Denemwd
Denemedim canım benim zeten kaygı sorunlarım hep vardı ama şuan iyice arttı surekli ağlıyorum elim ayağım titriyor kalbim çıkacak gibi atıyor psikiyattriye gittim ilaç verdi o benim kaygılarımi iyice arttırdı ama başta öyle yaparmış sanırım dört gün içtim bidaha icmedim ama sanırım yine gitmem lazım psikiyatriye iki çocuğum var onlara hiç fayadali olamıyorum evden eşim gitsin istemiyorum yalniz kalmak istemiyorum surekli karnım ağrıtacak yine tuvalete gider belim sirtim ağrıtacak diye diye günlerim çok kötü geçiyor allahım çok zormus psikolojik rahatsızlik kendimi ne yaparsam yapayım rahatlatamiyorumCanim sen biraz rahatla stres yapma bak bu kolonoskopi gunde kac kişi oluyor...Allah korusun aklına kötü seyler getirme lutfen...benim de kizim olduktan sonra ölümden cok korkar oldum. Ama bunu cok düşündükçe sağlığımi bozduğumu gordum...biraktim herşey Allahtan....inan sende bisey çıkmayacak belki mantar vardır bagirsak florası bozulmuştur....
Şunu denedin mi canim sabah uyaninca hic bisey yiyip içmeden bir bardak suya tükür dibe çöküyorsa mantar varmis ...cokuyorsa bagirsak florası bozulmuş demekmiş..ben yaptim çöküyor demek bende florayı bozmuşum...bol bol kefir iciyorum suan şekerden uzak duruyorum...