• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

arkadaşlar bir tane resimde uzun şaçlı beyle genç bir bey
var onlar kim acaba uzun saçlı olan beyi çok tanıdık geldide
gidenler cvp yazarsa sevinirim

Bu malum kişi o malum kişi mi:1:
Resimi görür görmez onun olduğunu hissettim gerçekten, o kadar bahsedildi ki,
ancak budur dedim, o kadar malumdu yani:86:
Bahsedildiği kadar varmış, Allah ayırmasın, daim etsin, hayırlı etsin inş:nazar:

iyide yüzü görünmüyoki
yüzü belli olmadığına göre söyleyebilirim curly
evet ben yüzü görünüyor demedimki zaten
sadece bana çok tanıdık biri geldi o yüzden sordum
teşekkürler cvp içinn

Son düzenleme:
inş tekrar gidilir bu sefer katılıcam mutlaka
hafta sonu olursa tabii malumm işş:6::6:

cok guzel ya keske bende katilabilseydim...

Allah hepinizden razi olsun, sizinde herzaman kapinizi calicak halinizi hatrinizi soracak
birileri olur ins...

aman boşverelim malum kişi bence de konumuza dönelim yoksa uyarı alıcaz,
onlar ersin muradına biz de sevinelim =)

ne kadar güzel bir organizasyon olmuş .. çok anlamlı vede çok duygulu:5: giden arkadaşların hepsinin ayağına sağlıkk.. ogün çalıştığımız için katılamadım ama birdahaki sefere katılmayı bende çok istiyorum.. birde iç çamaşır konusunda ihtiyaçları var demişsiniz.. çalıştığım firma iç giyim üreticisi.. bende elimden geldiğince firmadan alıp götürmeye çalışacağım.. hatta gidemesemde gitçeği netleşen bir arkadaşa ürünleri kargo yapıp mutlaka göndermek isterim...

oooo kalliste ablamız gelmiş ondada bomba fotolar var
ama ablacım istersen fotolorı ilk mesajıma ekleyelim
aralarda kaynıyolar çünkü

Arkadaşlar atlet isteyen teyzenin adını bilen var mı? Eltim salı günü gidiyor aynı yere:8: Teyzeye atleti göndereyim dedim .Eltim sende gel dedi ama ben sizinle gitmek istiyorum onlar yemek ve çorap götürecekler.Yemekleri içeri alamassınız demişler bakalım...

Merhaba arkadaşlar evime geldim, gelir gelmez de mesajlara göz attım şimdi fotoları yükleyeceğim ama ayburum ilk mesaja ekleyelim demiş ama uzun iş olmasın ben buraya ekleyeyim ayburum sen istediğini ilk mesajına alırsın olmaz mı? edit tuşu da çalışmayacaktır zaten bir üçüncü kişiden istememiz gerekecek bu durumda ilk mesaja foto eklemesini..

Bende elimdeki resimleri ekleyim,,,

ocak annelerinin bebekleri :nazar:

5945.jpg

öyle güzelllerki bakmaya doyamadık :58:

5948.jpg

bunlar hediyelerimizin bir kısmı

5951.jpg

3 güzel bir arada :63:

5953.jpg

buda benim çok hoşuma giden güzel kızımız çok güzeldi,

5957.jpg

:nazar:

5966.jpg

topluca bi fotoğraf,

5977.jpg

öyle güzel poz veriyorki teyzeme bak maşallahhhh

5981.jpg

5986.jpg

Merhaba arkadaşlar evime geldim, gelir gelmez de mesajlara göz attım şimdi fotoları yükleyeceğim ama ayburum ilk mesaja ekleyelim demiş ama uzun iş olmasın ben buraya ekleyeyim ayburum sen istediğini ilk mesajına alırsın olmaz mı? edit tuşu da çalışmayacaktır zaten bir üçüncü kişiden istememiz gerekecek bu durumda ilk mesaja foto eklemesini..

tamam ablam sen nasıl istersen
zaten benim pcyle alakalı bir durum var bendeki linkler açılmıyo zaten
ayarları düzenlemem gerek galiba

2 saattir geçmişi okuyorum ne çok konuşmuşsunusssss :24:
resimlerin bir kısmını daha gördümm pamuk oğluşum da var ilerde ona göstereceğim güsel bir hediye oldu buu teşekkür ederis flaşı geçen herkesee :40:

facebook olayını yanlış anlayanlar olmuş ben sadece bu gezinin resimleri olan bi grup açalım demiştim ama kimse yanaşmamış sanırım:45:

kazen eymen biraz zor gs li olur bende çok isterdim ama babasıı:41:

Öncelikle bu anlamlı ziyareti düzenleyen kazen ve curly i kutluyorum

Muhteşem bir organizasyon olmuş

Bu anlamlı ziyarete katılan arkadaşlarımızın hepsinin ayağına sağlık :71:

Back