Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

sadece ailesıne anlatmak yetmez tum sulaleye reklam et olmadı tum turkıye ye sözlünün geçmişte seviştiğini.
mahremiyet denen bişey var. senin de onda az çok sırrın vardır o da anlatırsa sağa sola?
Şükür ona maddiyat haricinde koz da sır vermedim

Sevgilisi olabilirdi benim de oldu. Ama bu cinsellik. Kimine göre normal birşey ama ben kaldıramam. Benim sorunum ailesine söylenmeli mi, rezil olurmu
Ailesine söylesen ne olacak ki?
Ailesi bizim oğlumuz sevişmiş diye ah vah mı edecekler.
Söyle çocuğa ayrılmak istediğini o açıklasın ailesine.

Yalan söyleseydi hâlâ aramazdi diye düşünüyorum

Acaba siz de biseyler yasamis olsaydiniz bu durumu kaldirabilecek miydi ? Sizin deger yargilariniz bu yonde olabilir geri kafali demeye hakki yok asla . Bu adamla anlasmaniz imkansiz gibi duruyor . Ailesine ufak bi aciklama yapmalisiniz bence ama ayrintilarini anlatmaya gerek yok

Benim anlamadığım sen kp ve kv ye sizin oglan birileriyle sevismis bende bu nedenle ondan ayrılıyorum mu diyeceksin?
Yoksa bitirdiğinin haberini mi vereceksin.

Ayrica senden önce birileri ile birlikte olması seni ilgilendirmemeli. Sen biriyle öpüşmedin diye ondan da ayni seyleri bekleyemezsin.

Ailesine söylesen ne olacak ki?
Ailesi bizim oğlumuz sevişmiş diye ah vah mı edecekler.
Söyle çocuğa ayrılmak istediğini o açıklasın ailesine.
Ben onunla daha da konuşmak istemiyorum. Annem annesine söylesin. Ailesi ah vah eder bizden daha serbestler ama eminim onlar da şok olur

Ben olsam kesinlikle soylerdim.

O adama gore normal biseyse senin gibi bi kizla neden evlenmeye calisiyor?

Sen ona bu tarz bisey soyleseydin ne derdi acaba?

O sana bunu acikladiginda sen de " nolcak canm bende de ayni durum var" deseydin bakalim ne diyecekti?

Kesinlikle kabul etmwyecwkti, "erkek icin normal bidi bidi.." diyen adam seni o halinle kabul etmezdi ve bunu da ailesine soylerdi

Annenler soylesin bence, sen yuzgoz olma.

valla böyle olaylara cok kızıyorum sizin deyiminizle nazi kampından kaçmak için sözlenmişsiniz bu karşınızdakini birazda kullanmak oluyor bana göre. ayrıca yaşananlarda sizden önceymiş bunu cok takan biriyseniz baştan sormalıydınız herseyini cocuk oyuncagı olmuyor bu işler insanlar o kadar umut bağlıyor masraf yapıyor yazık yani

Kabul etmeyişimin nedeni ahlaksizlik namussuzluk vs değil. Nedeni ben o vucuda baskasinin degdigini bile bile yapamam. Ben bakire değilim desem kiyametleri koparirdi ama

Ben de sizinle ayni düşünüyorum. Erkek yapsa elinin kiri, ama kız yapsa adı namussuz fahişe olur. Annem söylesin annesine

Bitirdiğimin haberi zatengidecek de nedenine ne diycem

Ben onunla daha da konuşmak istemiyorum. Annem annesine söylesin. Ailesi ah vah eder bizden daha serbestler ama eminim onlar da şok olur
Bakir olmasını istemeni anlıyorum ama bu kin bu öfke niye?
Bizim toplumumuzda evli erkeklerin bile başka biriyle cinsellik yaşaması çok tuhaf karşılanmıyor bekar adamın sevişmesine mi ah vah edecekler.
Sen inatla söylemek istiyorsun çocuktan intikam almak ister gibisin.
Karar senin.

Bitirdiğimin haberi zatengidecek de nedenine ne diycem
Ben ailesinin pek umursayacagini sanmıyorum ama sen bilirsin.
Yani bi sevişme olayini umursamazlar ve bahane ediyorsun diye dusunurler ki sende isinamadim demissin bahanesi olmuş.

Bana göre benden önceki hayatının önemi vardır orasi ayri da zaten bu nisanın olmayacağını düşünüyordum.
Sen bu adamı sevmiyorsun sırf ailenden kurtulmak için evet demiştin bu da bahane olmuş.

Ne yalan söyleyeyim çok da iyi olmuş.

Teşekkürler bana göre erkek=kadin dir. Ben bakire olmasaydim beni kabul etmiycegine eminim

Eşitseler rezil falan olacağı yok değil mi? Gelecek görmediğin ayrılacağını söyleyebilirsin. Bir erkek de bu yüzden ayrılıyorsa benzer şeyleri söylemeli sonuçta, biriyle beraber olduğu için kızınızı istemiyorum değil.

Kabul etmeyişimin nedeni ahlaksizlik namussuzluk vs değil. Nedeni ben o vucuda baskasinin degdigini bile bile yapamam. Ben bakire değilim desem kiyametleri koparirdi ama
Cok cok iyi anliyorum seni. Ve bu kafada olan erkeklerden nefret ediyorum. Belki ileride aldatip "erkegim ben normal boyle seyler takilma ne olucak ki" diyecekti. Herseyi yapmaya haklari var cunku..

Seni çok iyi anlıyorum canım. Ben de sırf bu yüzden çogu ilişkimi bitirdim. Çok haklısın. Evlenecegin adam o senin sorun etmemek ne demekmiş. Daha Nefsine hakim olmayı bilmeyen bi adama güven duymak çok zor. Bırak o anlatsın annesine babasına durumu. Uyuşamadık demen yeterli bence

Annem söyleyelim sebep olarak ne diycez insanlara diyor. Bana göre söylenmese de olur. Bu arada bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucaginiza umarim :)

Kocam olacak adamın benden önceki yaşamını yargılarım gayet.
Yargılamak hakkım.

Ben kendimi de istediğim eşe göre sakınıp yaşarım çünkü.

Yani seni anlıyorum.

Bence bu sebep diye belirtmene gerek yok hatta çirkin olur.
Çok kesin anlaşmazlık yaşadığımız ciddi konular var ve bitmesini uygun gördük deyip bitirebilirsin.

Cok cok iyi anliyorum seni. Ve bu kafada olan erkeklerden nefret ediyorum. Belki ileride aldatip "erkegim ben normal boyle seyler takilma ne olucak ki" diyecekti. Herseyi yapmaya haklari var cunku..
Ee ne de olsa Izmirde büyümüş orda gayet normalmiş ne de olsa erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…