Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Hadi güzelim hadi seninle küfür yarısına gircek degilm.fikrin farklı olabilir,yorum yapabilirsn ama alay ve küçümsemeye hakkın yok,mukabilinde yorum alırsn muhatabm olamazsn canım hadi sanada sevgiler :)

Yalnız fark ettiysen ben seni değil sen beni muhattap aldın zaten :)) ek olaraaaak; ben konuyu açan arkadaşla alay etmedim günümüz kosullarini dusunerek güldüm'de aciklamasiz anlamicagini tahmin etmem lazımdı :)) nihayetinde sende temiz erkek derdine düşmüş sonra da burda "ben ondan daha çok Sivriliyorum üzülüyorum" diye konu acmissin :) e gerçekler yani. Bana göre; evet keşke bizde böyle şeyler isteyebilseydik ama böyle şeylere takilmak eşittir sürekli olarak üzülmek :) kulakları cinlasin biri derdiki "imam bile ben yapmadım dese inanma" Yani demem o ki; anlamadan atlayıp sonra da ben seni muhattap almam'a cevirince komik oluyosun. Çok yüksek oranla seni kendi sinirinde parcalicak kapasiteye sahibim, ama benim soyledigimle senin anladigin kel alaka olduğu için, sana her verdiğim cevaba alt metin açıklama yapamicagimdan konuyu burada kesiyorum :) Biz de isterdikte, yıl 2015 ah bee nerde öyle güzel adamlar hey gidi hey iyi güldüm valla. Yazmam lazımdı, sen ve senin gibiler için, bu kadar farklı tabakalara hitap etmekte güçlük çekiyorum. Leb demeden leblebiyi anlayan dostlar varolsun. Öpüyorum :)

S sumoshh sana söyleyeceğim tek birşey var eline mesleğini al, eşini kendin seç, almak istediğin, giymek istediğin kıyafeti giy... ben yaptım bunları çok berbat bir aile ortamında yetiştim, doğru dürüst hiçbir şeyim yoktu... ama şimdi Allah bin kere razı olsun mükemmel diyebileceğim bir eşim, iyi bir mesleğim ve itibarım, bunların sonucunda da maddi olarak çok iyi bir gelirim var... yapman gereken sadece derslerine çalışıp, iyi bir meslek edinmek gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor Sabır her şeyin ilacı... evden kurtulmak için evlenmek de çare değil birçok bayan bu hatayı yapıyor

Bence de geçmişi beni ilgilendirmez birlikte olduğum kişinin ancak zaten konu sahibi bunu sormamış ama bu kk milleti bayılıyor polemiğe girmeye.
Kızcağız sözü atmayı düşünüyorum ısınamadım zaten böyle birşeyi öğrenince de iyice uzaklaştım. Ailesine sözü atma nedenimi söyleyeyim mi diyor hepsi bu.
Sevgili S sumoshh sen zaten ısınamadım demişsin. Bu üzerine tuz biber olmuş sanırım. Daha çok küçüksün. Bir önceki konunuda okudum. Güzelce çalış kpss olur başka bir iş olur. Kendi paranı kazanmaya başla. Birkaç sene daha zaman geçsin, hayata bakış açısın netleşsin. O zaman zaten gönlüne de aklına da yatan birini bulur, mutlu olacağın bir yuva kurarsın inşallah. Soruna gelince sözü atmak istediğini sözlüne söyle. Ailesine o açıklasın durumu. Olurda seni arayıp sana sorarlarsa da anlaşamadığımız noktalar var. Hayat beklentilerimiz bakış açılarımız farklı. Hakkınızı helal edin. der telefonu kapatırsın. Ama sözlünün geçmişini ailesine anlatmak çok saygısızca bir davranış olur.
Defalarca arıyor falan demiştin ne oldu konuştunuz mu hiç bu arada?

Yeni gördüm bu yorumu. Olanlar olmuş çoktan. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bu kızın üstüne bu kadar gelinmesini anlamıyorum, yaşı daha çok küçük, maddi imkanlar nedeniyle bunalması çok normal, aslında tamda arkadaşlarıyla gezip dolaşacağı, bir tişört, pantolon alıp ayna karşısında onları deneyecek yaşta ama okuduğum kadarıyla bazı zorluklar yaşıyorlar, sırf bu sebeple dahi eski sözlüsüyle evlenmeye niyetlenmiş olsa bile sumoshh'a yüklenilmemeliydi.

Yine kendince doğru olduğu bir karar verip ayrılmış, çok maddiyat bürümüş olsaydı gözünü, sineye çeker evlenirdi.
Bu çocuğa bu kadar yüklenmeyin bence, koskoca insanlar olarak biz bile biraz sıkıntı yaşasak bunalıyoruz, ergenlik çağında bir kızın bunalması çok normal.
Yaşı nedeniyle duygusal, psikolojik iniş çıkışlar yaşaması da doğal.

sumoshh,
her ne kadar şimdi bunalsan, bazı şeylere isyan etsende zamanla hepsi geçecek, biraz sabır biraz azim.
Ailen çalışmana müsade ediyor sanırım, parası az çok deme ama tam gün ama partime bir işe gir, bir fast food olur, bir market olur, marketler zincirleri eleman alıyor devamlı, maaşları da kötü değil diye biliyorum, bir sor soruştur bence.
En azından şimdilik asıl hedefine ulaşana kadar kendi ihtiyaçlarını karşılasan yeter sana.

Ve mutlaka ama mutlaka üniversiteye git, meslek sahibi ol, sonrası zaten icequeen87 'ninde dediği gibi çorap söküğü gibi gelir, sakın evden kurtulmak için evlilik düşünme artık, evlilik için yaşın çok küçük, ilerde pişman olursun, yağmurdan kaçarken doluya tutulursun, oku ve kariyer yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…