Sozumuzun yarisini tuttuk....

güzelbi etkinlik umarım katılım çok olur yerimseniben tebrikler

Tek aksilik benim çalışma haftama denk gelebilir benneyaptımki
ondan başka aksilik kabul etmiyorum çok heycanlandım ben yaa :1hug::1hug::1hug:

%98 bende varım %2 lik ihtimali asla dusunmek istemiyorum

bizlerede fotoğraflarınızla oanı yaşatırsınız değilmiiii kaydirigubbakcemile2

ablacım gidip hediyelerimizi aldık acaba işlerine ne yarar ne onları bı kıs gununde sıcak tutar diye dusunmek bile cok guzeldi ama cok cok istiyorum gelmeyi suanda geliyorum ama haftasonu sehir dısına cıkıyorum dönme suremi ona göre ayarlıcam umarım bi sorun cıkmaz

Ne kadar mutlu olacaklar tahmin ediyorum canım mutlaka gel ama bende bir aksilik olmazsa geleceğim çok istiyorum çünkü

Ne kadar mutlu olacaklar tahmin ediyorum canım mutlaka gel ama bende bir aksilik olmazsa geleceğim çok istiyorum çünkü

sizinlede tanısmıs olcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konya dan İstanbul a beni kaçıracak adam bulabilirsem yanıma arkadaş bende istiyorum ama bilmemkü yani okadar yolu tek başıma cesaret edemiyorum henüz

Konya dan İstanbul a beni kaçıracak adam bulabilirsem yanıma arkadaş bende istiyorum ama bilmemkü yani okadar yolu tek başıma cesaret edemiyorum henüz

elifim bir gece benim misafirim ol böylelikle yolunda kısalmış olur ertesi gün aktarma gibi yaparız beraber gideriz opuyorumnanaktan

Canıı gönülden tebrik ediyorum sizleri
Ne kadar güzel şeyler bunlar ..
Yanınızda olamamak beni üzücek...
Muhteşemsinizzz

Piacım sizin verdiğiniz desteklerle gerçekleşti biliyorsun ki kafanızı az şişirmedikkaydirigubbakcemile3 çok uzakta da olsan gönlünün bizimle olduğunu biliyorumopuyorumnanaktan

benim mensubu oldugum aileminde gencleri düzenli olarak yilda 2 kez türkiyede huzurevi ve cocuk esirgeme evlerine ziyaretleri oluyor..basit hediyeler ve illaki akordiyonumuz ve cerkes halk danslarimiz. nekadar cok keyiflendiklerini bende ancak gönderilen fotograflardan görebiliyorum..ve gurur duyuyorum onlarla

burda bende zaman zaman huzurevlerine gidiyorum .. öyle bir calisma var ..gönüllü herkesin katilabilicegi...hafta sonu gidip kitap okuyorsun onlara..tek yapicagin bu ama huzuru sinirsiz

Yeni üye oldum ama bu kampanyayı çok yakından takip ettim gelmeyi çok isterim umarım orada sizlerle olurum

az kaldı az =)yeni eski farketmez kalabalık olalım kk ya yakışsın en azıondan şu yapılan emeğe yakışsın =)

heyyy nerde millet neler planlayalım bi gelip yazışın konuşalımmmm

harikasınız patron vereliniortak gönlüm sizinlea.s

emeği geçen herkezden ALLAH razı olsun :Saruboceq:
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Günaydın herkese a.s.
Deryama katılıyorum evet kaçta buluşacağız naısl yapacağız bi konuşalım kızlar
Ben beylikdüzü'nden geleceğim varsa bizim taraftan gelecekler beraber buluşup gidebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…