Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

CuteMom neden olmasın? Ben yapmadıysam yapmayan elbet vardır değil mi? Nasıl yok Türkiyedeyiz. Burası paris varşova newyork değil

Evet ya burası Türkiye, nişan elbisesi hazırken evleneceği erkeğin temel düşüncelerinin henüz bilinmediği topraklar
O yüzen bir dahakine önceden bilip öyle adım at.

dediğiniz gibi olsaydı sözü atmazdı bence..

Ben söyleyim. Para icin evleniyormusmusum bunlari kullaniyomusum. Tolin hanim dogruluk bekçisi de
herkes rahat etmek ister, bu kullanmak değildir..
ama doğru bir karar olmuş.. sözlünün yaşadığını yargılamak sanada bizede düşmez,
bence mesele pişkin pişkin nevarki bunda demesi..
arkanızda bırakın, herkes anlayacaktır..
hakkınızda hayrlısı olsun..

Sen bu devirde, evlenmeden önce cinsel iliskiye girmemis birini mi ariyorsun?
Benimde ilk sevgilim esimdi, ve esimin aile yapisi bize göre daha tutucu olmasina ragmen esim kac kizla cinsel iliski yasamis. Yani "tutucu" diye adlandirdigin toplumlarda bile oluyor, onu demek istedim.
Ama mesele sanirim sevmemis olman. Sevmediysen bastan kabul etme zaten, ayril. Sen ayrilmak icin bir bahane arar gibisin, tam hatasini bulmusken bitireyim istiyorsun. Bence dürüst ol, ve ikimiz farkli kafa yapisindayiz mutlu olamayiz, benim icim rahat degil ben bu iliskiye isinamadim de bitir. Daha önce cinsel iliskiye girdi diye bitirmek komik olur.

Valla buraya isteyen istedigi yorumu istedigi kadar yazar isine gelen yorumlara ne kadar saygi duyuyosan isine gelmeyenlerede o kadar saygi duymalisin.

Dese ki yaptım bir şey, senden sonra tabiki olmaz şimdi sen varsın vs dese yumuşuycam belki biraz düşüncem. Ama bunun dediği ben erkeğim yaparım bakireyle de evlenirim. Düşüncesi bu

Aynen benim soylemek istedigimde bu durust olmuyo secemedim demiyoda iliskisi olmus yalanini atiyo ortaya.

Akşam geldiklerinde diycem zaten ısınanamıştım sevemedim diye. Ama onlar bunu görmezler çünkü onun ailesi de üzülmüş.

Yahu allah aşkına bu kız sanki adam bakir olduğu için ayrılıyor.
Adam açmasaydı konuyu evlendiğinde bile öğrenemiyecekti.

Bu arada olay muhafazakar,5 vakit namazla alakası yok.Ne muhafazarkarlar biliyoruz neler yapıyor anlatmayalım şimdi.Ailesi okul kapısında bırakıp arka kapıdan kaçanları....

Bi de erkeklerin zihniyetleri çirkin diyorsunuz bakire olmasaydı onlar bize neler derdi diyorsunuz eleştirdiğiniz şeyleri şuan evet haklısın diye onaylıyorsunuz.Ha erkek yargıladı ha kadın zihniyet aynı değil mi?

Bakir olup olmamasi önemli, bakir olmadığı için de ayrılıyorum. Sevmedim ısınamadım o ayrı, ama sevseydim de kabul edemezdim kaldıramam ben.
Akşam sevmedigimi de söylüycem, zaten herkes herseyin farkinda

Bana kk da ki evli bilmem kaç çocuklu bir cok kadından daha mantikli geliyor konu sahibi başka konularını da biliyorum çünkü.

Para için diye bişeyi Nerede yazmış ki tolin,ben okumadım o kısmı.

Bu arada ben şu kadar kadın ile birlikte oldum ama senin bakire olmanı istiyorum diyen bir adam dürüst değildir bence.

Onceki konularimda evden kurtulmak icin evleniyorum vs vs dedim ya, onu kastediyor sanırım.
Sevmedim ama sevseydim de ben yine bitirirdim, ben kabul edemem kaldıramam cunku. Üzüle üzüle bitirirdim, şimdi uzulmuyorum en azindan.
Karaktersiz ve ben " en azindan dürüst yalan da söyleyebilirdi" diye dediği saçmaliklari, ben yaparim sen yapamazsin ben erkeğim mantığını gözardı edemem.
Ayrıca çok teşekkür ederim Kadesa

.ısınsaydın belki gözün bu olayı görmezdi...ama gercektende önemli.insan kendini saklamışken eşine,onun tenine başkasınn dokundgunu düşünmek deli eder .....içine sindiremicegin ve her öpüp dokundugunda aklına getirecegin bir olay varken devam etmemen senin icin en hayırlısı.yoksa huzursuz olursun...olumsuz bişide demek istemiyorum ayrıl falan gibi.ama yok benden önceki hayatı umrumda degil deseydin zaten bu konuyu acmazdn dimi :))....bu arada ciddi ciddi bitirmişsen kendi ailene söyle onlar muhattab olsun.

Kesinlikle katılıyorum, ben daha neden böyle birini bulamıycağımi anlamöş değilim. Anadolu insanıyız o kadar batılılaşmadık daha

Ben bulmak zorunda olmadığınızı düşünüyorum zaten. Yani Anadolu insanı olmasak bile herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmek için olanla idare etmek zorunda da değil.

Yani evlenmek zorunda mısınız? Gerçi 18 yaşında evlilik kararı alabildiğinize göre siz bu düşünceye ne kadar yakınsınız, o da tartışılır.

Ama bu forumda sürekli bir 'Erkekler x'dir.', 'Bunu yapmayan erkek yoktur, erkek değildir.', 'Erkek değil mi işte? Hepsi aynı.', ''Erkeklerde nefis 1 tane.' gibi saçmasapan şeyler yazılıyor.

Sanki ayrı bir insan türü.

Görücü usulünün genelde amacı bundan farklı bir şey midir ki bunu bu kadar eleştiriyorsunuz.

Para için abuk sabuk tiplerle evlenmeyi kabul etmemiş en azından işte.

İnsanlar görücü usulünde zaten genelde sevmeden evleniyor. Çocukları olsun diye, kocaları olsun diye veya evde işlerini yapan olsun diye.

Adam da direkt iğrenç zihniyetli bir insan, kadınları obje olarak görüyor.

Bu forumdaki kadınların yarısı resmen sevmedikleri adamlarla evlenmiş. Aile de aile diye türkü söylüyorlar sürekli. Evlenmeden sevişenlere de ahlaksız diyorlar. Sanki sevmediğin adamla evlisin diye her dakika sevişmek daha ahlaklı bir şey.

Konu sahibi en azından bu grubun dışında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…