Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sözümde ne giyeceğim

:) siyah lbise aldım çok güzel ama uğursuzluk getirir diyolar:(:(:(:(

yok canım yaaa... ne uğursuzluğu inanma öyle şeylere bende siyah giydim sözümde şükür çok mutluyum hiç bi uğursuzluk falan da olmadı çok da güzel bi sözüm oldu.... benimki de aynı seninki gibi oldu evde söz nişan isteme hepsi:)))

yok canım yaaa... ne uğursuzluğu inanma öyle şeylere bende siyah giydim sözümde şükür çok mutluyum hiç bi uğursuzluk falan da olmadı çok da güzel bi sözüm oldu.... benimki de aynı seninki gibi oldu evde söz nişan isteme hepsi:)))

ay ozaman süper elbisem hazırdır kesinlikle giycem ....ben bi yarın deneyip fotoları buraya ekleyeyim.....:64::64:

:)::):) evet haklısın aslında bi bahsetsem iyi olcak ya çok karışık damat benim 4 yıllık erkek arkadaşım ama ailesi ve ailem çok uzaklar benim ailem konyada onun tuncelide biz ikimiz istanbuldayız:):):) neyse artık elbiseyi ona diktiririm:):):):

damat hemşerimmiş :52: ben sözde beyaz giymiştim sade olsun ıstedım makyajı da cok abartmadım:24:. çunkü nişan, kına ve düğünde istedigin kadar abartabilirsin :) :47:

Siyah niye ugursuzlukmus ne sacma, siyah asil durur, syk durur. Hem en onemli sey kendine yakisani giymektir. Mutluluklar bu arada...

Siyah niye ugursuzlukmus ne sacma, siyah asil durur, syk durur. Hem en onemli sey kendine yakisani giymektir. Mutluluklar bu arada...

teşekkür ederim canım ya evet elbisemin fotografını bugün koycam buraya umarım beğenirsiniz saçım kızıldı onuda gece mavisine boyadım....::nazar:

:) siyah lbise aldım çok güzel ama uğursuzluk getirir diyolar:(:(:(:(

Yok tatlım olurmu öyle şey, inanma sakın, hem siyah asil bir renktir, her ortama uyar. Ben kendi nışanımdada siyah düşünüyorum ..
Bir resmini ekle bakalım şekerim:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım evde olcak onlardan 5 kişi felan gelcek bizden de 10 kişi yani kalabalık değil....

Elbiseni almışsın ,ama yine de öneride bulunayım.Mini giyer misin ya da dekolte?İpekyol'da indirim var ,çok da güzel kıyafetler var.Bir bak,derim.Ftg nı da beklıyoruz tabi.:17:

Renkli bir şey giymelisin, ayrıca saçını düz fön de yaptırma...
Yarım topuzlu, uzun bir elbise giyebilirsin abartmadan vs vs....

sustilo sitesine bak cnm,çok güzel mini elbiseler var.bence mini bi elbise topuklu ayakkabı çok hoş olur,ev için yeterli diye düşünüyorum
mutluluklar dilerim:16:

Yakışmış canım, mutluluklar dilerim, darısı başıma inşallah:69:

Back