Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maşallah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış inan bana çok çok iyilerine layıksın senbuda resmimiz işte...
Böyle bir aile ile evliliği sürdürmek de çok yıpratırdı insanı, bir de böyle düşünün.
Gerçekten evde huzurunuz kalmazdı.
Rabbim herşeyi kararlamıştır.
Canım maşallah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış inan bana çok çok iyilerine layıksın sen
Canım maşallah kalbinin güzelliği yüzüne yansımış inan bana çok çok iyilerine layıksın sen
Suan ezan okunuyor tam da konuyu okuyorum Allah yardımcınız olsun sizin için kalbinizde ne geçiyorsa hayırlı kılsın inş
Arkadaşım biz sana ne kadar yardımcı olabiliriz ki! Bizden duyduğun teselliler, fikirler zaten senin de 3 aşağı 5 yukarı bildiğin, farkında olduğun şeyler.. Senin duygularına ne kadar faydamız olabilir.. Senin duymak istediklerini söyleyip seni rahatlatsak bile senin problemin yine aynı kalacak. Bence bu dönemi Rabb'imize sığınıp hayırlısı ne olacaksa onu nasip etmesini dilemen, istemin olacaktır Allah'tan. (hayırlısı olacaksa tekrar birleşin.. hayırlı olmayacaksa Allah yeni hayırlı bir kapı açıp gönlünü ona razı eylesin inşaAllah)
Kv'de, (eski) sözlünün de, senin de gönlün, kalbin Rabb'imizin elinde. Onların kalbine ''Ya Halim'' isminin tecellisiyle yumuşaklık (mülayimlik) verecek olan Allah..
***''Seni aldatmak isterlerse, bil ki şüphesiz Allah sana kafidir. Seni ve inananları yardımıyla destekleyen, kalplerini uzlaştıran O'dur. Eğer yeryüzünde olan her şeyi sarfetsen bile, sen onların kalplerini uzlaştıramazdın, ama Allah onları uzlaştırdı. Doğrusu O Güçlü'dür, Hakim'dir.''
(Enfal Suresi, 63.ayet)
***''Birini seviyorsanız o'nu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir.''
( Mevlana Celaleddin Rumi)
Yüce Mevla'm yardımcın olsun.. Bu dünyada en büyük acıların, kayıpların, ölümlerin acısını Allah hafifletiyor, unutturuyor.. Senin canını yakan kişiler mi ömür boyu üzülmene sebep olacak.. Herşeyin ilacı zaman ve Allah'a sığınman olacaktır..
Kuzum geri dönsede kabul etme bugün bunu yapan evlendiğinizde daha beterini yapar ben böyle düşünüyorum güvenme bence bişeyler zedelenmiş artık ilişkinizde eskisi gibi olmaz bu saatten sonra.. Yine söylüyorum çok daha iyilerine layıksın kimse senden ve ailenden kıymetli değil bunu unutmasağolasın canım benim allah razı olsun zaman göstericek herşeyi belki birgün buraya geri döndü diye yazarım
sağolasın canım benim allah razı olsun zaman göstericek herşeyi belki birgün buraya geri döndü diye yazarım
bu haberi bekleyecegim
kınama basına gelir derler ya o hesap. sen hiç üzülme güzel düşün güzel olsun Allaha dua et hayırlıs ise inşallah olur olmazsada Allah karsına daha iyisini çıkarıcagı içindir.İŞİN TUHAFI KÜÇÜK KIZI AÇIK
Kuzum geri dönsede kabul etme bugün bunu yapan evlendiğinizde daha beterini yapar ben böyle düşünüyorum güvenme bence bişeyler zedelenmiş artık ilişkinizde eskisi gibi olmaz bu saatten sonra.. Yine söylüyorum çok daha iyilerine layıksın kimse senden ve ailenden kıymetli değil bunu unutma
kınama basına gelir derler ya o hesap. sen hiç üzülme güzel düşün güzel olsun Allaha dua et hayırlıs ise inşallah olur olmazsada Allah karsına daha iyisini çıkarıcagı içindir.