• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

pasta börek meyve suyu yerler,yaşlıların dişinin keseceği yumuşak şeyler yapabilirsiniz,
kuruma sokuluyor cnm,ziyarete gelenler bişeyler getiriyorlar zaten,
bence plastik çatal kaşık alın direk hastalara vereceğiniz için,eğerki hemşirelere hastabakıcılara verecekseniz onlar tabaklara koyup servis ederler ama siz direk hastalara verin bence,hastalarla muhatap olun..
orada görevli birarkadaşın yazdıkları kızlar..ben sordum bunları yazdı..

ecrin tamam canım teşekkür ederim,
kuru üzüm falanda alıcam gelirken bizim orada bulabilirim inşallah gelirken alırım çünkü yoksa, bayatlar

Günaydın bende kız kardeşim ve 1 arkadaşımla birlikte geliyorum eşimde bizimle olacak :54:
Yani 4 kişiyiz :54:

Sevgicim aybur ve bende Beylikdüzü'nden geleceğiz bizi eşim bırakacak eğer uyarsa bizimle de gelebilirsiniz Ayburla birlikte, bende migrosun hemen arkasındayım

araba varsa çok iyi olur canım ya inan çok istiyordum gelmeyi gelirim o zaman migorstan ayburla mı alırsnız beni ben tek kişi geleceğim

ve 1 tepsi börek yapmayı planlıyorum

ben karar verdim kısır yapıcam kızlar
ama onu nasıl iki otobüste taşıycam :P

Günaydın bende kız kardeşim ve 1 arkadaşımla birlikte geliyorum eşimde bizimle olacak :54:
Yani 4 kişiyiz :54:

Sevgicim aybur ve bende Beylikdüzü'nden geleceğiz bizi eşim bırakacak eğer uyarsa bizimle de gelebilirsiniz Ayburla birlikte, bende migrosun hemen arkasındayım

ben senin evi zaten biliyorum :16:

ben karar verdim kısır yapıcam kızlar
ama onu nasıl iki otobüste taşıycam :P

taşınır aman sen de ne var beraber ittira kaktıra getiririz
ben de zeytinli açma yaprak sarma ve patatesli gül böreği yapıcam

yumuşacık kurabiye yapacağım karar verdim:)

amonra bahçesinde piknik mi yapsak senin getirdiklerinle ne:)

kazen bizi mayısta pikniğe götürürmüsün????

bende sadece börek düşünüyordum ama yanında tatlıda yapayım olmazsa yerik hepberabarr:51:

bende fazla çeşit yapmak istiyorum ama bu aralar mutfağa giremiyorum
kek yapmayı deniycem ve arabayla gelirsem meyve suyu alırım çeşit çeşit

Kızlar benim görümcem sık sık giddermiş oraya
yiyecek götürmeniz çok iyi bir fikir ama yiyecekleri siz dağıtın sevisi onlara bırakmayın dedi :26:
karkaşa oluyormuş :44:
ortak bilgimiz olsun :61:

Bak buna ceyar çok sevinir iştee :9:

:1: Ceyar sevinir biliyorum da teyzeler-amcalar da sevinir inşallah :16:
Yine de başka tekliflere açığım, kek börek veya poğaca ihtiyacı varsa onu da yapabilirim.

inşallah canım özel mesaj ile bildirirsin bana net kişi sayısını :52:

Bildiririm tatlım, aslında şu an kesin ama yine de bir-iki gün bekleyeyim kesin geliyorum demek için.
Gelirsem tek ben gelirim zaten :16:

Back