• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

çok çok güzel bi organizasyon olmuş inş devamıda gelir
resimlerde çok güzel :kkk::kkk:

Söyleyecek söz bulamıyorum.Ne kadar isterdim orda olmayı
Ne yazıkki denk düşmedi..İnşallah başka sefere..
Gönüllerinize sağlık..ne denebilirki.Yapılabilecek en güzel şey herhalde
Sadece sitenin bir üyesi olduğum için bile çok büyük gurur duydum
Sizlerin yaşadıkları ise muazzam bir duygu olmalı
Gönül dolusu teşekkürler Kazen​

Arkadaşlar ayburun ilk mesajına yani bu konunun ilk mesajına fotoğrafları ekliyorum az sonra biter sanırım.. boyutlandırmayı yapacak programım çalışmadığı için eklenti olarak yapamadım özür dilerim..(hııı ben kimmiyim :32:ayburun şifresini çalan kalliste:60:)

Arkadaşlar ayburun ilk mesajına yani bu konunun ilk mesajına fotoğrafları ekliyorum az sonra biter sanırım.. boyutlandırmayı yapacak programım çalışmadığı için eklenti olarak yapamadım özür dilerim..(hııı ben kimmiyim :32:ayburun şifresini çalan kalliste:60:)

bekloruss heyecanlaaaa:39:

ben kimmiyim
kuzenine tlf açıp şifresini isteyen aybur34
:9:

başta Kazen ve Curly olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler Allah hepinizden razı olsun keşki bende istanbulda olsaydım ,yanınızda bulunsaydım gerçi resimlere bakarken yazılanları okurken bile çok duygulandım göz yaşlarımı tutamadım ,Allah tekrarını nasip etsin inşlh ,banada gelebilmeyi yanınızda olabilmeyi....

Bu arada, yaprak sarmasını kim yapmıştı, 1 tane yiyebildim.
Harikaydı. İçini hazırlayanın, saranın, pişirenin ellerine sağlık. O günkü 2 nci güzel şeydi diyebilirim.
Neden daha çok yemedim ki? Aklım kaldı!

ayburcum şifreni değiştirebilirsin canım teşekkür ederim edit fırsatı verdiğin için :)

dolmayı da kim sardıysa bir daha ki sefere biz de istiyoruz Kazen çay ısmarlayacak dolmalarda olacak oh ohh:32:

curly bu arada kızım Kadriye teyze ile sizi beraber çekmişti benim aklımda kalan sizinle gelen arkadaşınız aynı kareyi çekti fakat öyle bir fotoğraf yok diyorsanız ben size yollayabilirim isterseniz..

ayburcum şifreni değiştirebilirsin canım teşekkür ederim edit fırsatı verdiğin için :)

dolmayı da kim sardıysa bir daha ki sefere biz de istiyoruz Kazen çay ısmarlayacak dolmalarda olacak oh ohh:32:

curly bu arada kızım Kadriye teyze ile sizi beraber çekmişti benim aklımda kalan sizinle gelen arkadaşınız aynı kareyi çekti fakat öyle bir fotoğraf yok diyorsanız ben size yollayabilirim isterseniz..

tamamdır ablam çok sağol uğraştın sende

Back