sözümü attık içim yanıyor yardım edin ne olur

ben gidim bu akşam saçlarımı kestirim eski haline getirim en iyisi dırnakımada bir firinçç yaptırıvirim sonra eve gidim ağlıyım

tipik kadın depresyonu :)
saçını falan şu an kestirme bence, kötü olursa daha çok üzülürsün.
kesim boya gibi kalıcı değişiklikler riskli olur.

cnm ortada büyütecek bişey olsa tmm hasta olur anasına kıyamaz ama ortada büyütecek bişey yok
bnce sen suçu sevdiğin insana bul ve böyleleikle soğu

direnen insan direnirdi

işte bunlarda di sevgi değil saygı korku başka bi halt değil ananı düşünüyorsun bişe olmasın die beni düşünmüyorsun ne iş anlamadım artrık farklı şeylerden şüphelenıyrm dua büyü gibi yapaar yaparlar

tipik kadın depresyonu :)
saçını falan şu an kestirme bence, kötü olursa daha çok üzülürsün.
kesim boya gibi kalıcı değişiklikler riskli olur.

yok saçlarım benim zaten kısa bi taraf kısa diğeri uzun model ama uzadı biraz boyasıda geldi rezil haldeyim bakımsızlık diz boyu ben ben değilim yani :)

çocuğum, denizatak, bi dinle beni, allah seni korumuş ya. siz bu adamla, onun narsist anasıyla mutlu mu olacaksınız? evlenince baskı yapmayacaklar mı size? şu forumda açsan ne kadar mutsuz evli kadınlar var, habire dert anlatıyorlar, çoğunun hikayesine bak, işler başından beri kötü gitmiş. karşısındaki ona eşit bir insan gibi davranmamış, kendisi bağımsız bir insan olmayı becerememiş, sonra mutsuz evlilikler... sen bu adamla evlensen iki ay sonra şuraya aynı başlığı açacaksın, dert anlatacaksın. azıcık akıl fikir yaa... önce bi birey olun, kendinizi tanıyın, sevin, işiniz, gücünüz, ilkeleriniz olsun, sonra evlenirsiniz. hangi birinize üzüleceğimi şaşırdım.

VALLAHİ SİTE GÜZEL EVET ama bende okudukça şoklar yaşadım allahım sana bin şükürde dedim ben hala şükrederim dünüe bugünüme.. rabbim hayırlısı bu dedi demekki bilemem ki belki yarın bir gün çıkar gelir ama ona yenilmekten korkuyorum bende..

Kişiliğinizi başkaları için değiştirerek, kendinizce fedakarlık yaparak mutlu olunmaz. İlişkiler bir denge işidir, siz kişiliğinizi kaybettikçe, karşı taraf da sizi hor görmeye başlar, işin kötüsü siz de kendinizi değersiz hissedersiniz. Arkana bakmadan kaç. Kadınlarda hemşire sendromu vardır bu sorunlu tiplere karşı, daha bir tanesini iyileştirip mutlu olanı görülmedi. Kendi hayatınızı elinize alın.

o ne ilkkez duydum hemşire sendromu :)

Yani böyle mutsuz, sorunlu bir çocukluk geçirmiş, depresif ya da "kötü çocuk"ları yola getirme, iyileştirme isteği. Florence Nightingale sendromu diye de bilinir.

Kolunuzda ki dövmeyi neden çıkartıyorsunuz ? Neden yıllardır kapanmamışınız da onun annesi öyle istiyor diye kapanmaya sıcak baktınız ? Neden ailesiyle aynı yerde oturmayı kabul ettiniz ? Neden bu kadar taviz verdiniz ve veriyorsunuz anlamakta güçlük çektim.

Canım benim..benim de düğüne 3 gün kala k.valide adayım yüzünden işim bozuldu mutfak masası için kötülük çıkardı ve benim nişanlımda sesini çıkaramadı iş orda bitti çok üzüldüm kahroldum seni çok iyi anlıyorum ama olaylar senin çok dışında gelişmiş ve inan ki istenmeyen gelin olmak başa cıkılacak bir durum değil kolay kolay..ve erkekler maalesef annelerine karsı gelemiyor..kimse için de kendinden ödün verme değmiyor değmeyecek yoluna bak seni olduğun gibi seven el üstünde tutan kıymetini bilen bir aileye gelin gitmeyi istemez misin?sadece eşlerimizle evlensek sorun yok...bir de aile faktörü var..ve eşinin ailesi seni benimsemezse istemezse inaaan çok zor çook..çevremden de biliyorum..Rabbim gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısını diliyorum

sevdim çünkü o üzülsün istemedim ama daha beter oldu..klişe gibi gelebilir kulağa sevmek ama inanın gönle söz geçmiyor istesenizde çırpınsanızda gittiğiniz her yere onuda kalbınıda akklınızda götürüyorsunuz

bizde söze kadar hattan sözden snra sorun hiç yoktu canım hatta çok üstüme düşüyordu kv aramasam gönül koyardı aradım sorardım giderdim yanına ama taki fotoya kadar işte yaşanılan ortam hayat yaşam koşulları aşılanan değerler bu hale gtiriyor o ailede zaten yakında kafayı yer ki yemişte zaten bizimki..ama cevabını aradığım tek soru var o ailede mutsuzsun huzursuzsun sürekli sıkıntılar var evde yeri geldi ordan taşınıp bekar evine gitmek istedin evlenırsek asla orda oturmak istemedin yani ordan bi kaçış içindeyken neden elindeki mutluluğu bi kenara itersin ?

Ah resmen eski günleri tekrar yaşıyorum resmen.Ben de bir suru fedakarlık yaptım.Ki kimseye eyvallahı olmayan ben:)sac rengim bakirdi,siyah yaptım zamanında:)Benim de açik olmam sorun oldu.Bana da içen fotosu var sitede diye laflar soylediler.Ki bahsettikleri foto kiz kardeşime ait olan bir foto:)Azcik benziyoruz ama iste bahane ya.Olmadı baska bahaneler bulundu.He bu arada ben de Erzurumluyum:)Yani istenmiyorsa istenmiyor.Benim de eski erkek arkadaşim cok kotu bir cocukluk gecirmisti.Bu evden kurtulmaliyim,sadece seninle mutluyum falan filan ..Buna rağmen olmadı,olmuyor.bir iki ay değil bi kac yil uğrasti ama ben yine de beni yeterince sevmediğini düsünüyorum cunku seven adam sevdiğini asla birakmaz.Ama ilk basta ben de senin gibi çooooook seviyor beni ama bizi ailesi ayirdi diye ikimize ağliyordum saf gibi:)zamanla bakıs acın değişecek tabiki.3 yıl oldu ben bunları yaşalı.Allah güç kuvvet versin.

ben gidim bu akşam saçlarımı kestirim eski haline getirim en iyisi dırnakımada bir firinçç yaptırıvirim sonra eve gidim ağlıyım
Kendine bakım yap mutlu et kendini keyfin yerine gelir hem niye ağlıycakmışsın fıstığım boşver onlar üzülsün ağlasın biz naptık diye vursunlar başlarını duvarlara

süper yorumlar.

SEN BENİM İKİZİM OLMAYASIN BACIM :) birebir aynı ya benimde halamın faceınde görmüşler ki içmem bir ayılmalar bayılmalar benimkide aynı kötü bir çocukluk ama yavrum erzurumlu erkeklerde bir tuhaflık var diyim yani :) eee birdaha geri gelmedimi noldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…