• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Bu arada, yaprak sarmasını kim yapmıştı, 1 tane yiyebildim.
Harikaydı. İçini hazırlayanın, saranın, pişirenin ellerine sağlık. O günkü 2 nci güzel şeydi diyebilirim.
Neden daha çok yemedim ki? Aklım kaldı!

ahhhh sorma curly abi o dolmayı
amonra yapmıştı
bende iki tanecik yiyebildim:5:
içi mükemmel ötesiydi zaten
emin değilim ama galiba philemon ablamda sarma yapmıştı

ne dersiniz bu dolma eşliğinde bir çay partisine:kkk::kkk:

kalliste ablam kızınız çok güzel kareler yakalamış
hele o yeşillikler içindeki teyzeme bayıldıım:nazar:
nazar boncuğunu sevsinler

amonra yapmıştı

evet canım sarma getirmiştim.
bide aklımdayken arkadaşlardan biri benden turtanın tarifini istemişti ama ben nikini unuttum.

Son düzenleme:
ayburcum şifreni değiştirebilirsin canım teşekkür ederim edit fırsatı verdiğin için :)

dolmayı da kim sardıysa bir daha ki sefere biz de istiyoruz Kazen çay ısmarlayacak dolmalarda olacak oh ohh:32:

curly bu arada kızım Kadriye teyze ile sizi beraber çekmişti benim aklımda kalan sizinle gelen arkadaşınız aynı kareyi çekti fakat öyle bir fotoğraf yok diyorsanız ben size yollayabilirim isterseniz..

Benimle gelen arakdaş değilde bir bayan çekmişti o var bende
curly@kadinlarkulubu.org
bu adrese gönderirseniz sevinirim.

amonra yapmıştı

Yok Amonraınkini yemedim.
Biliyorum zira malum kişi söylediğinde bunlar benim sardıklarım değil demişti.
philemon ablanın eline sağlık o zaman.

ilk sayfaya resimler eklendiğini okudum,hatta kaliste ayburun şifresinden girmiş,o yazıyada koptum:60:
neyse:68:
resimlere daha bakmadım.yalnız bir şey dikkatimi çekti
kedijik
nikli üye,mesaja katılmamış:31:
eğer yanlışlıkla o butona basmadıysa neden katılmadığını öğrenebilirmiyim?
bu anlamlı ziyaretin nesini beğenmemiş kendileri:31:merak ettim sadece:68:
resimlere bakmaya gidiyorum ben:10:

ayyyyyyyyyy harikasiniz yaaaaaaaaaaaa:69:
ne gurur duydum simdi KK ve KK hanimlariyla anlatamam :16:
öncelikle patronlarimiz Kazen ve Curly'e böyle hayirli bi ise vesile olduklari icin tesekkür:42: sonrasinda ise katilan hanimlari, amcalarimizi teyzelerimizi sevindirdikleri icin tebrik ediyorum
:81:
hediyeler, sarmalar, kekler, börekler en önemliside ilgi alaka sevkat.. hepinizinde yüregine, gönlüne, emegine saglik :48:
fotolara bayildim hepinizde harika cikmissiniz, yaslilarimizda masallah pek sekerler :31:
cok güzel vakit gecirmise benziyosunuz cok özendim sizlere ya, keske bende aranizda olsaydim demeden edemiyorum:84:
neyse uzun lafin kisasi iyiki Kadinlar Kulübü'ne üye olmusum :kkk:

Merhaba
Oncelikle, katilan emegi gecen 1 oy dahi verip bize 6 da 6 birincilige tasiyan herkese tesekkur ederim. Tamam hepinize cok tesekkur ederim amaaaaa gunun en guzel hediyesi neydi biliyormuydunuz ? Kimin kizi tam bilemiyorum zira isim hafizam pek iyi degil bir arkadasimizin kizinin yaptigi renkli makarnaladan olan bileklikler ve onun uzerinde ki not. Rica etsem o notu burada paylasabilir mi ? Gunun en guzel ozeti o sozlerdeydi. Inanin hepinize cok tesekkur ederim....

Gelelim gunun enstantenelerine beni sitede bogacak sinire sahip olan arkadaslarin ama lutfen dedigimde bize hak vermelerine bayildim, Ocak anneleri hepinizi cok seviyorum, 15 li mapisdaslar mi ne onlarda hemen hemen tam kadro oradaydi. Taaa Eskisehir'den kalkip gelen Kalliste'ye(2. kez geldi) Amonra'ya (anladin sen, migdemdeler su anda), aramizda olamayan you_know'a tek tek isim vermekte istemiyorum. Isim unutursam uzulurum o yuzden 160.000 kisiye tesekkur ediyorum. Bize (Curly ve Ben) ozel tesekkur edilmesse sevinirim bizler sadece araciyiz, emek sizin emeginiz esas biz tum kadinlarimiza tesekkur ediyoruz.

Bunlara Ek olarak

OHM-09 DİŞFIRÇASI 0-2 GENERIC COLGATE Ağız Bakım 36 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 MED. COLGATE Ağız Bakım 30 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 360 SOFT COLGATE Ağız Bakım 91 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI 6+ GENERIC COLGATE Ağız Bakım 12 Adet
OHM-09 DİŞFIRÇASI DEEPCL.MED COLGATE Ağız Bakım 26 Adet
OHM-09 LOONTUN 75ML COLGATE Ağız Bakım 38 Adet
OHM-09 PLAX OVERNGHT 250ML COLGATE Ağız Bakım 41 Adet
OHM-09 PLAX SEN. 250ML COLGATE Ağız Bakım 29 Adet
OHM-09 TOTAL +W 125ML COLGATE Ağız Bakım 49 Adet
OHM-09 TOTAL PRO 125ML COLGATE Ağız Bakım 20 Adet
PROTEX ULTRA SIVI SABUN 750ML COLGATE Protex 64 Adet

Urunler Darulaceze yonetime teslim edilip ilgili makbuz alinmistir.

Urunleri secerken bize cok yardimci olan Beymen Clup calislanlarina'da tesekkur ederiz.

Not : Cok fotograf cekemedim zira malum kisinin(anladiniz siz onu) tum uyarilarina ragmen colgate kolilerini tasirken malesef cok terledim uzerimi degistirmedim ve 30 dakika icinde boynum tutuldu, cok agrim vardi hala da var.
patroooooooooooonn :52: unutmamissin biz 15lileriiii :124:
bi 15li olarak bende orda olmayi cok isterdim :31:

Biziz onlar biziz.En büyük topic,en yardımsever topic,en en enlerin topiği 15 liler:65:
en vukuatli, en sabikali, en banli, en balli, en unutulmaz, en ses getiren, en cok konusulan, en cok konusan, en cok konusturan, en cok geyik yapan, en cok gece yayinina gecen... alllahhhh :52: en en en saymakla bitmiyo allamaa :60::60: kankaminda dedigi gibi en en en enlerin topigi iste :51::60::cenesidüsenfstksmili: :86::60:

benimde hoşuma giden teyzem tabağıyla geldi,bana her şeyden ikişer tane verin benim kocam var
demesiydi.hayatının sonbaharında aşk.ne kadar güzel değil mi?
ne tatli yaa :9: ask her yasta ask iste :31:

Bir parçada mutlu edebildiysek yaşlılarımızı ne mutlu bizlere kazen
15'li mapısdaşlar olarak orada bulunabildiysek sizlerin sayesinde oldu bu...

ben orda olamasamda kankalarimin orda olmasi ne kadar gurur verici :29:

Hoppp o makas ne oyle amca : )
:52::malumkisiyikiskananpatronsmili: :60::60::60:
yanliz kiskanilmicak gibi degil heeee :23: yakisir patronumuza:42: :1:

Sırtı dönük uzun saçlı adam kim?
tabikiside körliiiiiiiii :86: :abiyekuzugibikonusanfstksmili: :60:

malum kişi tüm kk nın yengesi cnmmm :60::60:
:52: bundan daha güzel ve daha aciklayici bi yanit olamazdi :60::60:

Bu arada, yaprak sarmasını kim yapmıştı, 1 tane yiyebildim.
Harikaydı. İçini hazırlayanın, saranın, pişirenin ellerine sağlık. O günkü 2 nci güzel şeydi diyebilirim.

afiyet olsun. bayramdan sonra sanırım yine gidilecek darülacizeye o zaman size sarma yaparım.

hepinizi gerçekten tebrik ediyorum çok güzelll duygulandım resimlere bakarken keşke ben de gelebilseydim...

günaydın kızlar çok güzel bir etkinlikti herkesi tanıdığıma çok sevindim.
kazen çok beyefendi bir insan sandığınız gibi sert biri değil tanıdığıma çok mutlu oldum böyle bi org.ayarladığınız için çok tsk ederim.sizin sayenizde ilk kez onları görme fırsatım oldu...
ne kadar yüreğim burkulsada yinede çok güzeldi.Allah kimseyi düşürmesin oralara yardımcıları olsun..
Not:Fotolardan yüzümü biraz karartabilirmisiniz kızlarr:17:

Son düzenleme:
[sıze="2"]
bu arada, yaprak sarmasını kim yapmıştı, 1 tane yiyebildim.
Harikaydı. Içini hazırlayanın, saranın, pişirenin ellerine sağlık. O günkü 2 nci güzel şeydi diyebilirim.
[/sıze]

[sıze="2"]
:97::97::97::97::97:
[/sıze]

curly senin bende bi resmin vardı ama buraya eklemek istemedim yolluyorum hemen nişanlım çekmiş sanırım.

günaydın kızlar çok güzel bir etkinlikti herkesi tanıdığıma çok sevindim.
kazen çok beyefendi bir insan sandığınız gibi sert biri değil tanıdığıma çok mutlu oldum böyle bi org.ayarladığınız için çok tsk ederim.sizin sayenizde ilk kez onları görme fırsatım oldu...
ne kadar yüreğim burkulsada yinede çok güzeldi.Allah kimseyi düşürmesin oralara yardımcıları olsun..
Not:Fotolardan yüzümü biraz karartabilirmisiniz kızlarr:17:

Bende ki bilgisayarda ofis programlarının hiç biri çalışmıyor şu anda bu yüzden hiç bir şekilde fotoğraflara müdahale edemiyorum, diğer arkadaşlar dikkate alacaklardır zaten benim eklediklerimi aybur edit yapabilir artık..

Fotoğraflarda değişiklik isteyen arkadaşlar fotoğrafların iyice anlaşılmasını sağlarlarsa kaçıncı mesajda kaçıncı fotoğraf gibi belirtirlerse ekleyenler ona göre daha çabuk yardımcı olacaklardır eminim...

Back