ben gidim bu akşam saçlarımı kestirim eski haline getirim en iyisi dırnakımada bir firinçç yaptırıvirim sonra eve gidim ağlıyım
cnm ortada büyütecek bişey olsa tmm hasta olur anasına kıyamaz ama ortada büyütecek bişey yok
bnce sen suçu sevdiğin insana bul ve böyleleikle soğu
direnen insan direnirdi
tipik kadın depresyonu :)
saçını falan şu an kestirme bence, kötü olursa daha çok üzülürsün.
kesim boya gibi kalıcı değişiklikler riskli olur.
çocuğum, denizatak, bi dinle beni, allah seni korumuş ya. siz bu adamla, onun narsist anasıyla mutlu mu olacaksınız? evlenince baskı yapmayacaklar mı size? şu forumda açsan ne kadar mutsuz evli kadınlar var, habire dert anlatıyorlar, çoğunun hikayesine bak, işler başından beri kötü gitmiş. karşısındaki ona eşit bir insan gibi davranmamış, kendisi bağımsız bir insan olmayı becerememiş, sonra mutsuz evlilikler... sen bu adamla evlensen iki ay sonra şuraya aynı başlığı açacaksın, dert anlatacaksın. azıcık akıl fikir yaa... önce bi birey olun, kendinizi tanıyın, sevin, işiniz, gücünüz, ilkeleriniz olsun, sonra evlenirsiniz. hangi birinize üzüleceğimi şaşırdım.
Kişiliğinizi başkaları için değiştirerek, kendinizce fedakarlık yaparak mutlu olunmaz. İlişkiler bir denge işidir, siz kişiliğinizi kaybettikçe, karşı taraf da sizi hor görmeye başlar, işin kötüsü siz de kendinizi değersiz hissedersiniz. Arkana bakmadan kaç. Kadınlarda hemşire sendromu vardır bu sorunlu tiplere karşı, daha bir tanesini iyileştirip mutlu olanı görülmedi. Kendi hayatınızı elinize alın.
2 aydır sözlüydüm ne kavga ederdin nede bir kırgınlık yaşardık sözlüm içine kapanık bir adam aileden dolayı zor bir çocukluk yaşamış zor bir hayat geçirmiş kimseyle konuşmaz paylaşmaz hiçbirşeyini taki bana kadar hayatında hiç sevmemiş sevgi nedir görmemiş onun için çok mücadele ettim oda benim için sözümüz oldu birsüre sonra annesine benim halamın facebookunda elimde rakı kadehli fotom gösterilmiş ben alkol almam sigara dahi içmem 5 yıl önceki poz için verilmiş bir fotograf annesi bayılmaya başladı hasta oldu bir foto yuzunden çünkü hep kapalı bir gelin istedi oğlu beni sevdi kapalı birini istese gider kapalı birini bulurdu ki başından bana denilseydi ben zaten kapanırdım sıcak baktığım bişey ama bir fotoğraf bizi mahvetti 2 ay mücadele ettik sözlümde bende annesine defalrca srdu sorun etceksen bitsin bu iş diye kadın srun yok dedi ve taki geçen salıya kadar nişan için salonu tuttuk sözlümün psikolojısı bitik tedavi grcem dedi ailesi bilmez tabi annesinin alt katında oturcktık ev yapılıyordu gecen hafta sözlüm burda oturmayalım daha mutlu oluruz ben evimizi geçindiririm dedi bende sen nereye ben oraya dedim geçen hafta salı gunu kolumda dövmem var dövmeyi çıkarcaktık sabah konuştuk aramız gayet iyi şirketteki arkadaşlarına nişan tarihimiz söylemiş haber vermiş bana internetten ayakkabı resmi attı almak istedi aldırtmadım nişanda masraf olucak diye ssinema muhabbeti yptık gidelim diye ve akşam oldu bir anda sözlüm geldi ben artık bittim tükendim kadın inanmıyor savaşıyorum hergün hastanede hergün hasta bittim ben bu iş iyiye gitmiyor dedi ve bitti ben o gece rhatszlandım aynı gecede babası hastaneye kaldırılmış üzü,ntüden ve hala hasta ve foto vs haberi yok hiçbişeyden..işin özü birbirimizi bu kadar severken yenildik ailelerimize ve ben bitiğim tükendim yemek yemiyorum sanki yaşamıyorum ölmeyi istiyorum tek çarem... rabbime dua ediyorum
Yani böyle mutsuz, sorunlu bir çocukluk geçirmiş, depresif ya da "kötü çocuk"ları yola getirme, iyileştirme isteği. Florence Nightingale sendromu diye de bilinir.
Kolunuzda ki dövmeyi neden çıkartıyorsunuz ? Neden yıllardır kapanmamışınız da onun annesi öyle istiyor diye kapanmaya sıcak baktınız ? Neden ailesiyle aynı yerde oturmayı kabul ettiniz ? Neden bu kadar taviz verdiniz ve veriyorsunuz anlamakta güçlük çektim.
Canım benim..benim de düğüne 3 gün kala k.valide adayım yüzünden işim bozuldu mutfak masası için kötülük çıkardı ve benim nişanlımda sesini çıkaramadı iş orda bitti çok üzüldüm kahroldum seni çok iyi anlıyorum ama olaylar senin çok dışında gelişmiş ve inan ki istenmeyen gelin olmak başa cıkılacak bir durum değil kolay kolay..ve erkekler maalesef annelerine karsı gelemiyor..kimse için de kendinden ödün verme değmiyor değmeyecek yoluna bak seni olduğun gibi seven el üstünde tutan kıymetini bilen bir aileye gelin gitmeyi istemez misin?sadece eşlerimizle evlensek sorun yok...bir de aile faktörü var..ve eşinin ailesi seni benimsemezse istemezse inaaan çok zor çook..çevremden de biliyorum..Rabbim gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısını diliyorum
Kendine bakım yap mutlu et kendini keyfin yerine gelir hem niye ağlıycakmışsın fıstığımben gidim bu akşam saçlarımı kestirim eski haline getirim en iyisi dırnakımada bir firinçç yaptırıvirim sonra eve gidim ağlıyım
çocuğum, denizatak, bi dinle beni, allah seni korumuş ya. siz bu adamla, onun narsist anasıyla mutlu mu olacaksınız? evlenince baskı yapmayacaklar mı size? şu forumda açsan ne kadar mutsuz evli kadınlar var, habire dert anlatıyorlar, çoğunun hikayesine bak, işler başından beri kötü gitmiş. karşısındaki ona eşit bir insan gibi davranmamış, kendisi bağımsız bir insan olmayı becerememiş, sonra mutsuz evlilikler... sen bu adamla evlensen iki ay sonra şuraya aynı başlığı açacaksın, dert anlatacaksın. azıcık akıl fikir yaa... önce bi birey olun, kendinizi tanıyın, sevin, işiniz, gücünüz, ilkeleriniz olsun, sonra evlenirsiniz. hangi birinize üzüleceğimi şaşırdım.
süper yorumlar.Kişiliğinizi başkaları için değiştirerek, kendinizce fedakarlık yaparak mutlu olunmaz. İlişkiler bir denge işidir, siz kişiliğinizi kaybettikçe, karşı taraf da sizi hor görmeye başlar, işin kötüsü siz de kendinizi değersiz hissedersiniz. Arkana bakmadan kaç. Kadınlarda hemşire sendromu vardır bu sorunlu tiplere karşı, daha bir tanesini iyileştirip mutlu olanı görülmedi. Kendi hayatınızı elinize alın.
Ah resmen eski günleri tekrar yaşıyorum resmen.Ben de bir suru fedakarlık yaptım.Ki kimseye eyvallahı olmayan ben:)sac rengim bakirdi,siyah yaptım zamanında:)Benim de açik olmam sorun oldu.Bana da içen fotosu var sitede diye laflar soylediler.Ki bahsettikleri foto kiz kardeşime ait olan bir foto:)Azcik benziyoruz ama iste bahane ya.Olmadı baska bahaneler bulundu.He bu arada ben de Erzurumluyum:)Yani istenmiyorsa istenmiyor.Benim de eski erkek arkadaşim cok kotu bir cocukluk gecirmisti.Bu evden kurtulmaliyim,sadece seninle mutluyum falan filan ..Buna rağmen olmadı,olmuyor.bir iki ay değil bi kac yil uğrasti ama ben yine de beni yeterince sevmediğini düsünüyorum cunku seven adam sevdiğini asla birakmaz.Ama ilk basta ben de senin gibi çooooook seviyor beni ama bizi ailesi ayirdi diye ikimize ağliyordum saf gibi:)zamanla bakıs acın değişecek tabiki.3 yıl oldu ben bunları yaşalı.Allah güç kuvvet versin.
Kendine bakım yap mutlu et kendini keyfin yerine gelir hem niye ağlıycakmışsın fıstığımboşver onlar üzülsün ağlasın biz naptık diye vursunlar başlarını duvarlara
süper yorumlar.
hahahben yar oldum ellere vur g*tuni yerlere