Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt olabilir speedy marketten alayım unutmam inş..
aybur tanışacağız bu arada seninlede:)aybike geliyormu?
ben bebekle geleceğim çok ağır birşeyler taşıyamam ki![]()
bence bazı arkadaşlar sadece içecek alıp gelsin meyve suyu asitli olmayan...
evt olabilir speedy marketten alayım unutmam inş..
aybur tanışacağız bu arada seninlede:)aybike geliyormu?
Su anda katilim nasil ?
Su anda katilim nasil ?
30 kişimi ne kadar az
orada ben market görmedim önünden geçiyorum ama bakarız artık..
bende çok istiyorum ama beylikdüzündeyim tek bulamam oraları yanlız olduğum için gelemiycem
3 aylık oldu canıminş.bir aksilik olmaz ya..nekadarlık oldu mucize...
bende çok istiyorum ama beylikdüzündeyim tek bulamam oraları yanlız olduğum için gelemiycem
30 kişi gerçekten az umarım çoğalırız
birde benim patron kalleşlik yapmasa keşke
onu unuttum ben :26:
30 kişimi ne kadar az
orada ben market görmedim önünden geçiyorum ama bakarız artık..
Kizlar 12:30 ile 13:00 arasinda mutalak giriste olmalisiniz katilim 30 kisi ise kisi basina yaklasik 3 hediye paketi dusuyor keske kisi basina bir paket dusse ama KK bu laf var icraat pek yok ....
Bu arada kocalariniz beni seviyor degil mi ? KK yuzunden evde is yapmiyor diyip beni hirpalayacak koca yok degil mi ? gerci beni gorunce bunun mumkun olmadigini gorecekler ya neyse : )
Kizlar 12:30 ile 13:00 arasinda mutalak giriste olmalisiniz katilim 30 kisi ise kisi basina yaklasik 3 hediye paketi dusuyor keske kisi basina bir paket dusse ama KK bu laf var icraat pek yok ....
Bu arada kocalariniz beni seviyor degil mi ? KK yuzunden evde is yapmiyor diyip beni hirpalayacak koca yok degil mi ? gerci beni gorunce bunun mumkun olmadigini gorecekler ya neyse : )