Herkese merhaba
Sizlere bisey sormak istiyorum...benim sağ tarafım karnım göbek deliğinin sağ tarafı nokta şeklinde sanki bir ağrı var...egilince kalkınca daha cook agriyor....ayrica midemde yanma midem yandıkça karnımdaki o ağrı daha cok fazlalaşıyor.
Tuvalet alışkanlığım ise gayet normal gunde bir yada iki agri olmuyor cikarken nadiren yediklerimle alakali ikinci gun ciktigimda oluyor....bugun beyaz sümüksü bir akintı geldi ama aksam antibiyotik almıştım onun etkisi olur mu????
Araştırma hastanesine gittim kan tahlili yapıldı geniş çaplı hic bisey cikmadi..diyorum dr peki bu ağrı neden oluyor psikolojik dedi....ama degil cidden ağrım var...
Kolonoskopiden korkuyorum ....bi gun acile gittim oda ultrason röntgen hepsi bakıldı temiz denildi....cipro denilen bi ilaç yazdı ama öylesine cunku bana dediki bişeyin yok artik içini açıp bakmamız gerek yapılacak bisey yok dedi...
Yada tomografi çekilmesi lazim ilaçlı onuda önermem bişeyin yok dedi..israrla sordum bagirsakta problem olsa bu kan tahlili ile anlaşılır mi dedim evet dedi...
Şimdi ne yapacam bilmiyorum ağrım devam ediyor midem yaniyor...