Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sözümde ne giyeceğim

lorinlore

H&B
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
71
0
36
41
İstanbul
yardım edin kızlar 5 şubatta sözüm var ve ben ne giyeceğimi bilmiyorum...nişan yapmayacağız. ama yinede çok kalabalık olmayacak evde yapılavak hem tanışma hem isteme hemde söz( öfff ne yapacam ne giyecem bilmiyorum evde bi takım elbisem var ama kemik rengi sevgilim kışa uygun değil diyor bana yardım edinnnnnnnnnnn:92::92::92::95:

Nasıl yani?
Biz nereden bilelim?
Tipinizi,saç renginizi,boyunuzu posunuzu?
Sevgilinizle alışverişe çıkın neyi kendinize yakıştırıyorsanız alın onu..
Hayırlı olsun inşallah!

ne dertmiş ama
tipin nasıl bilmiyoruz ki..
yada begendıgın 3-5 parca bırsey koy bız begenelim???

Konu içerik nedeniyle"Söz,nişan,kına elbise modelleri"bölümüne taşındı.

Son düzenleme:
arkadaşım burası bir forum ve forumdaki arkadaşlarımın görüşlerini almak istedim yani genel geçer bişi bi fikrin yoksa yazmayacaksın....bu kadar yani özlelikle sana sormadım...:82:

Nasıl yani?
Biz nereden bilelim?
Tipinizi,saç renginizi,boyunuzu posunuzu?
Sevgilinizle alışverişe çıkın neyi kendinize yakıştırıyorsanız alın onu..
Hayırlı olsun inşallah!
teşekkür eder,m umarım hayırlı oılur..171 cm boy kıvırcık kızıl saç,esper ve yeşil gözlüyüm...kilomda 66...: ama nedense millet aşağılar gibi bişiler yazıyo sadece bi yardım istemiştim........

bizde damat kızı alışverişe çıkarır elbise çanta ayakkabı çamaşır alınır sözde sende söyle çıkın birlikte alın bende 27 kasımda sözlendim siyah takım elbise altına platform topuk parlak siyah bi ayakkabı giydim saçımıda ense topuz yaptırdım kuaförde sade bi modeldi isteme söz bi aradaydı bizimde herkes çok beğendi nişandada kabarık bi nişanlık kiraladım örnek olsun diye söylüyorum istersen çok ama çok şık elbiselerde var ne çok gündelik ne çok abiye eve uygun bi model seçebilirsin boy fizikte var en önemlisi en güzeli güler yüzün olsun en çok o hatırlanır kimse ne giydiğine bakmaz mutlu ol inşallah hayırlı olsun canım

evet benmde bildigim erkek tarafı çarşıya götürür gelini ve herşeyini alırlar o gün için..çanta iç çamşrı,kıyafet,çorap,ayakkabı falan..bence damat beye bahsetmelisin bundan..

canım çok teşekkür ederim bakıyorum hala galiba bugün diktirmeye karar verdim...bi elbise çizdim kendim...sanada mutluluklar dilerim...canım bizdede erkek tarafı alışverişe götürür ama bizimki biraz ters oldu tanışma isteme söz nişan hepsi bir olcak...yani hal böyle olunca iş başa düştü:)

evet benmde bildigim erkek tarafı çarşıya götürür gelini ve herşeyini alırlar o gün için..çanta iç çamşrı,kıyafet,çorap,ayakkabı falan..bence damat beye bahsetmelisin bundan..

:)::):) evet haklısın aslında bi bahsetsem iyi olcak ya çok karışık damat benim 4 yıllık erkek arkadaşım ama ailesi ve ailem çok uzaklar benim ailem konyada onun tuncelide biz ikimiz istanbuldayız:):):) neyse artık elbiseyi ona diktiririm:):):):

ağzınızın tadı olsun zevkine göre sen diktir boşver senin benimmi var evleniyosunuz biz oluyosunuz sonuçta:)

burdan boyunu kilonu ten rengini yazınca kimse sana yardımcı olamaz zaten bilmişlik yapar gibi konuşulmuş ama öyle değil o işler.sadece kilonu boyunu yazdığında hani sana çok kabarık modeller olmaz gibi yorumlarda bulunulabilir.biz normalde il dışında olan birebir görüşemeyeceğimiz müşterilerimize telefonda ya da internet üzerinde yardımcı olurken bile çok net çekişmiş boydan bir fotoğraf isteriz.bi fotoğraf gönderirsen yardımcı olabilirim canım hiç stres olmana gerek yok.yalnız diktirmenden yana değilim bak her zaman daha pahalıya gelir ve istediğini ortaya koyamayabilirler.sen beni dinle al sevgilini mağaza mağaza dolaş bi arkadaşta demiş zaten.mutlaka hem kesene hem bedene hitap edecek bi elbise bulursun ama illa diktiricem diyosan bikaç model bulabilirim ya da kendi nişanlığımı önerebilirim dikimi kolay sayılır.

çok teşekkürler canım ya sanırım bu akşamda bakacam mağaza var bi kaç tane ondan sonra tek çare diktirmek ben çok sade bişi istiyom ya
tek parça bir elbise...snin nişanlığın abiyemiydi...

çok teşekkürler canım ya sanırım bu akşamda bakacam mağaza var bi kaç tane ondan sonra tek çare diktirmek ben çok sade bişi istiyom ya
tek parça bir elbise...snin nişanlığın abiyemiydi...

saten kumaşlardan falan değil abiye ama çok sade.

ağzınızın tadı olsun zevkine göre sen diktir boşver senin benimmi var evleniyosunuz biz oluyosunuz sonuçta:)

kesinlikle katılıyorum. "aa şunu şunu da erkek tarafı alırmış, aman ben para vermeyeyim o zaman, onlar alsın" yaklaşımı bana uzak geliyor. kendi giyeceğim elbiseyi,külodu falan da kendim alırım yahu =)

gönlüne göre olsun inşallah. ama diktirmek bana da biraz riskli geldi. çok abiye bir elbise istemiyorsan eğer birçok yerde kendine uygun hazır elbiseler bulabilirsin. biraz gezmek, yorulmak gerekebilir tabii. kolay gelsin!

ya bu sene hiç güzel şeyler yoık yaaaa akşamda cevahire gidicem bakalım.....en kötü ihtimal takım elbise giyerim napim

Siyah bir elbise alabilirsin canım. Gusto, Polin, Elfe bunlara bakmanı öneririm.
Bu arada mutluluklar dilerim tatlım

Nişan nerde olacak,kimler gelecek bu da çok önemli...Ona göre bir şeyler diyebilirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…