Azimli ve kararlı ol.Arada halsiz güçsüz hissedersen boz diyeti tabii dayanırsan daha iyi olur.Protein açısından mercimeği eksik etme.Et yumurta süt olmayınca bayağı bir güçsüz bırakıyor insanı.Tahıllarla açığı kapat.Ben bir kez başladım başaramadım.Sonra tekrar denemiştim.Yiyecekleri evde bulundurmak eksik etmemek çok önemli.Eğer tatilde isen daha kolay yaparsın bu diyeti.Stresin de fazla olmaz.Yoga çalışmalarını yapıyorsundur heralde,önemli.Allah kolaylık versin.Daha gençmişsin bizim gibi hayatın yıllarca mahvolmaz inşallah.
sevgili intikam şimdi nasılsın diyete devam ediyor musun hala ve durumun nasıl düzelmen devam ediyormu hala hiç bi gelişme yok bende diyete devam ediyorum ama arada umutsuzluğa düşüyorum :s biyandan probiyotik tedavsinede devam ediyorum senin diyete başlama tarihiin ne zamandı ve düzelmeye başladımı anladın dediğindeki düzelme nasıl bi düzelme yani bu gaz illetinden tamamen (insan içinde seni rahatsız etmşcek normal insanlar gibi toplu yerlerde birlkte kalabilecek rahatça seyahat edebilecek şekilde) kurtuldun mu ? çok soru soruyrm farkındayım ama insan destek ve birilerinden şevk bekliyor şimdiden teşekküler cevaplar için :/