Yahu allah aşkına bu kız sanki adam bakir olduğu için ayrılıyor.
Adam açmasaydı konuyu evlendiğinde bile öğrenemiyecekti.
Bu arada olay muhafazakar,5 vakit namazla alakası yok.Ne muhafazarkarlar biliyoruz neler yapıyor anlatmayalım şimdi.Ailesi okul kapısında bırakıp arka kapıdan kaçanları....
Bi de erkeklerin zihniyetleri çirkin diyorsunuz bakire olmasaydı onlar bize neler derdi diyorsunuz eleştirdiğiniz şeyleri şuan evet haklısın diye onaylıyorsunuz.Ha erkek yargıladı ha kadın zihniyet aynı değil mi?
Erkekler nasil ki bakire biriyle evlenmeyi isteme haklarini kullaniyorlarsa kadinlar da bakir erkekle evlenme haklarini kullanabilirler, bunun neresi yanlis?
aynen katiliyorum... neden olay bu kadar abartiliyor anlayamiyorum
Tartşmaortamı yaratmak istemiyorsun ama başkasına da laf atıyorsunz..Senn zihnıyet nasıl guzelim erkek ne yaparsa hosdur erkek olsun gerısı boşdur mu ? Bende sana gülüyorum..Kafalar kafalarr :)))))))
Hadi güzelim hadi seninle küfür yarısına gircek degilm.fikrin farklı olabilir,yorum yapabilirsn ama alay ve küçümsemeye hakkın yok,mukabilinde yorum alırsn muhatabm olamazsn canım hadi sanada sevgiler :)Valla tam olarak neremde olduğunu söylemek isterdim sana ama site kuralları işte :) Ben laf edersem birine,o yorumdaki gibi bişey olmaz bu arada. Sevgiler
Kadının 9 nefsi olur hepsine sahip çıkarmış da erkek 1 nefsine sahip çıkamazmış.Ben bulmak zorunda olmadığınızı düşünüyorum zaten. Yani Anadolu insanı olmasak bile herkes evlenmek zorunda değil. Evlenmek için olanla idare etmek zorunda da değil.
Yani evlenmek zorunda mısınız? Gerçi 18 yaşında evlilik kararı alabildiğinize göre siz bu düşünceye ne kadar yakınsınız, o da tartışılır.
Ama bu forumda sürekli bir 'Erkekler x'dir.', 'Bunu yapmayan erkek yoktur, erkek değildir.', 'Erkek değil mi işte? Hepsi aynı.', ''Erkeklerde nefis 1 tane.' gibi saçmasapan şeyler yazılıyor.
Sanki ayrı bir insan türü.
Anladığınız için teşekkürler. Bir de beni suçlu çıkardılar ben niye söylüyomuşum ben zaten parası için evleniyomuşum. Neyse ki kendisi söylemiş ailesine
yazmak ıstememıstımKadis Allah askina neresi mantikli ya kiz daha bastan yalanla dolanla evlenmeye kalkti sonra bakti adama isinamadi adamin durustlugunu yuzune vurarak ayrilmaya kalkiyo konu sahibi evet kendine kendin gibi denk birini istemekte onemlidir ama durust olmak yalan soylememek kimseyi ozgurlugun ve paraya duskunlugun icin kullanmamak daha onemlidir.
Evet bizim burada öyle f.. damgası da basılir yalan söyleyecek değilimyazmak ıstememıstım
bu ısı yapana f... damgasının vurulacagını yazmıstı konu sahıbı
neresınden tutsan bebe bu kız daha olgun mantık fılan yok olmadıgı gıbı cın olmadan adam carpmaya calısmıs neysekı cocuk fıre vermıste ıs bıtmıs dıyorum toptan
akraba bıle olsanız aranızda buyuk ucurumlar var, sız muhafazakar bır aıle yapısına o ıse modern bır aıle yapısına sahıp, sehırler bunda pek etken degıl bence bende yetıskınlıgımın ılk yıllarımı baskentte gecırdım unıversıte ve sonrasında bırkac yılımı ve gayette modern bır hayat yasadım.sizde kültür farkı buyuk bır sorun!Merhaba bayanlar
Bu ayın 23ünde nişanım olacaktı, artık olmayacak. Sözlüme zaten ısınamamıştım, görucu usulü oldu ve hayatımı rahat geçirmek adına kabul etmiştim.. Iyi bir insandı, beni anlardı. Ta ki bugüne kadar.
O Izmirde doğup büyüdü bense başkentte. O bana göre daha serbestti ben de tutucu bi ailenin(bana göre nazi kampı) kızıyım. Akrabayız ve buna rağmen kültür farkı vardı.
Beni bilmeyenler için özet geçtim, konusu açıldı(iyiki de açıldı öğrenmiş oldum) bana daha önce biriyle birlikte olduğunu söyledi. Tam da anladığınız gibi anladiğiniz cinsten. Ben beynimden vurulmuşa döndüm. 23 yaşında erkekmişmiş olabilirmiş ne varmış bunda yoksa ben gerikafalı mıymışım . İzmirde gayet normal şeylermiş. Ben o mesajı gördükten sonra cevap yazmadım kendi kendine söylüyo bunları. Utana sıkıla anneme söyledim. Annem şükür benim yanımda oldu. Yine de istersen evlen bizim için mahsuru yok dedi. Nişan elbisem dikilmişti salonumuz tutulmuştu.Bu benim için kabul edilemez bir şey. olabilir yapabilir özgür birey ama ben kabul edemem ki.Ben hiçbir erkekle öpüşmedim bile, ki benim evlencegim adam mercimegi firina sürecek.Ben evlenince o bedene başkasinin el sürdüğünü bilerek yapamam kaldıramam. Şimdi bile bi tuhaf oluyorum.
Onunla konuşmuyorum o mesajindan sonra cevap yazmadım. Kv ve kp sözü ne için attığımı söylemeli miyim? Yani biriyle birlikte olduğunu. En azından ailem söylemeli mi? Anlaşamadık diye kestirip atarsam peşine düşerler ve onunla son kez konuşmalı mıyım? 2 saat içinde nerdeyse 30.cu arayışı oldu hâlâ peşpeşe mesaj atiyor .
akraba bıle olsanız aranızda buyuk ucurumlar var, sız muhafazakar bır aıle yapısına o ıse modern bır aıle yapısına sahıp, sehırler bunda pek etken degıl bence bende yetıskınlıgımın ılk yıllarımı baskentte gecırdım unıversıte ve sonrasında bırkac yılımı ve gayette modern bır hayat yasadım.sizde kültür farkı buyuk bır sorun!
zaten gonlunuzde kendısıne ısınamamıs , anlaşamadık , bazı fıkır ayrılıklarımız oldu deyıp ayrılın bence.
adamın ozel hayatında yasadıklarını aılesının bılmesıne gerek yok, kı bunun ıcın kımseye hesap verecekte degıl, gecmıste olmus bıtmıs, gayet normal bırsey, olmamasını ben tuhaf karsılastım sahsen acaba bır sorunu mu var kı dıye
dün geldiler konuştuk sözü attım 33.sayfada anlattım yorum için teşekkürler
hakkında hayırlısı olsun ......eski kayınvaliden için bende üzüldüm zavallım napsın....ama herkesin yapısı farklıdır.sen bunu kaldıramıcagnı bile bile devam etmemekle en dogru kararı verdin.umarım yolun acık olur.Kızlar akşam geldiler. Evdekilere anlatmış zaten durumu, annesi onu mutfağa gönderip benimle konuştu. Ona ben de kızdım çok kızdım ama napalım kızım bozma bu işi dedi. Ben de yapamam ben kaldıramam, pişman da değil ben erkeğim yaparım diyor dedim. ..Sonra onunla konuştuk başbaşa, o hâlâ aynı kafada. Ben yaptım erkeğim, bu yüzden mi sözü atıyosun şaka mı bu diyerek benim iyice cinlerimi hoplattı. Sen bu kafayla el değmemiş kız haketmiyosun, sen yaptıysan karşı cins de yapabilir sen Allahın ayrıcalıklı kulu değilsin dedim.
Dolayısıyla babam da öğrendi her şeyi, bu oğlan pişman değilmiş ki. Sözü bozuyoruz dedi. (Babam ilk defa beni düşündü benim arkamda oldu)
Annesi çok üzüldü ben o yüz ifadesini unutamam. Vedalaştık, eski Sözlüm hâlâ sinirliydi bana. Ve gittiler kızlar.. Tabi herşey anlattigimdan daha uzun oldu ama işin özeti bu. Bu iş bitti