lütfen gelmek isteyen arkadaşlarımız
bana özel mesaj ile,
özel isim - nick- kişi sayısını belirtsin
kazen 1 kişi
curly 2 kişi yazıyorum
bir şey sorucam izninizle...bizim gidiceğimiz yerde kaç kişiolucak bellimi yani yiyecek bişeyler getiricez ya nasıl yettiricez...birde orada ne kadar kalınır cevap bekliyorum buna göre bebeğimi bırakıcam.=)
He bu arada gelirsem sarma yaparım, ne dersiniz ?
bir şey sorucam izninizle...bizim gidiceğimiz yerde kaç kişiolucak bellimi yani yiyecek bişeyler getiricez ya nasıl yettiricez...birde orada ne kadar kalınır cevap bekliyorum buna göre bebeğimi bırakıcam.=)
speddy özel msj atmışsın :)
Benim kesinliği yarın belli olucak
Annem bugün izinliydi ,yarın çalışıyo ve şefiyle bi görüşücek
dua edin nolur çok istiyorum :)
günde değişiklik olmadı değil mi?
cumartesi ?
Ben mercimekli köfte yapsam olurmu?
plastik tabak bardak çatal kaşık ta alırım
Benim işim de kesinleşti gibi, çok büyük olasılıkla geliyorum :)
Günaydın bende kız kardeşim ve 1 arkadaşımla birlikte geliyorum eşimde bizimle olacak
Yani 4 kişiyiz
Sevgicim aybur ve bende Beylikdüzü'nden geleceğiz bizi eşim bırakacak eğer uyarsa bizimle de gelebilirsiniz Ayburla birlikte, bende migrosun hemen arkasındayım
şuanda 19 kişiyiz ama netlik kazanmayan arkadaşlarımızı yazmadım,onlardan yine haber bekliyorum
Bide dün kayınvalideme sordum neler yapalım yada extra alalım diyemutlaka daha iyi biliyordur. Dışarıdan götürdüğünüz yiyecekleri vermeyebilirler dedi
Onun çalıştığı huzurevinde dışarıdan gelen hiç bir yiyecek (el yapımı) alınmıyormuş
Meyve,Meyvesuyu, kapalı ama yaşlıların yiyebileceği şeyler götürün dedi
Kazen bu konu konuşuldu mu huzurevi patronu bizim bişeyler götüreceğimizi falan biliyor mu?
bende araştırıyım birazcık alırlar mı almazlar mı diye?
başakşehirden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?