Öyle diyosunda canım benim nerde ozaman bu adam.. Niye senden kaçıyor niye arayıp sormuyor hiç seven adam sevdiğinin sesini duymadan rahat edebilir mi edemez seni sevseydi değer verseydi seni kolay kolay bırakmazdı.. Ben şimdi burda babamla annemin hikayesini anlatsam roman olurhaklısın kuzum biliyorum ama ilişkimizde bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadık ne kavga ne başka bişey taki bu duruma kadar işte anlaşamask skıntı yaşasak inan arkama bakmam..
Senin kendi değerlerin,kendi hayatın yok mu?Sen başkalarının isteğine göre mi kapanacaksın.Başını kapatmak istiyorsan Allah için kapanırsın.Ama başkaları baştan söyleselerdi kapanırdım demen şekilcilik oluyor.Senin sözlünde iş yok ben sana söyliyeyim.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama,anasının lafından çıkamayan biriyle hayat geçmez.Alkolde alsan,almışsındır.Namussuzluk mu yaptın,şerefsizlik mi yaptın.Ahlaksızlık mı yaptın.Senin sözlün bunları ailesine diyemiyor,ben o insanı eşim olarak seçtim bu kadar diyemiyor,geliyor sana sızlanıp sözü atıyor.Boşversene.Suçlu kaynana değil.Ona o hakkı veren sözlün.2 aydır sözlüydüm ne kavga ederdin nede bir kırgınlık yaşardık sözlüm içine kapanık bir adam aileden dolayı zor bir çocukluk yaşamış zor bir hayat geçirmiş kimseyle konuşmaz paylaşmaz hiçbirşeyini taki bana kadar hayatında hiç sevmemiş sevgi nedir görmemiş onun için çok mücadele ettim oda benim için sözümüz oldu birsüre sonra annesine benim halamın facebookunda elimde rakı kadehli fotom gösterilmiş ben alkol almam sigara dahi içmem 5 yıl önceki poz için verilmiş bir fotograf annesi bayılmaya başladı hasta oldu bir foto yuzunden çünkü hep kapalı bir gelin istedi oğlu beni sevdi kapalı birini istese gider kapalı birini bulurdu ki başından bana denilseydi ben zaten kapanırdım sıcak baktığım bişey ama bir fotoğraf bizi mahvetti 2 ay mücadele ettik sözlümde bende annesine defalrca srdu sorun etceksen bitsin bu iş diye kadın srun yok dedi ve taki geçen salıya kadar nişan için salonu tuttuk sözlümün psikolojısı bitik tedavi grcem dedi ailesi bilmez tabi annesinin alt katında oturcktık ev yapılıyordu gecen hafta sözlüm burda oturmayalım daha mutlu oluruz ben evimizi geçindiririm dedi bende sen nereye ben oraya dedim geçen hafta salı gunu kolumda dövmem var dövmeyi çıkarcaktık sabah konuştuk aramız gayet iyi şirketteki arkadaşlarına nişan tarihimiz söylemiş haber vermiş bana internetten ayakkabı resmi attı almak istedi aldırtmadım nişanda masraf olucak diye ssinema muhabbeti yptık gidelim diye ve akşam oldu bir anda sözlüm geldi ben artık bittim tükendim kadın inanmıyor savaşıyorum hergün hastanede hergün hasta bittim ben bu iş iyiye gitmiyor dedi ve bitti ben o gece rhatszlandım aynı gecede babası hastaneye kaldırılmış üzü,ntüden ve hala hasta ve foto vs haberi yok hiçbişeyden..işin özü birbirimizi bu kadar severken yenildik ailelerimize ve ben bitiğim tükendim yemek yemiyorum sanki yaşamıyorum ölmeyi istiyorum tek çarem... rabbime dua ediyorum
Dimi ama bak bende düşündüm bunu kaynananın bu denli rahat olması biyandan oğlundan aldığı yüz bencede.. Eğer oğlu gerekeni yapsaydı anası gık diyemezdi kesinlikle..Senin kendi değerlerin,kendi hayatın yok mu?Sen başkalarının isteğine göre mi kapanacaksın.Başını kapatmak istiyorsan Allah için kapanırsın.Ama başkaları baştan söyleselerdi kapanırdım demen şekilcilik oluyor.Senin sözlünde iş yok ben sana söyliyeyim.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama,anasının lafından çıkamayan biriyle hayat geçmez.Alkolde alsan,almışsındır.Namussuzluk mu yaptın,şerefsizlik mi yaptın.Ahlaksızlık mı yaptın.Senin sözlün bunları ailesine diyemiyor,ben o insanı eşim olarak seçtim bu kadar diyemiyor,geliyor sana sızlanıp sözü atıyor.Boşversene.Suçlu kaynana değil.Ona o hakkı veren sözlün.
Öyle diyosunda canım benim nerde ozaman bu adam.. Niye senden kaçıyor niye arayıp sormuyor hiç seven adam sevdiğinin sesini duymadan rahat edebilir mi edemez seni sevseydi değer verseydi seni kolay kolay bırakmazdı.. Ben şimdi burda babamla annemin hikayesini anlatsam roman olurbabaannem hiç istememiş benim annemi eline balta alıp babamı kovalamış o kadın bu eve gelin gelmicek diye babamda almış annemi gelmiş istanbula annemin babası kardeşleri destek olmuşlar babama öyle evlenmişler :) Ne olursa olsun demiş babam ben o kadını seviyorum onunla evlenicem demiş.. Çocuk olduktan sonrada ister istemez kabullenmişler tabi ama çok zor şeyler yaşamışlar tabiki.. Babam bırakmamış annemi hiç.. Senin sözlüne bakıyorum biyandan yanlış anlama babamla kıyaslamak gibi bi düşüncem yok sadece seven erkeğin yapabileceği şeyleri söylemek açısından anlatıyorum bunları senin sözlün benim görüşüme göre çoktan bitirmiş bu ilişkiyi yoksa seni arar seninle bi çıkar yol bulmaya durumu düzeltmeye çalışırdı.. Hiç bişey yapmadığından belli.. sakın üzme kendini bitanem değmez onlara inan bana
Senin kendi değerlerin,kendi hayatın yok mu?Sen başkalarının isteğine göre mi kapanacaksın.Başını kapatmak istiyorsan Allah için kapanırsın.Ama başkaları baştan söyleselerdi kapanırdım demen şekilcilik oluyor.Senin sözlünde iş yok ben sana söyliyeyim.Kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama,anasının lafından çıkamayan biriyle hayat geçmez.Alkolde alsan,almışsındır.Namussuzluk mu yaptın,şerefsizlik mi yaptın.Ahlaksızlık mı yaptın.Senin sözlün bunları ailesine diyemiyor,ben o insanı eşim olarak seçtim bu kadar diyemiyor,geliyor sana sızlanıp sözü atıyor.Boşversene.Suçlu kaynana değil.Ona o hakkı veren sözlün.
Değmez güzelim sen arama sorma bence yüzüğüde ver otursun içine sen üzüleceğine eğer erkeklik gururu varsa birazcık o üzülsün yüzüğe bakıp bakıpzaten bende şu an bunlara şaşıyorum ya benle sıkıntısı varsa anlatırdı ve belli ederdi çekinmez çünkü düz adam direk surata söyler ama onuda yapmadı bimiyorum değişik şeyler var belkide bilmediğim değmez haklısın
ayy dehşete kapıldım,ne rezillik,ne rezillik,ne şirret bir kadın,daha ağırını yazarımda yasak
dangalak bu mıllet senın oğlun kapalı istiyormuda sen kapalı gelin arıyosun,hanım hanım kendıne eş almıyosun,oğlun alıyor kendıne gel,ister rakı içer,ister dul olur,ay mıllet kopmuş
Dimi ama bak bende düşündüm bunu kaynananın bu denli rahat olması biyandan oğlundan aldığı yüz bencede.. Eğer oğlu gerekeni yapsaydı anası gık diyemezdi kesinlikle..
Değmez güzelim sen arama sorma bence yüzüğüde ver otursun içine sen üzüleceğine eğer erkeklik gururu varsa birazcık o üzülsün yüzüğe bakıp bakıp
Aynen tamda tahmin ettiğim gibi oğlu anasına diyemiyo ben bu kızı eşim olarak seçtim karışma diye :) yok bebeğim yok sen ileriye bak çıkar hayatından bu kişiliksizleri seni harab etmelerine izin vermekaynana rahat tabiki istediği oldu onun gözü oğlunu görmüyorki eminim oğlunun yanında yalandan üzülmüş gibide yapıyordur eminim buna herşey beklerim oğlu gerekeni değil aslında ilk zamanlar sallamadı kadında bunu grdü bayılmaları fazlalaştırdı :)
bişey diyimmi direk çöpe atar görmemek için anasına vercem al sen tak yakışır :)
Güzelim neyi arayıp soracak.Adam sözü atmış bitirmiş.Arasa ne olur.zaten sözlüme çok kızgınım ciddi anlamda insan arar sorar bi meraak eder ama o heryerden kendisini sildi kabuğuna çekildi mantıksızlık diz boyu ... işte sevince göz görmüyor herşeyi göze alıyor malesef
Aynen tamda tahmin ettiğim gibi oğlu anasına diyemiyo ben bu kızı eşim olarak seçtim karışma diye :) yok bebeğim yok sen ileriye bak çıkar hayatından bu kişiliksizleri seni harab etmelerine izin verme
Güzelim neyi arayıp soracak.Adam sözü atmış bitirmiş.Arasa ne olur.
sözlünüz sizi çok isteseydi olurdu
suç varsa kayınvalideden ziyade sevdiğiniz insanda
cnm ortada büyütecek bişey olsa tmm hasta olur anasına kıyamaz ama ortada büyütecek bişey yoktabiki asıl suç onda kv buna bir sebep yani kzıştırdı bişeyleri ama bizimki direnmeliydi seviyorum diye dirense bu seferde anasına bişe olcak diye korkuyordu kadın 2 aydır hergece hastanede gırından