Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Bir erkek neden sozlusune, nişan arifesinde gecmis seks hayatini anlatir ki
birak o aciklasin...

Sen ilk önce sözlünle olan durumu bitir tamamen bak hala arıyor diyo diyorsun netleştir bittigi ni söyle. Bi de bunu ta nişan arifesinde sormanız sizin hatanız daha önce konu konuşulmalıydı bu konular araya aile girmeden

Evet yapmış olabilir,geçmiş geçmişte kalır... Zaten mantık evliliği gibi bişey olacakmış sizinkisi. Ki siz kabullenemiyosunuz bu durumda ayrılmanıza kimse bişey diyemez. Kv ve kp e söylemek açıklama yapmak zorunda değilsiniz açık açık. Uyuşamadık bitti demeniz daha yerinde olur...

beni yanlış anlamayın ama ameller niyetlere göredir,evlilik ben olayı değil,biz olayıdır,siz evliliğe eşimle mutlu huzurlu bir yuvam olsun ,niyeti ile başlamanız lazımken,rahat'ınızı düşünmüşsünüz ,görücü usulu ile tanışmalarda ilk önceleri sevmek olmaz zaten,hoşlanırsın zamanla konuşarak anlaşılır,için ısınır nasipte varsa evlilikle sonuçlanır, erkeğin cinselliği dışarıda yaşaması doğru değil,ama hiç cinsellik yaşama'mış bulmak'ta kolay değil ,ilkleri birlikte yaşayacak,bence konunuzu ilk önce partnerinize söylemeniz doğru olur,hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben de söylemeyi istemiyorum, insanlar pesine düşer biliyorum

Bence sözlün açıklasin ailesine sen bişey söyleme.anlasamadik bitti dersin.

Ayrıca bizim toplumda kadınların evlilik öncesi cinsellik yasamasi ne kadar tu kaka olarak görülüyorsa erkeklerin ki tam tersi tabii yapacak erkek adam diye görülüyor.o yüzden bunu için mi ayrıldın yav diyen çok olacaktır.

Ama o,sumosh benden önce biriyle olmuş ayrıldık deseydi neler oldu neler

eski hayatını sormak bile olmazmış, yargılamak hiç olmaz. ama sen zaten seviyorsun. bahane olmuş. ailesine de söyleme, kendisine söyle. diğerlerine anlasamadim dersin. annen babana söyler. babanla anlasamiyordun sanırım.

Durumu annenize anlattiysaniz birakin büyüklerimiz versin bu karari siz muhatap olmayin derim ben. Kimseye de biseyden bahsetmeyin onun özel hayatı. Evlilikten önceki hayati tabiki önemli. İnsanlar evlenince hemen degismiyorlar. Hem ne malum erkektir yapar mantiginin devam etmeyeceği.

Ben de söylemeyi istemiyorum, insanlar pesine düşer biliyorum
Çok üstelerlerse nişanlın devreye girecek mecburen :) artık nasıl anlatır orası meçhul ama sen için nasıl rahat edecekse öyle yapmalısın,neticede hayat senin hayatın,gerisini o düşünsün

Akilli hareket etmissin. Peki sana sordu mu daha once biriyle oldun mu diye? Bence sormamistir cunku, Boyleleri her halti yer sonra da el degmemis kizlarla evlenmek isterler.
Sen neysen evlenmek icin de oyle bir insani tercih et...

ha bu arada bende öğrenmiş olsaydım aman eski deyip geçemezdim. senin gibi düşünürdüm. erkek bakire olacak diyebiliyorsa ben de derim

Oncelikle madem kaldiramayacaktiniz neden en bastan konusmadiniz diye sormak istiyorum. Bana da bahane ariyormussunuz da bulmussunuz gibi geldi. Cinsellik konusuna gelirsek..Farkli yorumlar var elbette. Kimisi icin karsindaki insanin onun ilki olmasi onemlidir. Hem konu sahibinin nisanlisi kendi bakis acisini oyle bir yerde tutmus ki, sumoshh'u bildigin hakir gormus ve ezmeye calismis. Evet evlilik oncesi cinsel iliskiyi normal gorebilirsin ama bunu normal gormeyen bir insana sen gerikafalisin diye de laf sokamazsin, bunu yapamazsin. Insanlarin deger yargilari var, bunlarla dalga gecilmez. Benim onemsedigim seye kimse agzini yaya yaya 'ne var yeaaa amma gerikafaliymissin' diyemez. Ben bakirlikti bakireliktiden cok bu alayci konusmaya takildim ve boyle dusuncede bir insanla asla evlenmezdim. Cunku gorus farkliliklariniz var ve evlendikten sonra bu farkliliklar mutlaka ayyuka cikar.

Fakat neden bunu onun ailesine ifsa etmek istiyorsunuz? Tanidikca konustukca gorus ayriliklarimiz buyudu ve biz birbirimize uygun olmadigimizi dusunduk deseniz yeterli degil mi? Muhafazakar olarak nitelendiriyorsun kendinizi ama bu durumu ifsa etme derdindesiniz? Siz bu konuyu aranizda konusmussunuz ama bunu baskalarinin bilmesine gerek yok. Bu onun ozel hayatidir. Siz ben bunu kaldiramam deyip lafinizi soylemissiniz tamam ama bunu tum dunyaya duyurmakta cok sacma kusura bakmayin.

iyi yapmışsın.inşaallah sana göre birini bulursun.ben evlenirken de senin gibi dusunmustum.12 yıl oldu fikrim aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…