• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Evet çok hoş güzel ve sıcak kanlı benim çok sohbet etme fırsatım olmadı ama o hali yansıyordu zaten güzel bakan gözlerinden
Allah sahibine bağışlasın cidden çokda yakışıyorlardı:81:

gözlerinden pozitif enerji yayılıyordu çok cana yakın bakıyordu.
Allah mutlu etsin :nazar:değmesin.

Bende olan resimleri ekliyorum.
Şu anda kadar gelen özel mesajlarda resminin yayınlanmasını istemeyen göremedim.
Eğer ki benim resmimi kaldır diyosanız resim ismini bana iletmeniz yeterli olacaktır.

Resimler muhteşem curly hepimizin yüzündeki mutluluk ve gurur nasıl belli oluyor demi 160.000 kişinin yüreğini bizler orada yaşlılarımıza götürdük onların mutlu olmasını sğlamaya çalıştık..
Tekrar tekrar teşekkürler ediyorum :kkk: :46: :46:

çok istediğim halde katılamadım işim dolayısıyla şehir dışındaydım :43::43:
muhteşem tek kelimeyle söylenecek hiç bir söz yok yüreğinize sağlık
reimlere bakdım şimdi çok güzel herşey iki tane beyy var resmlerde
bunlar kazen beyle curl beymı acaba??

malum kişi bana nedense tanıdık geliyor:26:

:78::78::78::78::78::78: hangisinin sessiz söyle kimse duymasın:79::79::79::79::79::79::81::81:

hanigisi yengemz bilion mu şu amcanın bi bayandan makas aldığı foto var ya işte tam da o bayan yengemizzzz :90: çok sessiz söledim dimi :90:

.

Hatunlar konu cok sapmis,

isterseniz Kazen bey ve Malum kisi diye bir topik acalim :37:,

asil konumuza geri dönersek iyi olur!!!

,

Son düzenleme:
ben kazenle curly de çok görmek isterdim ama sanırım resimlerde yoklar değilmi?:26::26:
ben gördüm dün bi foto da vardı ama sonra kazen abi fotosunun yayınlanmasını istemediği için kaldırdı cnm ama ben görmüş bulundummm abimizzziiiii :8:

hanigisi yengemz bilion mu şu amcanın bi bayandan makas aldığı foto var ya işte tam da o bayan yengemizzzz :90: çok sessiz söledim dimi :90:

he gııı heç kimse duymadı valla haa da da da şeyyyyyyy yengemiz kime ait yaa onu tahmin ettim ama hangisi olduğunu bilmiyorum:77::77::77::77::77::77::77::77::77::78::78::78::78::78:

Hoppp o makas ne oyle amca : )

oooo kazen büyük gelişme var :46:
malum kişinin fotosu elimde olduğu halde kırpıyodum zira onu eklemiyodum
her ne kadar sizin ve curlynin fotosunu eklesekte amma maşşallahı vardı beraber hediye dağıttık çok çok sevimliydi
:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Son resımler harıka cıkmış herkesın yuzu guluyor

Bazı resımler mutlulugun tablosu bu dedırtecek nıtelıkte..

Amcada en guzel kızdan makas almış.tebrık etmek gerekk..

Malum kişiyı Allah sahıbıne bagışlasın Bır omur mutlu huzurlu yaşam dilerim

Bende olan resimleri ekliyorum.
Şu anda kadar gelen özel mesajlarda resminin yayınlanmasını istemeyen göremedim.
Eğer ki benim resmimi kaldır diyosanız resim ismini bana iletmeniz yeterli olacaktır.

curly özen ve ilginizden ötürü size çok teşekkür ederim:46::46:
yazdığım bütün özel msjlara tek tek cevap verdiniz
fotoğraflarda çok güzel olmuş
:nazar:

bu fikir kimden çıktıysa özellikle onu tebrik ediyorum inşaallah devamı gelir:46::46::46::46::46::46::46:

Back