- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
CuteMom neden olmasın? Ben yapmadıysam yapmayan elbet vardır değil mi? Nasıl yok Türkiyedeyiz. Burası paris varşova newyork değil
dediğiniz gibi olsaydı sözü atmazdı bence..Ya bu arkadasin evlenmekteki asil amaci evdeki baskidan kurtulmak ve cocugun zengin olmasiydi bakti cocuga isinamadi simdi bunu bahane ederek soz atiyo olay bu ben burda cocuga hak verdim bastan adam gibi soylemis ben birlikte oldum diye ha sonraki soyledikleri olmamis o ayri mesele ama bastan cocuk hakli konu sahibi haksiz
herkes rahat etmek ister, bu kullanmak değildir..Ben söyleyim. Para icin evleniyormusmusum bunlari kullaniyomusum. Tolin hanim dogruluk bekçisi de
Valla buraya isteyen istedigi yorumu istedigi kadar yazar isine gelen yorumlara ne kadar saygi duyuyosan isine gelmeyenlerede o kadar saygi duymalisin.O zaman cocuk hakli deyip gec. Derdin ne sabahtan beri yazdikca yaziyosun. Onlarin avukati misin? Cok uzulduysen onlar icin soyleyim, defalarca da soyledim herkes herseyin farkında. Benim ailem var onun ailesi var sana en fazla konuma çözüm getirmek düşer yargilamak degil. Daha da konuma cevap yazma derdim basimdan askin ugrasamam senle
Dese ki yaptım bir şey, senden sonra tabiki olmaz şimdi sen varsın vs dese yumuşuycam belki biraz düşüncem. Ama bunun dediği ben erkeğim yaparım bakireyle de evlenirim. Düşüncesi buherkes rahat etmek ister, bu kullanmak değildir..
ama doğru bir karar olmuş.. sözlünün yaşadığını yargılamak sanada bizede düşmez,
bence mesele pişkin pişkin nevarki bunda demesi..
arkanızda bırakın, herkes anlayacaktır..
hakkınızda hayrlısı olsun..
Aynen benim soylemek istedigimde bu durust olmuyo secemedim demiyoda iliskisi olmus yalanini atiyo ortaya.Sen bu devirde, evlenmeden önce cinsel iliskiye girmemis birini mi ariyorsun?
Benimde ilk sevgilim esimdi, ve esimin aile yapisi bize göre daha tutucu olmasina ragmen esim kac kizla cinsel iliski yasamis. Yani "tutucu" diye adlandirdigin toplumlarda bile oluyor, onu demek istedim.
Ama mesele sanirim sevmemis olman. Sevmediysen bastan kabul etme zaten, ayril. Sen ayrilmak icin bir bahane arar gibisin, tam hatasini bulmusken bitireyim istiyorsun. Bence dürüst ol, ve ikimiz farkli kafa yapisindayiz mutlu olamayiz, benim icim rahat degil ben bu iliskiye isinamadim de bitir. Daha önce cinsel iliskiye girdi diye bitirmek komik olur.
Akşam geldiklerinde diycem zaten ısınanamıştım sevemedim diye. Ama onlar bunu görmezler çünkü onun ailesi de üzülmüş.Sen bu devirde, evlenmeden önce cinsel iliskiye girmemis birini mi ariyorsun?
Benimde ilk sevgilim esimdi, ve esimin aile yapisi bize göre daha tutucu olmasina ragmen esim kac kizla cinsel iliski yasamis. Yani "tutucu" diye adlandirdigin toplumlarda bile oluyor, onu demek istedim.
Ama mesele sanirim sevmemis olman. Sevmediysen bastan kabul etme zaten, ayril. Sen ayrilmak icin bir bahane arar gibisin, tam hatasini bulmusken bitireyim istiyorsun. Bence dürüst ol, ve ikimiz farkli kafa yapisindayiz mutlu olamayiz, benim icim rahat degil ben bu iliskiye isinamadim de bitir. Daha önce cinsel iliskiye girdi diye bitirmek komik olur.
Tesekkurler :)konu sahibi haklı ,inşallah istediğin gibi olur herşey
Bana kk da ki evli bilmem kaç çocuklu bir cok kadından daha mantikli geliyor konu sahibi başka konularını da biliyorum çünkü.Kadis Allah askina neresi mantikli ya kiz daha bastan yalanla dolanla evlenmeye kalkti sonra bakti adama isinamadi adamin durustlugunu yuzune vurarak ayrilmaya kalkiyo konu sahibi evet kendine kendin gibi denk birini istemekte onemlidir ama durust olmak yalan soylememek kimseyi ozgurlugun ve paraya duskunlugun icin kullanmamak daha onemlidir.
Bana kk da ki evli bilmem kaç çocuklu bir cok kadından daha mantikli geliyor konu sahibi başka konularını da biliyorum çünkü.
Para için diye bişeyi Nerede yazmış ki tolin,ben okumadım o kısmı.
Bu arada ben şu kadar kadın ile birlikte oldum ama senin bakire olmanı istiyorum diyen bir adam dürüst değildir bence.
Kesinlikle katılıyorum, ben daha neden böyle birini bulamıycağımi anlamöş değilim. Anadolu insanıyız o kadar batılılaşmadık daha
Ya bu arkadasin evlenmekteki asil amaci evdeki baskidan kurtulmak ve cocugun zengin olmasiydi bakti cocuga isinamadi simdi bunu bahane ederek soz atiyo olay bu ben burda cocuga hak verdim bastan adam gibi soylemis ben birlikte oldum diye ha sonraki soyledikleri olmamis o ayri mesele ama bastan cocuk hakli konu sahibi haksiz