• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sozumuzun yarisini tuttuk....

gelmesine glirim canikom da sorun şu dönüş saatimi iyi ayarlamam lazım bide yanımda birinin olmasını isterdim işten kovulcam kk sayesinde cumartesi gitmedim perşembe gitmicem bide 6 kasım cumartesi gitmicem
:bbo:

kaç kişi geliyor bu arada :uhm:

yaa aslında daha çok duyuralım derim ben kazen kızmasada liste yapsak

sevgi eşinle gelebilirsin o gün

onu salmazlar canım şirketi başıboş bırakmamak lazım dimi sempatiksalakcinni

bakıcam gene taksiyle gelcem herhal ben yarın ola hayrola bayanssulusmile

Saat kaçta kızlar hala bellli değil mi<bide ben kimseyi tanımıyorum kaybolmayım oaralrda:emir_bebek:

Son düzenleme:
burayla kimse ilgilenmiyo ya saat kaçta olduğunu bile bilmiyoruz

İlgilenmemek değil arkadaşım fakat daha zaman var diye belirli bir saat kararlaştırılmadı henüz, kazen durumu mutlaka bildirecektir..

Bir de kim ilgilenecek ki konu hepimizin konusu hepimizin sorumluluğu opuyorumnanaktan

konuya abonesin canım hatta kalırsan saatler açıklandığında sende bizim gibi öğrenirsin..senide bekliyoruz =)vereliniortak

ya bende gelmek istiyorum ama bana çok uzak beylikdüzünden giden yokmu beraber gitsek tek gidemem te oralaraa :çok üzgünüm:

Kuzucum bende gideceğim Allah kısmet ederse kız kardeşimde var
Beylikdüzünden gelecekler toplanıp gidebiliriz hep beraber :lepi:

Keşke bende gelebilsem .Gelirsem Beylikdüzü nde arkadaşım var onda kalırım ve size katılırım

Son düzenleme:

Keşke bende gelebilsem .Gelirsem Beylikdüzü nde arkadaşım var onda kalırım ve size katılırım

beylikdüzünden kalabalığız herhalde
olmadı hep beraber taksiyle giderizkaydirigubbakcemile4
benim müşteri olduğum yer 35 liraya götürüyo okmeydanına

beylikdüzünden kalabalığız herhalde
olmadı hep beraber taksiyle giderizkaydirigubbakcemile4
benim müşteri olduğum yer 35 liraya götürüyo okmeydanına

ne güzel olur beraber gitsek ama saat belli sanırım henüz
haftaya saat de belli olur daha rahat program yapabiliriz
Elif ablacım inşallah gelirsin sende beraber gideriz Şeniz

Merhaba
Sozumuzun yarisini tuttuk, Simdi kaldi diger yarisi 6 Kasim Cumartesi Darülaceze'ye gidiyoruz. Hediye paketleriniz hazir (nasil neden diye sormayin, cayda kahvaltida yenir) sizlerden tek istedigim pasta borek bu da usulden. Elimizde kac tane hediye paketi var saymadim ama katilanlarin rahat rahat dagitacagi kadar hediye paketimiz var.... .... Darülaceze'ye gidiyoruz ...

6 Kasim Cumartesi !

Bilginize ! Son 1 hafta !

100% gecekler lutfen buradan geliyorum desin, asagi yukari kac kisi olacagiz bakalim

Ben çoki sterdim ama istanbulda değilim,gelememde..
gelecekler buyrun
buyrunnnnnnnnn

Back