Eğer bir ksilik olmassa bende geliyorummmmmm :lepi: :enbuyukkk:
:teytey::sm_cool:
%98 bende varım %2 lik ihtimali asla dusunmek istemiyorum
ablacım gidip hediyelerimizi aldık acaba işlerine ne yarar ne onları bı kıs gununde sıcak tutar diye dusunmek bile cok guzeldi ama cok cok istiyorum gelmeyi suanda geliyorum ama haftasonu sehir dısına cıkıyorum dönme suremi ona göre ayarlıcam umarım bi sorun cıkmaz
Ne kadar mutlu olacaklar tahmin ediyorum canım mutlaka gel ama bende bir aksilik olmazsa geleceğim çok istiyorum çünkü
sizinlede tanısmıs olcam opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Konya dan İstanbul a beni kaçıracak adam bulabilirsem yanıma arkadaş bende istiyorum ama bilmemkü yani okadar yolu tek başıma cesaret edemiyorum henüz
Piacım sizin verdiğiniz desteklerle gerçekleşti biliyorsun ki kafanızı az şişirmedikkaydirigubbakcemile3 çok uzakta da olsan gönlünün bizimle olduğunu biliyorumopuyorumnanaktan
Yeni üye oldum ama bu kampanyayı çok yakından takip ettim gelmeyi çok isterim umarım orada sizlerle olurum
Merhaba
Sozumuzun yarisini tuttuk, Simdi kaldi diger yarisi 6 Kasim Cumartesi Darülaceze'ye gidiyoruz. Hediye paketleriniz hazir (nasil neden diye sormayin, cayda kahvaltida yenir) sizlerden tek istedigim pasta borek bu da usulden. Elimizde kac tane hediye paketi var saymadim ama katilanlarin rahat rahat dagitacagi kadar hediye paketimiz var.... .... Darülaceze'ye gidiyoruz ...
6 Kasim Cumartesi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?