Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Eleştirilen aynı zihniyet değil mi?

Erkeğin kadını bakire değil diye kabul etmediği konuyla aynı bu. Çünkü karşıdaki adam böyle diyor. Bu durumda elbette konu sahibinin tutumu mantıklı. Adam da haksız. Çelişki nerede?

Sanki konu sahibi bakire değil ama ben bakir erkek arıyorum diyor. Aksine dini hassasiyetlerim var erkek/kadın fark etmez kabul edemem diyor.

Tartşmaortamı yaratmak istemiyorsun ama başkasına da laf atıyorsunz..Senn zihnıyet nasıl guzelim erkek ne yaparsa hosdur erkek olsun gerısı boşdur mu ? Bende sana gülüyorum..Kafalar kafalarr :)))))))

Valla tam olarak neremde olduğunu söylemek isterdim sana ama site kuralları işte :) Ben laf edersem birine,o yorumdaki gibi bişey olmaz bu arada. Sevgiler

Valla tam olarak neremde olduğunu söylemek isterdim sana ama site kuralları işte :) Ben laf edersem birine,o yorumdaki gibi bişey olmaz bu arada. Sevgiler
Hadi güzelim hadi seninle küfür yarısına gircek degilm.fikrin farklı olabilir,yorum yapabilirsn ama alay ve küçümsemeye hakkın yok,mukabilinde yorum alırsn muhatabm olamazsn canım hadi sanada sevgiler :)

Kadının 9 nefsi olur hepsine sahip çıkarmış da erkek 1 nefsine sahip çıkamazmış.

Anladığınız için teşekkürler. Bir de beni suçlu çıkardılar ben niye söylüyomuşum ben zaten parası için evleniyomuşum. Neyse ki kendisi söylemiş ailesine

Onun söylemesi daha iyi olmuş. O yakışıksız durumu sen anlatmak durumunda kalmamışsın

yazmak ıstememıstım
bu ısı yapana f... damgasının vurulacagını yazmıstı konu sahıbı
neresınden tutsan bebe bu kız daha olgun mantık fılan yok olmadıgı gıbı cın olmadan adam carpmaya calısmıs neysekı cocuk fıre vermıste ıs bıtmıs dıyorum toptan

Kızlar akşam geldiler. Evdekilere anlatmış zaten durumu, annesi onu mutfağa gönderip benimle konuştu. Ona ben de kızdım çok kızdım ama napalım kızım bozma bu işi dedi. Ben de yapamam ben kaldıramam, pişman da değil ben erkeğim yaparım diyor dedim. ..Sonra onunla konuştuk başbaşa, o hâlâ aynı kafada. Ben yaptım erkeğim, bu yüzden mi sözü atıyosun şaka mı bu diyerek benim iyice cinlerimi hoplattı. Sen bu kafayla el değmemiş kız haketmiyosun, sen yaptıysan karşı cins de yapabilir sen Allahın ayrıcalıklı kulu değilsin dedim.

Dolayısıyla babam da öğrendi her şeyi, bu oğlan pişman değilmiş ki. Sözü bozuyoruz dedi. (Babam ilk defa beni düşündü benim arkamda oldu)
Annesi çok üzüldü ben o yüz ifadesini unutamam. Vedalaştık, eski Sözlüm hâlâ sinirliydi bana. Ve gittiler kızlar.. Tabi herşey anlattigimdan daha uzun oldu ama işin özeti bu. Bu iş bitti

Evet bizim burada öyle f.. damgası da basılir yalan söyleyecek değilim
bebeysem konuma yorum yapma olgunlarin konusuyla ilgilen

akraba bıle olsanız aranızda buyuk ucurumlar var, sız muhafazakar bır aıle yapısına o ıse modern bır aıle yapısına sahıp, sehırler bunda pek etken degıl bence bende yetıskınlıgımın ılk yıllarımı baskentte gecırdım unıversıte ve sonrasında bırkac yılımı ve gayette modern bır hayat yasadım.sizde kültür farkı buyuk bır sorun!

zaten gonlunuzde kendısıne ısınamamıs , anlaşamadık , bazı fıkır ayrılıklarımız oldu deyıp ayrılın bence.

adamın ozel hayatında yasadıklarını aılesının bılmesıne gerek yok, kı bunun ıcın kımseye hesap verecekte degıl, gecmıste olmus bıtmıs, gayet normal bırsey, olmamasını ben tuhaf karsılastım sahsen acaba bır sorunu mu var kı dıye

dün geldiler konuştuk sözü attım 33.sayfada anlattım yorum için teşekkürler

kabul etmeyebilirsin, icine sinmeyebilir.. ama senin aradigin bahaneydi de onu da bulmus ve sonuna kadar buyutup kullaniyomussun gibi geldi bana.. zaten sevmiyomuşsun, bu yeterli bi sebep, uzatmana ve bahane aramana luzum yok..

dün geldiler konuştuk sözü attım 33.sayfada anlattım yorum için teşekkürler

Hayırlısı olsun hakkında. Ama bir daha evden kurtulmak için böyle ani kararlar verme. Evden kurtulmanın evlilik dışında da yolları var. Kendi ayakların üstünde durman mesela. Hiç bir evlilik seni kurtarmaz. Daha kötü de olabilir. Dün bir teyzeyle sohbet ettim, baba dayağından kurtulmak için 16 yaşında kaçarak evlenmiş. Sarhoş, kumarbaz, çalışmayan ve sürekli dayak atan bir kocaya düşmüş. Babamın dayağını yeseydim de evlenmeseydim bu adamla diyor hala... Senin ailevi durumunu bilmiyorum ama koca evi baba evinden iyi olmayabilir.

Kriterlerin vardır, bu sana çok terstir falan filan anlarım. Ama sen sen ol bu kadar büyük konuşma. Öyle şeyler gelir ki başına bütün tükürdüklerini yalarsın.

hayırlısı olsun canım hakkında.. ne demek ben erkeğim yaparım kendisi öyle bi kızı istermiymiş acaba nasıl bi zihniyetse.. yorumlara da çok takılma sen isteyen istediğini söylesin gül geçç :))

Yorumları okumadım,
Ayrilmaniz iyi olmuş.
Adam bakir olmadığı icin değil, görüş farklılığından dolayı.
O bunu normal karşılarken sizin söz atacak kadar karşı olmanız hayata tamamen farklı pencerelerden baktiginizi gosterir.
Evlilikte her türlü UYUM çok önemli

hakkında hayırlısı olsun ......eski kayınvaliden için bende üzüldüm zavallım napsın....ama herkesin yapısı farklıdır.sen bunu kaldıramıcagnı bile bile devam etmemekle en dogru kararı verdin.umarım yolun acık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…