Şükür ona maddiyat haricinde koz da sır vermedimsadece ailesıne anlatmak yetmez tum sulaleye reklam et olmadı tum turkıye ye sözlünün geçmişte seviştiğini.
mahremiyet denen bişey var. senin de onda az çok sırrın vardır o da anlatırsa sağa sola?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür ona maddiyat haricinde koz da sır vermedimsadece ailesıne anlatmak yetmez tum sulaleye reklam et olmadı tum turkıye ye sözlünün geçmişte seviştiğini.
mahremiyet denen bişey var. senin de onda az çok sırrın vardır o da anlatırsa sağa sola?
Ailesine söylesen ne olacak ki?Sevgilisi olabilirdi benim de oldu. Ama bu cinsellik. Kimine göre normal birşey ama ben kaldıramam. Benim sorunum ailesine söylenmeli mi, rezil olurmu
Yalan söyleseydi hâlâ aramazdi diye düşünüyorumBelki sizin fikrinizi merak eetmiştir. Boyle salakca bisey gelmişti arkadasinin basina.
Ayrıcabi erkek hhenüz nisanliyken bi koza acik acik bunlari nazil anlatirki? 3 ihtimal var 1 oyun yapiyordur
2 kizdan ayrılmak istiyordur kiz terketsin ister vicdanen
3 hakikatten yadanmistir :)
Ben onunla daha da konuşmak istemiyorum. Annem annesine söylesin. Ailesi ah vah eder bizden daha serbestler ama eminim onlar da şok olurAilesine söylesen ne olacak ki?
Ailesi bizim oğlumuz sevişmiş diye ah vah mı edecekler.
Söyle çocuğa ayrılmak istediğini o açıklasın ailesine.
valla böyle olaylara cok kızıyorum sizin deyiminizle nazi kampından kaçmak için sözlenmişsiniz bu karşınızdakini birazda kullanmak oluyor bana göre. ayrıca yaşananlarda sizden önceymiş bunu cok takan biriyseniz baştan sormalıydınız herseyini cocuk oyuncagı olmuyor bu işler insanlar o kadar umut bağlıyor masraf yapıyor yazık yaniMerhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.
Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek. Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .
Kabul etmeyişimin nedeni ahlaksizlik namussuzluk vs değil. Nedeni ben o vucuda baskasinin degdigini bile bile yapamam. Ben bakire değilim desem kiyametleri koparirdi amaAcaba siz de biseyler yasamis olsaydiniz bu durumu kaldirabilecek miydi ? Sizin deger yargilariniz bu yonde olabilir geri kafali demeye hakki yok asla . Bu adamla anlasmaniz imkansiz gibi duruyor . Ailesine ufak bi aciklama yapmalisiniz bence ama ayrintilarini anlatmaya gerek yok
Ben de sizinle ayni düşünüyorum. Erkek yapsa elinin kiri, ama kız yapsa adı namussuz fahişe olur. Annem söylesin annesineBen olsam kesinlikle soylerdim.
O adama gore normal biseyse senin gibi bi kizla neden evlenmeye calisiyor?
Sen ona bu tarz bisey soyleseydin ne derdi acaba?
O sana bunu acikladiginda sen de " nolcak canm bende de ayni durum var" deseydin bakalim ne diyecekti?
Kesinlikle kabul etmwyecwkti, "erkek icin normal bidi bidi.." diyen adam seni o halinle kabul etmezdi ve bunu da ailesine soylerdi
Annenler soylesin bence, sen yuzgoz olma.
Bitirdiğimin haberi zatengidecek de nedenine ne diycemBenim anlamadığım sen kp ve kv ye sizin oglan birileriyle sevismis bende bu nedenle ondan ayrılıyorum mu diyeceksin?
Yoksa bitirdiğinin haberini mi vereceksin.
Ayrica senden önce birileri ile birlikte olması seni ilgilendirmemeli. Sen biriyle öpüşmedin diye ondan da ayni seyleri bekleyemezsin.
Bakir olmasını istemeni anlıyorum ama bu kin bu öfke niye?Ben onunla daha da konuşmak istemiyorum. Annem annesine söylesin. Ailesi ah vah eder bizden daha serbestler ama eminim onlar da şok olur
Ben ailesinin pek umursayacagini sanmıyorum ama sen bilirsin.Bitirdiğimin haberi zatengidecek de nedenine ne diycem
Teşekkürler bana göre erkek=kadin dir. Ben bakire olmasaydim beni kabul etmiycegine eminim
Cok cok iyi anliyorum seni. Ve bu kafada olan erkeklerden nefret ediyorum. Belki ileride aldatip "erkegim ben normal boyle seyler takilma ne olucak ki" diyecekti. Herseyi yapmaya haklari var cunku..Kabul etmeyişimin nedeni ahlaksizlik namussuzluk vs değil. Nedeni ben o vucuda baskasinin degdigini bile bile yapamam. Ben bakire değilim desem kiyametleri koparirdi ama
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de sırf bu yüzden çogu ilişkimi bitirdim. Çok haklısın. Evlenecegin adam o senin sorun etmemek ne demekmiş. Daha Nefsine hakim olmayı bilmeyen bi adama güven duymak çok zor. Bırak o anlatsın annesine babasına durumu. Uyuşamadık demen yeterli benceklişe bir laf olacak ama
sizden önceki yaşantısını yargılama hakkını bulmayın kendinizde
midem kaldırmaz benim bunu diyorsanız en başından koparın iplerinizi
çünkü siz bunu sürekli dile getirecek gibi görünüyorsunuz buradan
Annem söyleyelim sebep olarak ne diycez insanlara diyor. Bana göre söylenmese de olur. Bu arada bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucaginiza umarim :)Bakir olmasını istemeni anlıyorum ama bu kin bu öfke niye?
Bizim toplumumuzda evli erkeklerin bile başka biriyle cinsellik yaşaması çok tuhaf karşılanmıyor bekar adamın sevişmesine mi ah vah edecekler.
Sen inatla söylemek istiyorsun çocuktan intikam almak ister gibisin.
Karar senin.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de sırf bu yüzden çogu ilişkimi bitirdim. Çok haklısın. Evlenecegin adam o senin sorun etmemek ne demekmiş. Daha Nefsine hakim olmayı bilmeyen bi adama güven duymak çok zor. Bırak o anlatsın annesine babasına durumu. Uyuşamadık demen yeterli bence
Ee ne de olsa Izmirde büyümüş orda gayet normalmiş ne de olsa erkekCok cok iyi anliyorum seni. Ve bu kafada olan erkeklerden nefret ediyorum. Belki ileride aldatip "erkegim ben normal boyle seyler takilma ne olucak ki" diyecekti. Herseyi yapmaya haklari var cunku..