sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

haklısın kuzum biliyorum ama ilişkimizde bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadık ne kavga ne başka bişey taki bu duruma kadar işte anlaşamask skıntı yaşasak inan arkama bakmam..
Öyle diyosunda canım benim nerde ozaman bu adam.. Niye senden kaçıyor niye arayıp sormuyor hiç seven adam sevdiğinin sesini duymadan rahat edebilir mi edemez seni sevseydi değer verseydi seni kolay kolay bırakmazdı.. Ben şimdi burda babamla annemin hikayesini anlatsam roman olur babaannem hiç istememiş benim annemi eline balta alıp babamı kovalamış o kadın bu eve gelin gelmicek diye babamda almış annemi gelmiş istanbula annemin babası kardeşleri destek olmuşlar babama öyle evlenmişler :) Ne olursa olsun demiş babam ben o kadını seviyorum onunla evlenicem demiş.. Çocuk olduktan sonrada ister istemez kabullenmişler tabi ama çok zor şeyler yaşamışlar tabiki.. Babam bırakmamış annemi hiç.. Senin sözlüne bakıyorum biyandan yanlış anlama babamla kıyaslamak gibi bi düşüncem yok sadece seven erkeğin yapabileceği şeyleri söylemek açısından anlatıyorum bunları senin sözlün benim görüşüme göre çoktan bitirmiş bu ilişkiyi yoksa seni arar seninle bi çıkar yol bulmaya durumu düzeltmeye çalışırdı.. Hiç bişey yapmadığından belli.. sakın üzme kendini bitanem değmez onlara inan bana

Reactions: anu
Senin kendi değerlerin,kendi hayatın yok mu?Sen başkalarının isteğine göre mi kapanacaksın.Başını kapatmak istiyorsan Allah için kapanırsın.Ama başkaları baştan söyleselerdi kapanırdım demen şekilcilik oluyor.Senin sözlünde iş yok ben sana söyliyeyim.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama,anasının lafından çıkamayan biriyle hayat geçmez.Alkolde alsan,almışsındır.Namussuzluk mu yaptın,şerefsizlik mi yaptın.Ahlaksızlık mı yaptın.Senin sözlün bunları ailesine diyemiyor,ben o insanı eşim olarak seçtim bu kadar diyemiyor,geliyor sana sızlanıp sözü atıyor.Boşversene.Suçlu kaynana değil.Ona o hakkı veren sözlün.

ayy dehşete kapıldım,ne rezillik,ne rezillik,ne şirret bir kadın,daha ağırını yazarımda yasak
dangalak bu mıllet senın oğlun kapalı istiyormuda sen kapalı gelin arıyosun,hanım hanım kendıne eş almıyosun,oğlun alıyor kendıne gel,ister rakı içer,ister dul olur,ay mıllet kopmuş

Dimi ama bak bende düşündüm bunu kaynananın bu denli rahat olması biyandan oğlundan aldığı yüz bencede.. Eğer oğlu gerekeni yapsaydı anası gık diyemezdi kesinlikle..

O ne ya eski sözlün annesine sorun varsa bitireyim diyor bu sözün üstüne bitirmeniz lazımdı zaten. Siz bir de isteseler kapanırımdan söz ediyorsunuz Hayır dediğiniz gibi sıcak baksanız kendi isteğiniz ile kapanırdınız değil mi?

zaten bende şu an bunlara şaşıyorum ya benle sıkıntısı varsa anlatırdı ve belli ederdi çekinmez çünkü düz adam direk surata söyler ama onuda yapmadı bimiyorum değişik şeyler var belkide bilmediğim değmez haklısın

zaten sözlüme çok kızgınım ciddi anlamda insan arar sorar bi meraak eder ama o heryerden kendisini sildi kabuğuna çekildi mantıksızlık diz boyu ... işte sevince göz görmüyor herşeyi göze alıyor malesef

Değmez güzelim sen arama sorma bence yüzüğüde ver otursun içine sen üzüleceğine eğer erkeklik gururu varsa birazcık o üzülsün yüzüğe bakıp bakıp

tabi canım işin garibi kendi kapalı kzıız kaçaark evlenio ortancası depresyon hapları kullanıyor benimkini zaten bitirmişler kurallar hayatımız diye diye küçük kızı açık eee şimdi baba hasta olaydan beri düzelmedi gez dur peşinde ettim buldum demez ama ayyy bizde büyü var nazar değdi der o kadın

Dimi ama bak bende düşündüm bunu kaynananın bu denli rahat olması biyandan oğlundan aldığı yüz bencede.. Eğer oğlu gerekeni yapsaydı anası gık diyemezdi kesinlikle..

kaynana rahat tabiki istediği oldu onun gözü oğlunu görmüyorki eminim oğlunun yanında yalandan üzülmüş gibide yapıyordur eminim buna herşey beklerim oğlu gerekeni değil aslında ilk zamanlar sallamadı kadında bunu grdü bayılmaları fazlalaştırdı :)

Değmez güzelim sen arama sorma bence yüzüğüde ver otursun içine sen üzüleceğine eğer erkeklik gururu varsa birazcık o üzülsün yüzüğe bakıp bakıp

bişey diyimmi direk çöpe atar görmemek için anasına vercem al sen tak yakışır :)

Aynen tamda tahmin ettiğim gibi oğlu anasına diyemiyo ben bu kızı eşim olarak seçtim karışma diye :) yok bebeğim yok sen ileriye bak çıkar hayatından bu kişiliksizleri seni harab etmelerine izin verme

Güzelim neyi arayıp soracak.Adam sözü atmış bitirmiş.Arasa ne olur.

Aynen tamda tahmin ettiğim gibi oğlu anasına diyemiyo ben bu kızı eşim olarak seçtim karışma diye :) yok bebeğim yok sen ileriye bak çıkar hayatından bu kişiliksizleri seni harab etmelerine izin verme

ben gidim bu akşam saçlarımı kestirim eski haline getirim en iyisi dırnakımada bir firinçç yaptırıvirim sonra eve gidim ağlıyım

sözlünüz sizi çok isteseydi olurdu

suç varsa kayınvalideden ziyade sevdiğiniz insanda

tabiki asıl suç onda kv buna bir sebep yani kzıştırdı bişeyleri ama bizimki direnmeliydi seviyorum diye dirense bu seferde anasına bişe olcak diye korkuyordu kadın 2 aydır hergece hastanede gırından

tabiki asıl suç onda kv buna bir sebep yani kzıştırdı bişeyleri ama bizimki direnmeliydi seviyorum diye dirense bu seferde anasına bişe olcak diye korkuyordu kadın 2 aydır hergece hastanede gırından
cnm ortada büyütecek bişey olsa tmm hasta olur anasına kıyamaz ama ortada büyütecek bişey yok
bnce sen suçu sevdiğin insana bul ve böyleleikle soğu

direnen insan direnirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…