Öyle diyosunda canım benim nerde ozaman bu adam.. Niye senden kaçıyor niye arayıp sormuyor hiç seven adam sevdiğinin sesini duymadan rahat edebilir mi edemez seni sevseydi değer verseydi seni kolay kolay bırakmazdı.. Ben şimdi burda babamla annemin hikayesini anlatsam roman olur babaannem hiç istememiş benim annemi eline balta alıp babamı kovalamış o kadın bu eve gelin gelmicek diye babamda almış annemi gelmiş istanbula annemin babası kardeşleri destek olmuşlar babama öyle evlenmişler :) Ne olursa olsun demiş babam ben o kadını seviyorum onunla evlenicem demiş.. Çocuk olduktan sonrada ister istemez kabullenmişler tabi ama çok zor şeyler yaşamışlar tabiki.. Babam bırakmamış annemi hiç.. Senin sözlüne bakıyorum biyandan yanlış anlama babamla kıyaslamak gibi bi düşüncem yok sadece seven erkeğin yapabileceği şeyleri söylemek açısından anlatıyorum bunları senin sözlün benim görüşüme göre çoktan bitirmiş bu ilişkiyi yoksa seni arar seninle bi çıkar yol bulmaya durumu düzeltmeye çalışırdı.. Hiç bişey yapmadığından belli.. sakın üzme kendini bitanem değmez onlara inan banahaklısın kuzum biliyorum ama ilişkimizde bu zamana kadar hiç sıkıntı yaşamadık ne kavga ne başka bişey taki bu duruma kadar işte anlaşamask skıntı yaşasak inan arkama bakmam..