• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

bence bazı arkadaşlar sadece içecek alıp gelsin meyve suyu asitli olmayan...

evt olabilir speedy marketten alayım unutmam inş..
aybur tanışacağız bu arada seninlede:)aybike geliyormu?

evet canım nasip olursa tanışcaz
aybike eşi işini ayarlayabilirse gelicek inş
bende tabak çatal ve bardak alırım plastik
madem yapıyoruz tam teşekküllü olsun
yakınlarda market olursa ordanda içecek alabilirim

Su anda katilim nasil ?

30 kişimi ne kadar az:(
orada ben market görmedim önünden geçiyorum ama bakarız artık..

Buraya geliyorum diyen herkeze özel mesaj gönderdim toplam da 40 kişi falan.
3*4 kişi gelemeyeceğini söyledi 6 yada 7 kişi de yanında gelecek arkadaşına soracağının yarın kesin haber vereceğini söyledi,
Büyük ihtimalle yarın netleşir çoğu gelecek kişi hadi hanımlar bekliyorum.....

inş.bir aksilik olmaz ya..nekadarlık oldu mucize...

bende çok istiyorum ama beylikdüzündeyim tek bulamam oraları yanlız olduğum için gelemiycem

30 kişi gerçekten az umarım çoğalırız
birde benim patron kalleşlik yapmasa keşke
onu unuttum ben :26:

30 kişi gerçekten az umarım çoğalırız
birde benim patron kalleşlik yapmasa keşke
onu unuttum ben :26:

umarım problem olmaz :53::53::53:
hem oraya gideceğim hemde bi çok sohbet ettiğim insanlarla tanışacağım :26:
1 taş ile 2 kuş :37::37:

30 kişimi ne kadar az:(
orada ben market görmedim önünden geçiyorum ama bakarız artık..

Evet orda market yok ya perpaya gidilebilir ki oda yurume mesafesi var zor olur yada oraya gelmeden bir sokak var oraya bakmak gerekir Birde çağlayan yolunun kapalı olması sebebiyle bazı istikametler değiştirildi yani trafiğe yakalanmayız işallah

Kizlar 12:30 ile 13:00 arasinda mutalak giriste olmalisiniz katilim 30 kisi ise kisi basina yaklasik 3 hediye paketi dusuyor keske kisi basina bir paket dusse ama KK bu laf var icraat pek yok ....

Bu arada kocalariniz beni seviyor degil mi ? KK yuzunden evde is yapmiyor diyip beni hirpalayacak koca yok degil mi ? gerci beni gorunce bunun mumkun olmadigini gorecekler ya neyse : )

Kizlar 12:30 ile 13:00 arasinda mutalak giriste olmalisiniz katilim 30 kisi ise kisi basina yaklasik 3 hediye paketi dusuyor keske kisi basina bir paket dusse ama KK bu laf var icraat pek yok ....

Bu arada kocalariniz beni seviyor degil mi ? KK yuzunden evde is yapmiyor diyip beni hirpalayacak koca yok degil mi ? gerci beni gorunce bunun mumkun olmadigini gorecekler ya neyse : )

Yok patron dua bile alıyorsun Allah razı olsun şu siteyi kurmuşta dırdırından kurtuldum senin diyor bana :60::57:

ne yazikki kazen :48:
galiba çoğu üye deşifre edilmekten korktuğu için katılmak istemiyo
bu arada ben eşimi getirmiycem yüreği dayanmaz

Back