• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

lütfen gelmek isteyen arkadaşlarımız

bana özel mesaj ile,

özel isim - nick- kişi sayısını belirtsin

kazen 1 kişi
curly 2 kişi yazıyorum

bir şey sorucam izninizle...bizim gidiceğimiz yerde kaç kişiolucak bellimi yani yiyecek bişeyler getiricez ya nasıl yettiricez...birde orada ne kadar kalınır cevap bekliyorum buna göre bebeğimi bırakıcam.=):69:

bir şey sorucam izninizle...bizim gidiceğimiz yerde kaç kişiolucak bellimi yani yiyecek bişeyler getiricez ya nasıl yettiricez...birde orada ne kadar kalınır cevap bekliyorum buna göre bebeğimi bırakıcam.=):69:

O kadar kişiye yetmesi gerekmiyor sanırım.Yapabildiğiniz kadar yaparsınız herkes yiyebildiğini yer. :):kkk:

speddy özel msj atmışsın :)

Benim kesinliği yarın belli olucak
Annem bugün izinliydi ,yarın çalışıyo ve şefiyle bi görüşücek
dua edin nolur çok istiyorum :)
günde değişiklik olmadı değil mi?
cumartesi ?

Ben mercimekli köfte yapsam olurmu?
plastik tabak bardak çatal kaşık ta alırım

Benim işim de kesinleşti gibi, çok büyük olasılıkla geliyorum :)

Günaydın bende kız kardeşim ve 1 arkadaşımla birlikte geliyorum eşimde bizimle olacak :54:
Yani 4 kişiyiz :54:

Sevgicim aybur ve bende Beylikdüzü'nden geleceğiz bizi eşim bırakacak eğer uyarsa bizimle de gelebilirsiniz Ayburla birlikte, bende migrosun hemen arkasındayım

Son düzenleme:

inan ne kadar kalabalık olur falan bilmiyorum, :53: gittiğimiz yerde de yine 2 saat falan dururuz tabi eğer bi sınırlamaları yok ise :23:

speddy özel msj atmışsın :)

Benim kesinliği yarın belli olucak
Annem bugün izinliydi ,yarın çalışıyo ve şefiyle bi görüşücek
dua edin nolur çok istiyorum :)
günde değişiklik olmadı değil mi?
cumartesi ?

Ben mercimekli köfte yapsam olurmu?
plastik tabak bardak çatal kaşık ta alırım

inşallah canım özel mesaj ile bildirirsin bana net kişi sayısını :52:

Benim işim de kesinleşti gibi, çok büyük olasılıkla geliyorum :)

Günaydın bende kız kardeşim ve 1 arkadaşımla birlikte geliyorum eşimde bizimle olacak :54:
Yani 4 kişiyiz :54:

Sevgicim aybur ve bende Beylikdüzü'nden geleceğiz bizi eşim bırakacak eğer uyarsa bizimle de gelebilirsiniz Ayburla birlikte, bende migrosun hemen arkasındayım

seni de 4 kişi yazıyorum ozaman :21::10:

şuanda 19 kişiyiz ama netlik kazanmayan arkadaşlarımızı yazmadım, :16: onlardan yine haber bekliyorum :52:

Bide dün kayınvalideme sordum neler yapalım yada extra alalım diye :38: mutlaka daha iyi biliyordur. Dışarıdan götürdüğünüz yiyecekleri vermeyebilirler dedi :53:
Onun çalıştığı huzurevinde dışarıdan gelen hiç bir yiyecek (el yapımı) alınmıyormuş :53::53:
Meyve,Meyvesuyu, kapalı ama yaşlıların yiyebileceği şeyler götürün dedi :41::41:

Kazen bu konu konuşuldu mu huzurevi patronu bizim bişeyler götüreceğimizi falan biliyor mu? :10::10::10:

bende araştırıyım birazcık alırlar mı almazlar mı diye? :65:

şuanda 19 kişiyiz ama netlik kazanmayan arkadaşlarımızı yazmadım, :16: onlardan yine haber bekliyorum :52:

Bide dün kayınvalideme sordum neler yapalım yada extra alalım diye :38: mutlaka daha iyi biliyordur. Dışarıdan götürdüğünüz yiyecekleri vermeyebilirler dedi :53:
Onun çalıştığı huzurevinde dışarıdan gelen hiç bir yiyecek (el yapımı) alınmıyormuş :53::53:
Meyve,Meyvesuyu, kapalı ama yaşlıların yiyebileceği şeyler götürün dedi :41::41:

Kazen bu konu konuşuldu mu huzurevi patronu bizim bişeyler götüreceğimizi falan biliyor mu? :10::10::10:

bende araştırıyım birazcık alırlar mı almazlar mı diye? :65:

dışardan yiyecek alınıyor içeri bunda sıkıntı yok kazen abi de biliyo zaten elimiz boş gitmeyeceğimizi ben defalrca gittim götürdüklerim sıkıntı yaratmadı hiç

kızlar gelirsem nasıl gelicem?
metrobüs gidiyomu okmeydanına
amonrayla buluşurum belki

başakşehirden :))

tamam metrobüs varsa benim yenibosnaya gidip oradan binmem lazım

ok meydanının neresinde bu darülaceze?

1170.jpg

cevizlibağdan 522 numaralı otobüse binerseniz darulacezenin önündeki durak da inebilirsiniz...

uvv pek anlayamadım ama birinesorsam herkes bilişr orada heralde :)
ay kesin haber bugün gelicek
inşlhh yaaa :)

Back