Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşam siz başka başka planlar yaparken aslında başınıza gelen şeydir derler ya bugün gördüklerimiz aslında bunun bir sonucuydu...kızımla bugün gelice günün anotomisini çıkardık...annem ne hissetin bugün ihtiyar insanlar hastalar vardı ..tabiki hiç bir şey dedi...annem biliyormusun dedim onların hepsinin 2-3 er tane çocuğu var...ama çocukları onlara bakmak istememiş onlarda oraya sığınmak istemişler..çok güzel bakılıyorlar ama sen yaşlanınca öyle biryerde arkadaşlarınla mı olmak isterdin yoksa çocuklarının mı sana bakmasını isterdin dedim gözleri bir tuhaf oldu..çocuklarım bana baksın anne dedi..peki babanla ben yaşlandığımızda çok hasta olursak sen yada kardeşin bize bakarmısınız yoksa bizi oraya mı götürüsünüz dedim...ben bakıcam anne size dedi kardeşimde bana yardım edicek....ya yorulursan sinirlenirsen dedim...o zaman kocam bana yardım eder dedi.ya kocan istemesse bizi dedim...anneeeee o zaman evlenmem dedi.siz öldükten sonra evlenirim dedi.bir taraftan kapuska yemeği yapmaya çalışıyorum mutfaktayız oda salata yapıyor bana ...dedim annnemmm kurban sen evlen biz annende babanda çok güçlü hiçbir şey olmaz bize.sadece çok yaşlanınca gelir yemek pişirirsin bize yeter...dedim..ama gözlerim zor duruyorumzaten kolay ağlayamam..içim ağlar genelde=(şimdi düşünüyorum..beslediğimiz büyüttüğümüz çocuklarmı bizi ele muhtaç bırakan yoksa başka annelerin çocuklarımı bakmayı kabul etmeypte buna sebep olan....kayınvalidem kayınpederim hiç muhtaç olmayacakları kadar iyi durumdalar ama allahın izniyle bırakmam kimselere kimseyede laf söyletmem arkamdan...evladım görsün nasıl yaşlı bakılır oda baksın ileride rabbimde öyle eş nasip etsin onlara onlarda kötü koyup gitmesinler bizi arada bırakmasınlar bize sebep evlatlarımızı =(erkek yada kız lütfen evlatlarımızı önce aile kavramının bilincine vardırarak büyütelim..şunu bilir şunu söylerim...türk toplumu atasına sahip çıkan toplumdur...biz anadoluda yetişmedik belki ama anadoludan böyle gördük..böyle işittik..herkes yaşlısına sahip çıksın...böyle yerler çok güzel ama inşallah hep boş kalır içleri...annem babaaneme alzeimer hastası bakardı ama bunalınca kızardıda ben banyosunu yaptırır tırnaklarını keserdim..hastanede olsun çalıştığım halde annem gece uyusun evde diye iş çıkışı hastanede sabahlardım...genç kızlara lafım birazda annelerinize bırakmayın bu zorlukları bakmakta zor tabiki kolay değil.sizlerde az buçuk sahip çıkın ninelerinize=)