Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Belli olmaz orası bence. Ama evet yeni nesil erkekler ve kadınlar geç olgunlaşıyor. Eskiden o yaşlardaki adamlar koca aileye bakarlarmış.
konuşmaları,sanki yatıp kalktıklarıyla hava atıyor gibi geldi,birde alttada bir kazaklık var sen yapamazssın diye:)cahil bence,olgun değil..biri çıkar yaıp kalkmıştır gider diktirir kandırır..böyle yapan çok

sevişmeyen erkeği bulup ne yapacaksın yaw :)
siz bu sözü atın ama ben söyliyim evde kalırsınız bu kafayla
gecmıs olsun canım
3-4 sene sonra gene konu acarsın

Sebep ne olursa olsun ailesinden kurtulmak için evlenmek gibi çok yanlış bir karar veren 18 yasindaki bir kızın bu hatasından dönmesine çok sevindim.

Ayrıca herkesin hayata bakışı farklı sen bakir erkek istersin hayatini öyle yaşarsın diğeri tam tersi.bunu tartismak kadar anlamsiz bişey yok.hepimizin değer yargıları farklı.

Senin hayatina girip bunu dert edecegini bilemezdi. Onceden yasadigi birsey. Sana karsi durust olmasa haberin bile olmazdi. Bence onu bu sekilde cezalandirman dogru degil. Hem de suanda onemli olan sana nasil davrandigi senden once ne yaptigi degil.

gecmıs olsun canım

Sevismeyen adam değil evlendiği kişiyle sevişen bir adam istiyor olamaz mı konu sahibi cute.ben de senin gibi dusunenleri anlamıyorum ciddiyim.

Bu son kismi genel yazıyorum sana değil sakin yanlış anlama , aynisini erkekler isteyince haklı kızlar isteyince dar görüşlü cahil oluyorlar ne çelişki ne iki yüzlü bir düşünce ama.

gecmise bu kadar takilma adi ustunde gecmis ki sozlunde sana durust olup soylemis.
sen daha once bisi yasamadim bana ters bunlar diyorsun, peki simdi ayrilinca yeni tanisacagin kisi sen sozlunden ayrildin diye seni kabul etmezse ne olacak? belki hic yakinlasmadin sozlunle ama yeni tanisacagin kisi buna inanip seni kabul edecekmi?

bide sorun bu degilde ama bunu bahane olarak one suruyorsun gibi geldi bana. icin isinmiyorsa ayrilirsin hakkinda hayirlisi olsun.

ben boyle erkeklerı kategorıze edıyorum tıpkı onların bıze yaptıgı gıbı
1- cınsel sorunlar ortaya cıkıyor, ote yandan asosyal olduklarını dusunuyorum
2- daha sonra gözü acıp yemedikleri halt kalmıyor
3- kadınları mutlu edemıyorlar

ote yandan kadesa bu 23 yasındakı cocuk ( kı cocuk) 18 yasındakı akrabasının kızına bunu soylemesı bana cok normal gelmıyor pardonda nedır yanı mesele o kadar halledememıs kı meseleyı bununla hava atıyor . dusuncelerı cok baska olsa amcasının kızıyla evlenmeey calısmazdı mesela kendınıde pekala evlenecek bırını bulabılırdı severek

bir baska yandan bu hanım kız bu dusuncesını artık baskalarına soyleyecek 2 sene sonra mesela gorustugu bır erkege onlarda hıc olmamıs gıbı davranacaklar
ben suanda bu devırde bu ısı hıc yapmadan evlennenlere ınanmıyorum ha ınanıyorsamda normal olduklarını dusunmuyorum.
son yazdıgın paragrafı uzerıme alınmadım cunku bu benım dusuncem degıl

Anladığım kadarıyla zaten pek istemiyordun evlenince maddi sorun yaşamam aile baskısından kurtulurum düşüncesi ile kabul ettin.
Tanıdıkça konuştukça sevemedin hiç. Son olayda patladın.
Hatalısın insan sevmediği yemeği yerken zor yutar sevmediği biri ile evliği düşünemiyorum.
Kız veya erkek bir insan birini gerçekten seviyorsa geçmişte yaptığı hataları sorun etmez.
Evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Bakir olmayan bir erkek illede bakire kız isterim deme hakkı yok.
Erkeklerin ben yaparım elimin kiri isterim el değmemiş biri mantığa tüküreyim.
Bu çifte standarttan nefret ediyorum.

Evet. Tamamm oldugunu söyledin bir de neden birkaç tane diye ekliyosun ki..

gecmıs olsun canım
Neden evde kalacakmışım pardon? Yaşım 18
18+3=21 yani demekki 3 yıl sonra da evde kalmış olmuyomuşum

Değil mi, ben kaç insan tanıyorum kaç haber okudum. Gerdekte kan gelmedi diye boşayan. Inanmayip doktora götüren. Ben isteyince suçlu oldum

Cute cinsellikle ilgili yargıların öyle yanlış ki.gerçekten şaşırarak okudum.eşim muhafazakâr dir ve inancı gereği evlenmeden önce birlikteliğe karşıydi hatta elimi bile tutmadı benim hiç.ben ise evlilik dışı da beraberliğe karşı değildim ama birlikte olmamistim kimseyle.yani dediğin gibi cinsel sorun mus aldatmaymis bilmemneymis yaşamadık 10 yol oldu.bunlar şehir efsanesi hatta erkeklerin biz erkeğiz tabi yapacağız düşüncelerine kılıf uydurmak.kadınlar da kanıksiyor bunları vay be.

Bence genellemeleri bırak ve yargilarini değiştir düşüncelerin bana korkunç geldi

Konu sahibine gelince akrabası kuzeni değilmiş ve bizim ülkemizde senin yazdigin düşüncede olan kadınlar çok oldugu için o çocukta güya Sumosa hava atmak istemiş ama yanlış olmuş.

Kızlar tek tek alınti yapamadım telefondayım.

Ben neden bu devirde sevişmemiş erkek bulamazmışım? Ben avrupada amerikadayım da haberim mi yok? Anadolu insanıyız yani o kadar da değil. Neden evde kalırmışım? Tamam sevgilisi olmamış bulamam ama sevişmemiş erkekler hâlâ var, olmalı çok şükür

ama kadesa herkezın dusuncesı cok farklı
benım yazdıklarımı soyle okumalıydın
ben 2 kere evlenmıs bırıyım, butun fıkırlerım bunlar , etrafımda gordugum , duydugum ve okuduklarımla bu yone dogru kaydı
ben bu devırde suanda kı hadı esını gecelım 10 sene baya uzun seneler demek ıcın suanda bu ısı hıc yapmamıs bırılerı oalcagını ben dusunmuyorum hatta ben degıl benım annem eskı esımın kımseyle beraber olamayaısını bı turlu kabul edemıyordu cunku onlar babamla koyde evlenmıs ve 16 yaslarda. oda kendı zamanından ornek verıyordu :)
operım senı canım

Hava atacak da ondan bak kaç kişiyle birlikte oldum ben bil ha diyecek,bu dürüstlük değil öyle algilanmis ama...
Ben bir de üstüne birkaç tane oldu deseydim gerçekten bir dk düşünmezdi yüzüğü de atardı, aklından ve dilinden f.hişe olduğum da geçerdi. Ama o erkek yapabilir pipisi var çünkü

Iste herkes kendi yaşantısına göre degerlendiriyor,ben de öptüm Cutecim :)

ben bulacagına ınanmıyorum
ama bu fıkrını bırılerıne soylersen onlar sana baya ıyı yalan soyleyıp senı kandırırlar neyse banane
sonucta arayan bulurda derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…