• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

Kazen yanınızdaki hanımefendi çok şeker bir bayan
Hayırlısı diyelim inşallah:64:
manken gibi maşallah:98:

Bu mükemmel organizasyonu hazırlayan başta Kazen ve Curly'e ve emeği geçen herkese
binlerce kez teşekkür etmek istiyorum..Gözlerim dola dola baktım resimlere,okudum yazılarınızı,
oradakilerin yüzünü güldürdünüz ya,Allah da sizlerin yüzünü güldürsün..
Sevgiyle ve sağlıkla kalın...

misafirlere açık değil canım.
orada tanıştık mı acaba seninle? keşke arkadaşlar resimlerden birine niklerimizi yazabilse.
gerçi dün gece çokkk yoruldular.
tekrar teşekkür ederim kızlar sizlere.

ablacım cevizli tartının tarifini istedim :)o benimmm :17:

misafirlere açık değil canım.
orada tanıştık mı acaba seninle? keşke arkadaşlar resimlerden birine niklerimizi yazabilse.
gerçi dün gece çokkk yoruldular.
tekrar teşekkür ederim kızlar sizlere.

isimlerinin yazılmasını isteyenler ekleyenlere bildirsinler ama sessiz kalan arkadaşların isimlerini eklemeyelim bence, yada eklemeden önce soralım ismin açıklanabilir mi diye..gerçi ben de merak ediyorum bir fotoğraf gördüğümde acaba bu hangi nickli arkadaşımız diye :86:ama bu merak fazla kaçıyor ismi habersiz eklene arkadaş bir daha bakamayabilir görmeyebilir diye hassas davranmak gerekir diye düşünüyorum..

hadi nikleride yazın kızlar.gerçi buluşmalardan bir çoğunuzu biliyorum ama bilmediklerimde var

bayanlar bildiklerimi yazdım
birkaçını biliyorum ama yazdırmak isterseler ekliycem

bu resmi ilk sayfayada koyucam

Son düzenleme:
ayburun yanında ki sarışın arkadaşımız özgurdu, diğer fotoğraflarında istemediğini yazmadı hiç yine ses çıkarmaz sanırım...

Son düzenleme:
Sİz nasıl güzel birşey yaptınız. Kazen ve Curly; nasıl dualar aldınız.
Ellerinize, ayaklarınıza sağlık hepinizin.
Gelmeyi gerçekten çok istedim ama oğlumun -ufak da olsa- bir sağlık sorunu olduğundan onu dışarı çıkaramadım, bırakacak kimsem de yoktu o yüzden katılamadım.
Düşünen, giden, dahil olan herkesi ayakta alkışlıyorum..

Son düzenleme:
ablacım cevizli tartının tarifini istedim :)o benimmm :17:

senmiydin bende bi önceki sayfaya nikini unuttuğumu yazdım.
canım elmalı turtaydı,bizim topiğe geldiğinde yazarım oraya tarifi.:16:

bana kim olduğunuzu tanıtın yazayım kızlarr

B&M'cim beni tanımışsındır,çay içmeye gittik.:16:

iyiki ahirete inanıyorum :) tüylerim ürperdi resimleri izlerken. onlarda gençtiler bir sürü dostları arkadaşları aileleri vardı. nerdeler peki. Allah yardımcıları olsun. (hepimizin)

offf içim fena oldu yaa...
Müthişsiniz siz... gerek KK kurucuları gerek üye arkadaşlarım emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
Çok büyük çok güzel bir işe imza atmışsınız.Çok duygulandırdınız beni..

kadriye teyzeyle curly nin sarılmış resmi vardı çekmiştim :)
onu yolladım belki ekler curly

Back