma 2 gün o şekilde olabilirCanım onu soracaktim şimdi karın ağrısıyla tuvalete gittim köyü yeşil sümüksü ishal gibi zaten oldu diskim hemoroid de kanıyor böyle kaka normal mi ictigim ilacın rengi tam
Karnın tamamen ininceye kadar öyle değişik renk olabilir canım panik yapmaTamam canım makatim çok ağrıyor kanadı hemoroid bide dışkının rengi öyle olması normal herhalde ilaç çıkıyor daha sanirim
Korktum canım ya allahıma şükür rabbim herkese şifa versin canım sen normal dışkılama yapıyor musun yani sosis gibi uzun hafif sert normal dışkı yaniKarnın tamamen ininceye kadar öyle değişik renk olabilir canım panik yapma
Canim cok sevindin bisey cikmamis....hemiroid icin beslenmene cok dikkat et düzelir insallah...Canım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyor
Canım sana birşey soracaktim benim ilişki sonrasında bütün gün kasık agrim oluyor karnım bi tuhaf oluyor ibs yapar mı böyle inan dengem bozuldu artik karnım her gün rahatsiz ya bide sen normal dışkılama yapıyor musun ne zaman duzelecek yada hiç düzelmeycek miKarnın tamamen ininceye kadar öyle değişik renk olabilir canım panik yapma
Yapiyo canım ama öyle şiddetli degil bide takma çok kafana evet normale dönüyor ama bu sana bağlı yani beyim komut veriyo bağırsaklara stres yapma bak bisey çıkmadı hepsi stres ve sıkıntı dan dönem dönem bu durumlarla karşılaşırsın ama pozitif dusun başka şeylerle uğras canim benim düzenliyor 2 ay sonra yine oluyo yani alistim kafaya takma bide sana dokunan yiyecekleri takip et ne yedigin zaman tetikliyo mesela ben süt ürünleri yedigimde ve kızartma yedigimde artiyo bunlardan uzak duruyorum kendi kendini takip et ne yesem ne oluyo diyeCanım sana birşey soracaktim benim ilişki sonrasında bütün gün kasık agrim oluyor karnım bi tuhaf oluyor ibs yapar mı böyle inan dengem bozuldu artik karnım her gün rahatsiz ya bide sen normal dışkılama yapıyor musun ne zaman duzelecek yada hiç düzelmeycek mi
Canım düşünmek istemiyorum ama hergun ağrı olunca kendisi dusunduruyor sirtim belim heryerim ağrıyor ya uyuyamiyorum uyuşmaktan kesinlikle psikiyatriye gitmem lazım çünkü gerçekten iyi değilim azıcık yiyorum sisiyorum hemen karnım huzursuzlanmaya başlıyor gazda çıkaramıyorum allahım tez zamanda düzeliriz inşallah çok zorYapiyo canım ama öyle şiddetli degil bide takma çok kafana evet normale dönüyor ama bu sana bağlı yani beyim komut veriyo bağırsaklara stres yapma bak bisey çıkmadı hepsi stres ve sıkıntı dan dönem dönem bu durumlarla karşılaşırsın ama pozitif dusun başka şeylerle uğras canim benim düzenliyor 2 ay sonra yine oluyo yani alistim kafaya takma bide sana dokunan yiyecekleri takip et ne yedigin zaman tetikliyo mesela ben süt ürünleri yedigimde ve kızartma yedigimde artiyo bunlardan uzak duruyorum kendi kendini takip et ne yesem ne oluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?