Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok güzel bi organizasyon olmuş inş devamıda gelir
resimlerde çok güzel![]()
Arkadaşlar ayburun ilk mesajına yani bu konunun ilk mesajına fotoğrafları ekliyorum az sonra biter sanırım.. boyutlandırmayı yapacak programım çalışmadığı için eklenti olarak yapamadım özür dilerim..(hııı ben kimmiyimayburun şifresini çalan kalliste
)
Arkadaşlar ayburun ilk mesajına yani bu konunun ilk mesajına fotoğrafları ekliyorum az sonra biter sanırım.. boyutlandırmayı yapacak programım çalışmadığı için eklenti olarak yapamadım özür dilerim..(hııı ben kimmiyimayburun şifresini çalan kalliste
)
ben kimmiyim
kuzenine tlf açıp şifresini isteyen aybur34![]()
bir kaç tane daha ekliyorum siz bakarken..
kuzenine telefon açana kadar benimkini verseydim canım yaaay banlanmasak bari
başkalarının hesaplarını kullanmaktan
![]()
ayburcum şifreni değiştirebilirsin canım teşekkür ederim edit fırsatı verdiğin için :)
dolmayı da kim sardıysa bir daha ki sefere biz de istiyoruz Kazen çay ısmarlayacak dolmalarda olacak oh ohh
curly bu arada kızım Kadriye teyze ile sizi beraber çekmişti benim aklımda kalan sizinle gelen arkadaşınız aynı kareyi çekti fakat öyle bir fotoğraf yok diyorsanız ben size yollayabilirim isterseniz..