• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Spastik Kolon... İBS...Paylaşalım...

Canım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyor
Bu gece gaz olur yarına normale döner canım çok sevindim canım ibs bi sendrom zaten zaman zaman olan tez zamanda stresten kurtulup duzelirsin canım benim korkulacak birşey yokmuş dimi

Bu gece gaz olur yarına normale döner canım çok sevindim canım ibs bi sendrom zaten zaman zaman olan tez zamanda stresten kurtulup duzelirsin canım benim korkulacak birşey yokmuş dimi
Çok şükür canım çok şükür su streside Allahın izniyle asacağım ama cidden karnımda bi gaz var kiviriyor Allah razı olsun canım desteğin icin

Çok şükür canım çok şükür su streside Allahın izniyle asacağım ama cidden karnımda bi gaz var kiviriyor Allah razı olsun canım desteğin icin
Rica ederim canım tuvalete gittiğinde dışkıda kırmızımsı parçalar gorursen endiselenme icine saldiklari ilaç o renk o yüzden panik yapma böyle bi durum olursa bide sıcak bi duş al karnına sıcak su falan tut rahatlatir

Rica ederim canım tuvalete gittiğinde dışkıda kırmızımsı parçalar gorursen endiselenme icine saldiklari ilaç o renk o yüzden panik yapma böyle bi durum olursa bide sıcak bi duş al karnına sıcak su falan tut rahatlatir
Canım onu soracaktim şimdi karın ağrısıyla tuvalete gittim köyü yeşil sümüksü ishal gibi zaten oldu diskim hemoroid de kanıyor böyle kaka normal mi ictigim ilacın rengi tam

Canım evdeyim çok şükür oldu kolonoskopi sonuç hicbirsey yok çok şükür hemoroid var sadece ama bana ibs de demedi psikolojik olabilir dedi sadece tranko buskas ile lansor yazdı ama şuan karnımda bi gaz var anlatamam ağrı yapıyor
Canim cok sevindin bisey cikmamis....hemiroid icin beslenmene cok dikkat et düzelir insallah...

Bende bugun gittim dr hic bisey cikmadi gobek fitigindan suphelendi ama ultrasonla bakildi yok bisey...safra .karaciger.bobreklere bakildi yok bisey cikmadi ..kan tahlili yapildi onlarda gayet temiz cikti...beni beyin cerahiye yönlendirdi bel fitigim var mi diye ...rontgen cekildi yok bisey..dr dogumu epiduralmi oldun dedi evet dedin epidural dogumlarda genellikle bel ağrısı olurmus...duzenli spor ve bi 5 kilo versen bile cook rahatladigini goreceksin dedi...bu kadar..

Çok sevindim canım allahıma şükür ler olsun bütün hastalara şifa versin inşallah benimde çok belim ağrıyor ve bende ikinci doğumu mu belden oldum keşke olmasaydım bide bana narkoz yan etki yaptı kulaklarım cinladi duymadım ama nasıl bi çınlama ve hemen benden kan alıp belimden narkoz verilen yerden alınan kan verildi çok şükür düzeldi sonra ama belindeki ağrı kaldı hergun ağrıyor

Karnın tamamen ininceye kadar öyle değişik renk olabilir canım panik yapma
Canım sana birşey soracaktim benim ilişki sonrasında bütün gün kasık agrim oluyor karnım bi tuhaf oluyor ibs yapar mı böyle inan dengem bozuldu artik karnım her gün rahatsiz ya bide sen normal dışkılama yapıyor musun ne zaman duzelecek yada hiç düzelmeycek mi

Canım sana birşey soracaktim benim ilişki sonrasında bütün gün kasık agrim oluyor karnım bi tuhaf oluyor ibs yapar mı böyle inan dengem bozuldu artik karnım her gün rahatsiz ya bide sen normal dışkılama yapıyor musun ne zaman duzelecek yada hiç düzelmeycek mi
Yapiyo canım ama öyle şiddetli degil bide takma çok kafana evet normale dönüyor ama bu sana bağlı yani beyim komut veriyo bağırsaklara stres yapma bak bisey çıkmadı hepsi stres ve sıkıntı dan dönem dönem bu durumlarla karşılaşırsın ama pozitif dusun başka şeylerle uğras canim benim düzenliyor 2 ay sonra yine oluyo yani alistim kafaya takma bide sana dokunan yiyecekleri takip et ne yedigin zaman tetikliyo mesela ben süt ürünleri yedigimde ve kızartma yedigimde artiyo bunlardan uzak duruyorum kendi kendini takip et ne yesem ne oluyo diye

Yapiyo canım ama öyle şiddetli degil bide takma çok kafana evet normale dönüyor ama bu sana bağlı yani beyim komut veriyo bağırsaklara stres yapma bak bisey çıkmadı hepsi stres ve sıkıntı dan dönem dönem bu durumlarla karşılaşırsın ama pozitif dusun başka şeylerle uğras canim benim düzenliyor 2 ay sonra yine oluyo yani alistim kafaya takma bide sana dokunan yiyecekleri takip et ne yedigin zaman tetikliyo mesela ben süt ürünleri yedigimde ve kızartma yedigimde artiyo bunlardan uzak duruyorum kendi kendini takip et ne yesem ne oluyo diye
Canım düşünmek istemiyorum ama hergun ağrı olunca kendisi dusunduruyor sirtim belim heryerim ağrıyor ya uyuyamiyorum uyuşmaktan kesinlikle psikiyatriye gitmem lazım çünkü gerçekten iyi değilim azıcık yiyorum sisiyorum hemen karnım huzursuzlanmaya başlıyor gazda çıkaramıyorum allahım tez zamanda düzeliriz inşallah çok zor

Back