Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Spastik Kolon... İBS...Paylaşalım...

Denemwd
Denemedim canım benim zeten kaygı sorunlarım hep vardı ama şuan iyice arttı surekli ağlıyorum elim ayağım titriyor kalbim çıkacak gibi atıyor psikiyattriye gittim ilaç verdi o benim kaygılarımi iyice arttırdı ama başta öyle yaparmış sanırım dört gün içtim bidaha icmedim ama sanırım yine gitmem lazım psikiyatriye iki çocuğum var onlara hiç fayadali olamıyorum evden eşim gitsin istemiyorum yalniz kalmak istemiyorum surekli karnım ağrıtacak yine tuvalete gider belim sirtim ağrıtacak diye diye günlerim çok kötü geçiyor allahım çok zormus psikolojik rahatsızlik kendimi ne yaparsam yapayım rahatlatamiyorum

canım ortam değişikliği yap sürekli evde oturma mesala çık gez çocuklarınla günlere git ...kendine aktivite için zamana ayır spora git... inan ilaç içmekten daha çok faydasını göreceksin...eşinden rica et haftada 3 gün belli bir süre çocuklara o baksın sen 2 saat spora yazıl çook iyi gelecektir....

bende de kaygı var ama senin ki kadar değil kaygılandığım zaman hemen aktivite yaparım kendimi başka işlere yoğunlaştırmaya çalışırım birde ben ilaç gibi inşirah suresini okurum çook iyi gelir kesinlikle tavsiye ederim.....ben hep kızıma mı bişey olacak ben ölecem o ortada kalacak psikilojisi vardı çok şükür atlattım..... Allahın takdiri yapılacak bişey yok...

Eşim öğretmen ve ben ailemin yanında değilim kimseyi tanımıyorum çocuklarım küçük tek başıma ikisyle cikamam dışarı eşim zaten akşam geliyor gidemem bi yere falan zaten ağrılarım var o yüzden hiçbirşey yapmak istemiyorum allahım tez zamanda şifa verir inşallah bütün hastalara çok zor bi durummuş ne yemek yiyebiliuorum nede bir şeyden tat alıyorum

3 gün katı gıda yasak canım sadece çorba 1 gün önceden verilen ilaçları içmeye başlamistim zaten o gece bağırsaklar boşalmis oluyo sabah lavman yapmıştım canım korkma perşembe günü herşey bitmiş olacak

İnşallah şuan başımın ağrısından çok kötüyüm elim ayağım titriyor karnım geriliyor ben selectrayi birakmamaliyim sanırım yoksa çok daha kötü olacak psikolojik durumum çarpıntı var surekli heyecan halindeyim yanıyor elim kafam kulaklarim

Psikolojik ilaçları doktor kontrolu dışında bırakma canım doktoruna mutlaka danis canim

Psikolojik ilaçları doktor kontrolu dışında bırakma canım doktoruna mutlaka danis canim
Kolonoskopiyi yaptırayım tekrar gideceğim psikiyatriye canım çünkü gerçekten iyi değilim surekli mutsuzum surekli ağrılarım var kendimi dinliyorum surekli suram ağrıyor buram ağrıyor diye ağlıyorum surekli.basim çok ağrıyor hic halim yok sadece çorba içtim yinede karnım sisti gaz çıkaramıyorum ne çorbaları içilebilir ben bugün un tarhanası içtim yarın ne icsem acaba

Mercimek çorbası yap canım hem tok tutar tarhana çorbası yine tok tutar

Mercimek çorbası yap canım hem tok tutar tarhana çorbası yine tok tutar
Un çorbası yaptım canım bana xm şurup iki tane akşam suya koyup dokuza kadar içeceğim sonra bir lavman sabah hastaneye gitmeden bir lavman bide hastanede yapılacak lavman sana verdiği ilacdami buydu yemin ederim stresten ayakda düşünüyorum bu hastalık beni iyice panik atak yapti

sanırım benimki bağırsak değil büyük ihtimal ya karaciğer ya safra ((

yarın 10.00 da randevum var genel cerahıyle bakalım ne diyecek....çünü bağırsakla ilgili hiç bir sıkıntım yok çok şükür ağrısız hergün tuvalete çıkıyorum...şikayetlerim yemek yedikten sonra başlıyor karnımın sağ tarafındaki hafif bombe beni bağırsak olabilir diye düşündürmüştü ama öyle olsa ishal olurdum yada kabız hiçbiri yok çok şükür...

safra yada karaciger olabilir çünkü bir ara 1 yıl önce bana safranda çamur olabilir denilmişti acaba taşa dönüştü aşağı karnıma bi kanala mı düştü orası bombeli duruyor ayyyy yaa offf neyse bakalım yarın ne olacak...safraysa ya ameliyat derlerse kafamda bir sürü soru ????okudum safra ameliyatları kolaymış

Çok geçmiş olsun inşallah hiçbirşey yoktur inan yarın ki kolonoskopi yi düşündükçe sisti karnım iyice ağrıyor dua edin inşallah rabbimin izniyle sıkıntısız geçer sonucta iyi olur inşallah sizde haber verin yarın

Tesekkurler canim...bakalim yarin ne diyecek dr...yarin haber veririm ..ben sana dua ettim canim...insallah basariyla bitecek uyutularak yapilacak demi canim ?? Sendr yarin haber et.

Tesekkurler canim...bakalim yarin ne diyecek dr...yarin haber veririm ..ben sana dua ettim canim...insallah basariyla bitecek uyutularak yapilacak demi canim ?? Sendr yarin haber et.
Evet canım uyutularak şuan açlıktan basım catliyir karnım gurul gurul saat 6 da ilaçları içmeye başlayacağım bakalım hayırlısı rabbim inşallah sende de kotu birşey çıkmaz canim

Evet canım uyutularak şuan açlıktan basım catliyir karnım gurul gurul saat 6 da ilaçları içmeye başlayacağım bakalım hayırlısı rabbim inşallah sende de kotu birşey çıkmaz canim
Insallah ama var bende bisey egilip kalkamiyorum dogrulamiyorum bakalim yarin gidecem ama sonuclar persembe olur herhal...

Uyutularak yapilince hic bisey hissetmesin insallah...enistemde kolonoskopi oldu 3 gun oda hicbisey yiyemedi taneli bisey yenilmeyecek dedi hep hazir corba icti....tam boşaltım olmazsa bu sefer yapmıyorlarmis koloniskopiyi....devlette mi olacan canim ozel mi ???

Özel canım ama açlık çok kötü zaten midem bağırsağım gaz doluyor hep bide açlık iyice mahvetti o ilaçları nasıl içeceğim bakalım çok korkuyorum hayırlısiyla bi olup bitseydi iki küçük çocuğum var allahım kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inşallah iyi dusun canım ben de hep kötüyü dusunuyorum ama iyi dusun inşallah birşey çıkmaz

Amin insallah ..benim 3 yasinda bir kizim var..insallah sonuclar ikimiz icinde iyi cikar...guzel haberler verelim birbirimize....

Amin insallah ..benim 3 yasinda bir kizim var..insallah sonuclar ikimiz icinde iyi cikar...guzel haberler verelim birbirimize....
Allahım seni yavruna yavrunuda sana bağışlasin inşallah ağlamayım diyorum ama tutamıyorum kendimi sadece corbA ictigim halde karnımda nasıl bi rahatsızlık olur bu kadar anlamıyorum hayırlısı rabbim büyük güzel haberlerimizi veririez inşallah canim

Evet canım xm şurup 2 tane bide lavman vardı benimde rahat ol canım perşembe günü hiçbirşey kalmayacak

Evet canım xm şurup 2 tane bide lavman vardı benimde rahat ol canım perşembe günü hiçbirşey kalmayacak
İnşallah canım Allahın izniyle inşallah yarın haber vereceğim çok teşekkür ederim sana destgin için bu şurup berbat birşey ya 6 da başladım ikinci şişeden az kaldı onu içeceğim sonra bi tane lavman yapacağım ama hala tuvalete daha çıkmadim etkisi ne zaman gösteriyor canim

Bol su icmen gerekiyor canım 1 şişe içtikten sonra 1 litre falan su iç canım daha rahat çıkarır tuvalete hem daha iyi temizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…