- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
Hadi güzelim hadi seninle küfür yarısına gircek degilm.fikrin farklı olabilir,yorum yapabilirsn ama alay ve küçümsemeye hakkın yok,mukabilinde yorum alırsn muhatabm olamazsn canım hadi sanada sevgiler :)
Yalnız fark ettiysen ben seni değil sen beni muhattap aldın zaten :)) ek olaraaaak; ben konuyu açan arkadaşla alay etmedim günümüz kosullarini dusunerek güldüm'de aciklamasiz anlamicagini tahmin etmem lazımdı :)) nihayetinde sende temiz erkek derdine düşmüş sonra da burda "ben ondan daha çok Sivriliyorum üzülüyorum" diye konu acmissin :) e gerçekler yani. Bana göre; evet keşke bizde böyle şeyler isteyebilseydik ama böyle şeylere takilmak eşittir sürekli olarak üzülmek :) kulakları cinlasin biri derdiki "imam bile ben yapmadım dese inanma" Yani demem o ki; anlamadan atlayıp sonra da ben seni muhattap almam'a cevirince komik oluyosun. Çok yüksek oranla seni kendi sinirinde parcalicak kapasiteye sahibim, ama benim soyledigimle senin anladigin kel alaka olduğu için, sana her verdiğim cevaba alt metin açıklama yapamicagimdan konuyu burada kesiyorum :) Biz de isterdikte, yıl 2015 ah bee nerde öyle güzel adamlar hey gidi hey iyi güldüm valla. Yazmam lazımdı, sen ve senin gibiler için, bu kadar farklı tabakalara hitap etmekte güçlük çekiyorum. Leb demeden leblebiyi anlayan dostlar varolsun. Öpüyorum :)