• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözümüzü tamamladık

arkadaslar bişey sormak istiyorum resimlerde 2. resimdeki siyah sallı olan arkadasımızın nici nedir acaba tanıyorum ama nicini bilmiyorum kendisi ile arkadas olmak istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
çok hoş kareler,bakarken heyecala baktım kk hanımlarına:nazar:

shekerkızcandy tavşan kulağını kondurmuş amonra ya,dedecikte güzel hanımdan almış makasını:9:
çok sempatik ve şirin hoş fotolardı:16:

eğer malum arkadaş oysa çok beğendim cidden çok güzel ve sıcakkanlı birine benziyor:nazar::nazar::nazar:
ALLAH sahibine bağışlasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eğer malum arkadaş oysa çok beğendim cidden çok güzel ve sıcakkanlı birine benziyor:nazar::nazar::nazar:
ALLAH sahibine bağışlasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet çok hoş güzel ve sıcak kanlı benim çok sohbet etme fırsatım olmadı ama o hali yansıyordu zaten güzel bakan gözlerinden
Allah sahibine bağışlasın cidden çokda yakışıyorlardı:81:

KAZEN bizim arkadaşlar salı günü Darülacezeye gideceklermiş 15 kişi.Ama yiyecekleri biz girişte alıyoruz demişler.İçeriye sokmak yasak denmiş.Kendileri nasıl içeri sokabilir.

veyyy ........ süper çıkmışısız
şu malum kişi künyemi takarken çekseydiniz foto birde yaa
kazen bak sözün var çaya, malum kişiyi daha yakından tanımak isteriz yani :))

Bu teyzeyle konuşan oldu mu hiç? Onu merak ettim..

Tam giderken yanımdaydı zaten elini tuttum sarıldı bana nasıl ağlıyor biliyormusun neolur ağlamayın dedim içim çok acıyor benim dedinasıl dayanırsın buna kendimi tuttum zaten ama içimden bişeyler koptu gitti

malum kişiiiii dün kazen abiyi deee bi kaç dk da olsa fotodan görme şerefine nail oldum eee malum kişiyi de gördüm kazen abi ciddiii sölüorum iltifat fln diill yemn ederimmm acayip yakışıosunuzzzz ben beğendimmm yengemizi :64:

Son düzenleme:
Back