Sözü atıyorum kv ve kp'e demeli miyim?

Ben bir de üstüne birkaç tane oldu deseydim gerçekten bir dk düşünmezdi yüzüğü de atardı, aklından ve dilinden f.hişe olduğum da geçerdi. Ama o erkek yapabilir pipisi var çünkü
daha yasın cok kucuk oldugu ıcın sozu atman ıyı olmus cunku henuz sende cok cko kucuk ve acemısın

Ben bir de üstüne birkaç tane oldu deseydim gerçekten bir dk düşünmezdi yüzüğü de atardı, aklından ve dilinden f.hişe olduğum da geçerdi. Ama o erkek yapabilir pipisi var çünkü
Sumos yaşına göre çok mantiklisin ve bundan sonra lütfen bu gönül işlerine ara ver ve okuluna odaklan e mi?

ben bulacagına ınanmıyorum
ama bu fıkrını bırılerıne soylersen onlar sana baya ıyı yalan soyleyıp senı kandırırlar neyse banane
sonucta arayan bulurda derler
CuteMom neden olmasın? Ben yapmadıysam yapmayan elbet vardır değil mi? Nasıl yok Türkiyedeyiz. Burası paris varşova newyork değil

Yaparım tabi ben erkeğim diyenle tecrübeli bir eş istemez misin, bak ben biliyorum tecrübeliyim bu konuda diyebilen arsızlar da çok. Bakir olmayıp her haltı yiyen erkek bakire kızla evlenme hakkını kendinde nasıl bulabiliyor, bu nasıl bir yüzsüzlük, madem senin için bekaret önemliydi önce kendininkine sahip çıkacaktın.

Yaparım tabi ben erkeğim diyenle tecrübeli bir eş istemez misin, bak ben biliyorum tecrübeliyim bu konuda diyebilen arsızlar da çok. Bakir olmayıp her haltı yiyen erkek bakire kızla evlenme hakkını kendinde nasıl bulabiliyor, bu nasıl bir yüzsüzlük, madem senin için bekaret önemliydi önce kendininkine sahip çıkacaktın.
Kesinlikle. Bana deseydi ki "sen bakire olmasaydın önemsemezdim" derdim ki, adam bunlara önem vermiyor dolayısıyla yapmış.
Bu bambaşka hem önem veriyor hem de her haltı yiyor hem de bana sen yapsaydın evlenmezdim diyor. O an nasıl sinirlerime mukayet oldum bilmiyorum

Ya sorun adamin gecmisi degil ki.

Zihniyeti igrenc.

Diyelim evlenmeden sevismeyen erkek hic olmasin. (Var, keske olmasaydi.)

Ama ben erkegim ben yaparim sen yapamazsin diyen bir karaktersiz ile bir insan neden evlensin?

Ya da evlilik hayatin amaci midir? Boyle birini bulamazsin evlenemezsin ne demek? Hayatini optimum duzeyde evlenebilecegi seviyede mi yasayacak? Evlenmek zorunda diye standartlarini mi degistirecek?

Asil gerikafalilik budur.

Ya sorun adamin gecmisi degil ki.

Zihniyeti igrenc.

Diyelim evlenmeden sevismeyen erkek hic olmasin. (Var, keske olmasaydi.)

Ama ben erkegim ben yaparim sen yapamazsin diyen bir karaktersiz ile bir insan neden evlensin?

Ya da evlilik hayatin amaci midir? Boyle birini bulamazsin evlenemezsin ne demek? Hayatini optimum duzeyde evlenebilecegi seviyede mi yasayacak? Evlenmek zorunda diye standartlarini mi degistirecek?

Asil gerikafalilik budur.
Kesinlikle katılıyorum, ben daha neden böyle birini bulamıycağımi anlamöş değilim. Anadolu insanıyız o kadar batılılaşmadık daha

tüm yorumları okumadım ama oh iyi yapmışsın. hep erkekler mi terkedecek kadın geçmişte biriyle sevişti diye. ayrıca sakın adamın cinsel hayatını ailesine ifşa etme. ailesinin duyması onun için utanç kaynağı olabilir artı bu kadar seviye düşürmeye ve laubali olmaya gerek yok aileyle.

Sumos yaşına göre çok mantiklisin ve bundan sonra lütfen bu gönül işlerine ara ver ve okuluna odaklan e mi?
Kadis Allah askina neresi mantikli ya kiz daha bastan yalanla dolanla evlenmeye kalkti sonra bakti adama isinamadi adamin durustlugunu yuzune vurarak ayrilmaya kalkiyo konu sahibi evet kendine kendin gibi denk birini istemekte onemlidir ama durust olmak yalan soylememek kimseyi ozgurlugun ve paraya duskunlugun icin kullanmamak daha onemlidir.

tüm yorumları okumadım ama oh iyi yapmışsın. hep erkekler mi terkedecek kadın geçmişte biriyle sevişti diye. ayrıca sakın adamın cinsel hayatını ailesine ifşa etme. ailesinin duyması onun için utanç kaynağı olabilir artı bu kadar seviye düşürmeye ve laubali olmaya gerek yok aileyle.
Kendi kendisi ailesine söylemiş zaten. Kv çok üzülmüş, akşam bizdeler ta Izmirden kalkıp geliyolar ikna etmek için. Ama ben bana yobaz diyen oğluna ikna olmam

Kendi kendisi ailesine söylemiş zaten. Kv çok üzülmüş, akşam bizdeler ta Izmirden kalkıp geliyolar ikna etmek için. Ama ben bana yobaz diyen oğluna ikna olmam
Ahhh ahhh onlarda cok merakliydi kendilerini kullanacak gelin almaya ah bi bilseler gercekleri :KK12:

Ahhh ahhh onlarda cok merakliydi kendilerini kullanacak gelin almaya ah bi bilseler gercekleri :KK12:
Tolin hanim sabahtan beri en olmadik alakasiz yorumlari yapiyosunuz görmememizlikten geldim fakat artik fazla oldunuz haddinizi bilin. Ben konumda ne sormusum siz ne diyosunuz. Ayrica ailesi de o da aptal degil herkes herseyin ne icin evlendigimin farkında. Daha fazla konumda sizi ve alakasiz yorumlarinizi görmek istemiyorum

tolin nolmuski ya kaçırdım ben heral :KK51:
gerçekler dediğin ne ola ki ?
Ya bu arkadasin evlenmekteki asil amaci evdeki baskidan kurtulmak ve cocugun zengin olmasiydi bakti cocuga isinamadi simdi bunu bahane ederek soz atiyo olay bu ben burda cocuga hak verdim bastan adam gibi soylemis ben birlikte oldum diye ha sonraki soyledikleri olmamis o ayri mesele ama bastan cocuk hakli konu sahibi haksiz :KK51:

Tolin hanim sabahtan beri en olmadik alakasiz yorumlari yapiyosunuz görmememizlikten geldim fakat artik fazla oldunuz haddinizi bilin. Ben konumda ne sormusum siz ne diyosunuz. Ayrica ailesi de o da aptal degil herkes herseyin ne icin evlendigimin farkında. Daha fazla konumda sizi ve alakasiz yorumlarinizi görmek istemiyorum
Nesi alakasiz gayette alakali cocugu hakli buldum ben net ayrica evlilik cocuk oyuncagi degil oyle ben mantikliyim diyerek cocuk oyuncagina cevirip insanlari parmaginda oyuncak etme hakkina sahip degilsin.

Nesi alakasiz gayette alakali cocugu hakli buldum ben net ayrica evlilik cocuk oyuncagi degil oyle ben mantikliyim diyerek cocuk oyuncagina cevirip insanlari parmaginda oyuncak etme hakkina sahip degilsin.
O zaman cocuk hakli deyip gec. Derdin ne sabahtan beri yazdikca yaziyosun. Onlarin avukati misin? Cok uzulduysen onlar icin soyleyim, defalarca da soyledim herkes herseyin farkında. Benim ailem var onun ailesi var sana en fazla konuma çözüm getirmek düşer yargilamak degil. Daha da konuma cevap yazma derdim basimdan askin ugrasamam senle

X